Aşk İlişkileri "Mutlu Yıllar" mesajı beklediğin biri var mı? Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Şimdiden hepinizi öpüyorum hepinizi seviyorum seneye görüşürüz 👋👀 mutlu yıllar 🥳 "Mutlu Yıllar" mesajı beklediğin biri var mı? Cevapla Sevgi Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Öyle biri yok bu tarz atılan mesajları da sevmem. Bir güzel yürek sağolsun hicri yılbaşımı kutladı dolayısıyla mutlu oldum 🌹 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yukturrr Aşkommm kendi yılımızı kendimiz mutlu yapcazz 😀 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Özellikle beklediğim yok ama eş dost mesajsız bırakmıyor çok şükür. 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Senden beklerdim😂 2 3 Yorumla Wineandorange +1 yıl Kafam bu aralar hiç iyi değil ki. Mesajlara kısa bir mola verdim. Ama sonra tam gaz devam edicem gülüm çiçeğim ❤️ Yorumla fesfs +1 yıl Ahah hadi bakalım guzellik Yorumla Wineandorange +1 yıl 😘🌹😘🥰 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır yok. İyi yılların olsun 🌸 1 2 Yorumla Wineandorange +1 yıl Teşekkür ediyorum senin de güzel ve keyifli yılların olsun🌹 Yorumla Suvenir +1 yıl Teşekkür ederim ❤ Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Mutlu yıllar prenses çekirgem 🎉🥰 1 1 Yorumla Wineandorange +1 yıl Mutlu yıllar yüreği elmastan kraliçem, dünyayı aydınlatan güneşim❤️🌹 Yorumla
akbulit27 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Var bugün 12 e kadar atarsa attı atmazsa 2023 te bırakıp 2024 te başka maçlara bakıcaz 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hayır yoktu zaten 1 0 Yorumla
Ladylu Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Umrumda değil mesajlar filanlar hiçbir şey 2 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ciks yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Öyle biri yok bu tarz atılan mesajları da sevmem. Bir güzel yürek sağolsun hicri yılbaşımı kutladı dolayısıyla mutlu oldum 🌹
Yukturrr Aşkommm kendi yılımızı kendimiz mutlu yapcazz 😀
Özellikle beklediğim yok ama eş dost mesajsız bırakmıyor çok şükür.
Gerekli olanlar insanlar attı
Senden beklerdim😂
Kafam bu aralar hiç iyi değil ki. Mesajlara kısa bir mola verdim. Ama sonra tam gaz devam edicem gülüm çiçeğim ❤️
Ahah hadi bakalım guzellik
😘🌹😘🥰
Hayır yok. İyi yılların olsun 🌸
Teşekkür ediyorum senin de güzel ve keyifli yılların olsun🌹
Teşekkür ederim ❤
Mutlu yıllar prenses çekirgem 🎉🥰
Mutlu yıllar yüreği elmastan kraliçem, dünyayı aydınlatan güneşim❤️🌹
Var bugün 12 e kadar atarsa attı atmazsa 2023 te bırakıp 2024 te başka maçlara bakıcaz
Hayır yoktu zaten
Umrumda değil mesajlar filanlar hiçbir şey
Beklemiyorum kimseden
Var evet😌
Yok öyle biri
Ciks yok
Hayır
yok valla
Tek biri var
Yok maalesef
Evet 😌
var ama asla atmaz