Aşk İlişkileri Günümüz aşk ve ilişkilerinde en sık yapılan hata sizce ne olabilir? BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sanırım herkes birbiriyle tartışmak, kavga etmek ve birbirini yemek için birleşiyor😏 Günümüz aşk ve ilişkilerinde en sık yapılan hata sizce ne olabilir? Cevapla İlişki Soruları Aşk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Güvenmeden direk seviyorum demek olabilir bence 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Ne dediğinin farkında olmayıp karşındaki insana söz verip yarı yolda bırakılması olabilir 1 0 Yorumla
KuşĶonmazHayrįýe888 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl Sogukluk aninda ara sıcak birine yönlenmek.. halbuki bekleyip sadik kalinsa iliski bozulmaz 1 1 Yorumla BoğaçToprak +1 yıl Maalesef Yorumla
beselye Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Taktiksel davranmaya çalışmak. 1 2 Yorumla BoğaçToprak +1 yıl Ve sonucunda tutmayan, zararla dönen o taktikler tabi... Yorumla beselye +1 yıl Kesinlikle. ✅ Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl emin olmadan öylesine adım atarak başlamak. 2 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. çabuk tüketmek 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadakatdizlik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Güvenmeden direk seviyorum demek olabilir bence
Ne dediğinin farkında olmayıp karşındaki insana söz verip yarı yolda bırakılması olabilir
Sogukluk aninda ara sıcak birine yönlenmek.. halbuki bekleyip sadik kalinsa iliski bozulmaz
Maalesef
Taktiksel davranmaya çalışmak.
Ve sonucunda tutmayan, zararla dönen o taktikler tabi...
Kesinlikle. ✅
emin olmadan öylesine adım atarak başlamak.
Hiç kimse ne istediğini bilmiyor..
çabuk tüketmek
Sadakatdizlik
Cepte görmek
Aşık olmak