Sevgilimle günün sabahı beraberdik bana hediye almıştı çok iyiydik akşam eğlenmeye gittik en sevmediğim şey sevgilimin bir şeyin ortasında hemen keyfinin kaçması ve kalkalım demesi yine birkaç saat oturduk kalkalım dedi ben kalkmak istemedim kalksam da olurdu ama o kadar para verdik nerden baksan 3 bin tl neden sonunu beklemeyelim haksız mıyım? En son üfledim kalktım hızlı hızlı masadakilere selam da vermedim arkamdan geldi küfür etti ben de cinnet geçirdim o an kendimi savunuyorum sandım ama ertesi gün gördüm ki o sadece benim kollarımı tutmuş ben ise onun burnuna açık yara buynına beline kafasına her tarafını yara sıyrık içinde bırakmışım. O gün beni evime bırakıp hayatım boyunca karşıma çıkma dedi dayanamadım yalvardım yakardım barıştırdım
ama o günden beri bana çok uzak hep gözüme o şeytan halin geliyor. şu an yanındayım bir nebze sindiriyorum ama memleketime gidince bunu hep kafamda kuracağım orada senden soğuyacağımı düşünüyorum diyor. Ve çok hassas birisi tek kötü yanı ben sinirliyken beni alttan almayıp yangına körükle gelmesi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer