Sevgilimle tartıştık ve bana tokat attı.

Sevgilimle geçen akşam tartıştık. tartışmanın sebebi ise benim ondan habersiz arkadaşlarımla sinemaya gitmem. vay efendim niye haber vermedin ne hatlar yiyorsun sen benden habersiz bir yere gitmeye nasıl cesaret edersin şeklinde konuştu. ona benim de bir hayatımın olduğunu birbirimizi bu kadar sıkmamamız gerektiğini söyledikçe öfkelendi. onun benden habersiz yaptıklarını yüzüne vurunca da sinirlendi tokat attı. ve dünden beri asla aramıyorum yazdıklarına cevap vermiyorum. özür diliyor pişman olduğunu söylüyor ama nafile. bir buçuk yıldan beri birlikteyiz ama sevgilim son zamanlarda çok asabi. neden böyle olduğunu anlamıyorum. herşey düzgün giderken birdenbire kırıcı olmaya başladı. ne yapacağımı nasıl bir yol izleeyceğimi bilmiyorum. sonuçta emek var bu ilişkide bir yandan bitirmek istiyorum bir yandan savaşmak ama o tokatı bana atmayacaktı. ne yapmalıyım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar konuşup ilişkimi bitirdim. aslında en iyi cevap sezsiz kalmaktı ona ama olsun dedim büyüklük ben de kalsın. o tokatı sen bana değil bu bir buçuk senelik güzel ilişkimize attın. şimdi sevinebilirsin ben yokum artık dedim. bundan sonra burdan bir mesaj verelim. sakın bayanlar kendinizi açlatmayın. size şiddetmi var yalnız değilsiniz ve o insanın hayatınızda olmasına muhtaç değilsiniz. kadına şiddete hayır. yorum yapan düşüncelerini paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ederim
Sevgilimle tartıştık ve bana tokat attı.