Uzak mesafe ilişkim vardı ve sonlandırdım çünkü içim öyle olması gerek diyordu. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum inşallah hayatımda karşıma çıkabilecek en iyi insanı bırakmamışımdır. İlerleyen zamanlarda doğru insan ya gelmezse diye düşünüp duruyorum o doğru insan gelir mi gelecek mi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ayrılmam.. ben aşık olduğum kadından vaz geçmem
Ama için ona tam ısınmadı ve o doğru insan değil gibi gelmeye başladıysa
İçimden bir ses duyarsam doğru pskyatriye giderim kızıda uğraştırmam 😂
😅 komik mi. Mecaz anlam diye bir şey var
İç ses diye bir şey var
Anladım, iç sesim istediğim şeyi söyler o yüzden ikimiz içinde ayrilirdim
Doğru mu yaptım yani? Çok düşündüm valla ama çıkmaza girdim ve kötü oldum. İyi bir insandı ama o beni seviyor ve önemsiyordu. İnşallah hayattaki şansımı tepmemişimdir. İnşallah hayatıma iyi biri yine girer ve ben sevebilirim bu sefer
Evet doğru bence neden biliyor musun çünkü hiçbir zaman onun senden beklediği duyguyu ona veremeyeceksin , oda zamanla soğumaya baslicak , sonra kavgalar baslicak ama ilişki uzadığı için emek olduğu için suruncek... vs en iyisini yapmışsın
Ben de öyle düşündüm ki bana sürekli bana ilgi vermiyorsun diyordu. Ben ilgi vermeyi daha güzel hissettirmeyin çok istedim ama karşımdaki insanı kandırmayı sevmem kandırmak istemedim. 1,5 ay bunlar söylenerek geçti. Ben de kendimi sürekli sorguladım. Böyle uygun gördüm iki taraf için de. Umarım keşke bırakmasaydım demem saçm insanlar sürekli karşıma çıkarsa. İnşallah nasibimde birisi vardır. Ben yalnız kalmak istemiyorum bir yerden sonra huzurlu yuva istiyorum
Kendine dert yapma , daha büyük bir olayın önüne geçmiş gibi düşün kendini. Yalnız kalmazsın, seveceğin ve senide seven birisi çıkar karşına.
Haklısınız bunda gizlenen hayrı ben bilemem. Yalnız kalacakmışım gibi geliyor. Tatlı ve sempatiğim, ağzım iyi laf yapar zekiyim meslek var neden olmuyor anlamadım. Daha 23'üm ama bütün arkadaşlarım buldu hayat arkadaşını
Bilmiyorum belki de bana bakmaz diye gelmiyordur çoğu ben çok yaşadım bunu , hoşlandım ama bana bakmaz diye hiç gidip konuşmadım, belki bende bu yüzden kadrolu bekarım hala 27 yaşımda jsjsj
Bunu yapmayın ya. Gidin konuşun en fazla reddedilirsiniz. Ben hoşlandıklarıma telif ettim kabul etmediler denedim mi evet o yüzden içim rahat oluyordu. İnşallah birileri de benim için bu bana bakmaz yapmıyordur bakmayın gelin konuşun 😅
Ya öyle basit gibi anlatıyorsun da , red yemek fena kötü hissettiriyor insanı bide red yedikten sonrası oluyor, ısrarcı mi olmalı ısrarcı olmamalı mıyım 🙈, yani ısrar eden erkek şanslı mi yoksa kız reddettiginde bitmiş mıdır , bunlar da ayrı dert ya jsjs
Bazen tekrar söylemek gerek sen çekinme. Ben daha bana açılanları üzecek cevap vermedim. Şansını denedi dedim ve tebrik ettim teşekkür ettim. Dene şansını bak ben kız olarak deniyorum. Çalıştığım şehirde beğendiğim biri vardı ama burası küçük yer desem mi demesem mi kararsızım.
Tamamdır hoşlandığım birisi olursa deneyeceğim, sende dene bari en fazla red yersin
Ben demiyorum zaten ama meslektaşıma denemek yürek istiyor. Göz teması kuracağım anlarsa anlar dndjdxkkf
Meslek ne ki
Öğretmen
Daha iyi anlıyorum şu an hocam sizi , 🙈
Neden ki😂
Zor yani okul ortamında bunlar 😂
Evet 😂 ama o farklı okulda
Bugün açıldım ben red yedim jsjsjs
Ah beee olsun devamm illa ki birisi olur. Erkek olmak daha iyi ya ben erkek olsam beğendiklerime direkt açılırdım. Biz kızlar fark etsin beni diye uğraşıyoruz
Bizde odun gibi bakıyoruz açılamayinca , sapik sanıyorsunuz sonra 😂
Bakmayın işte. Ya bana da bakıyorlar öyle sanki bir şey diyecek gibi. Bazılarını beğeniyorum keşke sohbet açsa diyorum içimden hamle yapmıyorlar😅
Kanka onu nasıl anlarız beğendiğinizi yani
Sen bakıyorsan ve o da bakışlarını sana doğru yönetiyorsa. Bakışlarını çekip çekip tekrar bakmaya çalışıyorsa. Ben utandığım için böyle oluyor durum dbdjjdjfkf
Baktığımı anlayınca gülmeye başlıyorsa diğer arkadaşıyla konuşurken mesela
Bu iyi bir şey de olabilir kötü bir şey de😅 ben bazen öf birisi bakıp duruyor yaa yapıp güldüğüm de oluyor çünkü
Sevgi hissetmiyorsam ayrilirim
Bir şey hissedemiyorsun tam olarak uzak diye mi öyle dedim ama birlikte vakitte geçirdik aslında. İçim istemedi