Ülkede arabası olan tek bir bekar erkek bile kalmaması garip değil mi?

25 yaşındayım, 170 boyunda ve 58 kiloyum, güzel bir yüzüm var, annem babam memur, üniversite mezunuyum, iyi okulun iyi bir bölümden mezun olduğum, iyi bir mesleğim var ama türkiye şartları ve çevre eksikliği sebebiyle pek para kazanamıyorum. İstanbul'da yaşıyorum, fazla erkek arkadaşım olmadı, evim arabam yok, ailemle yaşıyorum. Samsunluyum, ailem açık.

Bir erkekte istediğim şeyler de 1-niyetinin ciddi olması 2-arabasının olması 3-hesap ödetmemesi 4-sakin, uyumlu ve güleryüzlü olması

Çok mu fazla şey istiyorum? Ülkede niyeti ciddi olmayanları eleyince zaten geriye pek bir şey kalmıyor. İşin ilginci ülkede arabası olan bekar erkek yok gibi bir şey. eski centilmenliklerin hiçbiri kalmamış.

Birinci çözüm Sinirli kibirli çapkın uyuz bir erkekle kesinlikle yapamam.

İkinci çözüm: Kriterleri düşürüp arabası olmayan hesap paylaşmayan biriyle evlenebilirim ama açıkçası öyle birini de seveceğimi sanmıyorum, mantık evliliği olur.

Üçüncü çözüm olarak bazı arkadaşlarım artık türkiyede arabası olan bekar erkek olmadığını, olan üç beş kişinin de kadına şiddet uygulayan kişilerden çıkacağını yani kısacası evlilik yapacak erkek olmadığını, bu sebeple yurtdışına yerleşip oradan biriyle evlenmemi tavsiye ediyor. siz ne tavsiye ediyorsunuz?

Ülkede arabası olan tek bir bekar erkek bile kalmaması garip değil mi?