Ondan değil diye düşünüyorum, ergenliğe yeni girdiğimden beri böyleyim beni saf şekilde 14 yaşımdayken bile sevenleri ciddiye almayıp hep içen sigara alkol içen kişilerle yakınlaşıyordum
kendine atabileceğin en büyük kazığı atmışsın mdmye bulaşarak kendimden biliyorum senin işin daha zor İraden varsa bir an düşünme kurtarmaya bak kendini zira yarın çok geç olmakla meşhurdur.
öyle hissetmen normal çünkü o an yaşadığın herşeyi yoğun olarak yaşıyorsun sonra herşeyin öyle olmasını istiyorsun ama hiç umduğun gibi olmuyor, olmayacakta. çünkü kafa aynı kafa değil o yüzden onun dışında her şey sıkıcı gelmeye başlar o yüzden sana öyle söyledim yarın her şey dahada sıkıcı olacak diye. mutlu olamazsın keyif aldığın şeylerden dahi keyf alamaz hale gelirsin her mutlu olmak istediğinde adresin aynı kapı olur ama aradığını asla bulamazsın yalancı mutluluk diye boşuna dememişler. bunu bir set olarak düşün önünde hayatında olduğu sürece herşeyle aranda mutlaka duracak olan bir engel. Mutlu olmak için seçenekler çok fazla iken bunu sadede 1e düşürmeni kalben hiç istemem çok gençsin kendi kendinin kıymetini bil sen bilmezsen kimse bilmez yol yakınken kur mahkemeni tahliye et kendini yoksa mahkum olman kaçınılmaz olacaktır..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O tür ilgilere alıştığın için bu durumdasın.
Ondan değil diye düşünüyorum, ergenliğe yeni girdiğimden beri böyleyim beni saf şekilde 14 yaşımdayken bile sevenleri ciddiye almayıp hep içen sigara alkol içen kişilerle yakınlaşıyordum
Sonra bi de ergenlikte hep sorunluyduk okulda tüm kuralları çiğneyip bi iki okulda atılmıştım
Sahte ilgiye mi hayransin
Evet hoşuma gidiyor aşırı iyi hissettiriyor uzun sürmüyor ama güzel oluyor
Anlam veremiyorum acaba neden böyle uzun uzun konuşmamız lazım seninle
Yaz
2000 kişiyi takip ediyorsun o mu?
Evet spam hesap
Ekledim yazdim
Evet zavallı ve acizsin
Hap derken
Mdm
Nerelisin
Niye?
Sordum
kendine atabileceğin en büyük kazığı atmışsın mdmye bulaşarak kendimden biliyorum senin işin daha zor İraden varsa bir an düşünme kurtarmaya bak kendini zira yarın çok geç olmakla meşhurdur.
Bağımlı değilim
Hee bağımlı bunu söyler zaten
Değilim ama sadece eğlenmek için alıyorum ve çok almıyorum kendimi kontrol edebiliyorum
aynen karmenin dediği gibi sorsan kimse bağımlıyım demez öylede sanar misal bende 10 senedir bağımlı değilim hele ki mdm diyorsun gerisini sen düşün
Karmen kim
Bennn
karmen diğer yorum atan arkadaş. Ben şimdi ne anlatsam boş yaşa gör umarım ben yanılırım sen haklı çıkarsın
Bu gece evden gizlice çıkıp yine clube gidicem ev çok sıkıcı
Nasıl cikiyorsun
hayatta başarılar diliyorum sana yarın her şey dahada sıkıcı olabilir
instagram kullanmıyorum yardımcı olmak isterim ama çok. buradan özelden sor istersen
Bir yarim saate geri yazarim
Yazdim
Ne merak ediyorsun
Neden böyle hissettiğimi belki birinin fikri bardır
Nasıl hsiesoyorsin
Kiii
öyle hissetmen normal çünkü o an yaşadığın herşeyi yoğun olarak yaşıyorsun sonra herşeyin öyle olmasını istiyorsun ama hiç umduğun gibi olmuyor, olmayacakta. çünkü kafa aynı kafa değil o yüzden onun dışında her şey sıkıcı gelmeye başlar o yüzden sana öyle söyledim yarın her şey dahada sıkıcı olacak diye. mutlu olamazsın keyif aldığın şeylerden dahi keyf alamaz hale gelirsin her mutlu olmak istediğinde adresin aynı kapı olur ama aradığını asla bulamazsın yalancı mutluluk diye boşuna dememişler. bunu bir set olarak düşün önünde hayatında olduğu sürece herşeyle aranda mutlaka duracak olan bir engel. Mutlu olmak için seçenekler çok fazla iken bunu sadede 1e düşürmeni kalben hiç istemem çok gençsin kendi kendinin kıymetini bil sen bilmezsen kimse bilmez yol yakınken kur mahkemeni tahliye et kendini yoksa mahkum olman kaçınılmaz olacaktır..
Sana helal olsun normalde hep. kaldirirdim ama sen iyi gelmeye calisyorsun sen anlat anlasin
Evet
Neden böyleyim /:
Neden peki
Ne tür ilgi bu
Evet biraz öyle
Psikoloğa gidersem yararı olur mu yoksa bu asla kurtulamayacağım bir karakter özelliğim mi