AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Halk dilinden soruyu tekrar sorabilir misin
Biz flört gibi dönemdeyiz aynı iş yerindeyiz bu ilk zamanlar cok peşimden geldi ben ittim onu hareketlerimle istemedigimi bellirtim biz bir dügünde karşılaştık hisslerim coğaldı ve bunu acık belli ettim davranışlarımla cocuk geliyor gelmiyor degil ama hep benim adımımla ben bişey dersem ama ondan yana az geliyor adımlar neden? Ben sonra şüphelendim ona orada bir kız var başkası aranızda bir şey varsa ben sana mesafeli olurum söyle dedim kızla iyi oldugum için baya konuştuk ettik sonra bana o kızla aramda bir şey yok o kızı bırak herhangi gibi bir kızla olsa bile ne degişir bizim aramızda bişey yok bana karşı açık davranmıyorsun dedi bende işte konuşuyoruz ediyoruz ya o kızla ben iyiz bişey varsa yazmamam gerekir seninle arasında problem yaratmak istemiyorum diye uydurdum bana sonra mesajıma cvp vermedi ertesi gün tekrar bizzat yanıma geldi günaydın dedi gözlerime baktı hafif gülümsemeyle ve gitti anlamıyorum cocugu bana kötüde davranmıyor git benim senle ilgim yokda demiyor bu cocuk bana ne diyor bir anlasam ne istiyor benden ben ondan hoşlanıyorum
Seni seviyor ve kıskandığını anlayıp öyle bir hareket yapmış olmalı bunu rahatlıkla söyleyebilirim takılmaya devam ederseniz ve sende onu seviyorsan sevgili olmanız an meselesi diyebilirim.
(Peki bunuda yorumlarmısın lütfen yardıma ihtiyacım var )
Bundan öncesinde bir iş davetine katıldık orada o gün ilk yanıma oturan oydu.. bende işte mini giyinmiştim ve topuklu ayakkabılarımı degiştirmem lazımdı kendisinden yardım rica ettim topuklu ayakkabılarımın ipi varya onu bağladı sonra o gün bir gidip bir geliyordu arkada arkadaşları vardı içiyolardı doğru düzgün gelmiyordu analamdım hoşlanan kızın yanında olmaz mı sürekli? Neyse o gün geçti ertesi gün ben buna yazdım bir duyum almıştım ve dedimki zamanın var mı evet dedi arayabilirmiyim dedim uzun yazamam dedim şu an tek yazmaya ama aramaya zamanım yok dedi bende zamanın olunca yaz bana dedm tamam dedi ama sonra yazmadı bir kaç gün geöti karşılaştık ama ben ona selam falan vermedim kendi geldi bana selam vermeye yine ama hiç ne o sordu nede ben ben tripli gittim sonra konuyu hiç açmadım bir kaç hafta sonra işte karşılaştık yazdım sıkılıyorum gel diye işim var sonra dedi bende tamam sen kaybettin diye yazdım ve aradan 10 dk gecti baktım hemen geldi. Anlamıyorum korkuyor kaçıyor gelmiyor sonra ben bişey diyince geliyor ne yapıyor analamdım. Neyse geldi
konuyu açtım bana unutum sana yazmaya dedi yalan dedim inanmadıgımı söyledim önemli olsaydı tekrar yazardın görügümde söylerdin dedi bende saçmalama ya cvp vermedim bende yazarmıyım sana tekrar rahatsız edermiyim dedim tabikide yazmam dedm cocuk bile merak ederdi dedim
Oda beni rahatsız etmiyorsun o senin kafandaki düşüncen ben olsam yine yazardım ded sonra ondan öncede ben arkadşların hepsini bir yere cagırdım gezmeye diğer arkadaşa onada söyle dedim o gün bütün gün gelmedi ama gecenin sonunda sadece merhaba demeye geldi. Selam verdik ama suratına bakmadım merhaba dedi ve gitti oda Zaten o gün konuşurken ona değer verseydin gelirdin dedim herşeye hep bahanesi var ben anlamıyorum bu cocugun bu davranışlarını
Alttaki arkadaş çocuğun sana karşı ilgisi olduğunu anladığında hırs yapıp yüksekten bakmaya başladığını belirtmek istemiş, Seni seviyor ancak bu iş olsun istiyorsan elini taşın altına koyup biraz kibar olman gerekiyor, Aslına bakarsak seninde sevdiğin belli aksi taktirde gelmediği için ona sinir olmazdın, Kısacası biraz sakin davran ve bir yere gelmediğinde davet et ama darlama yavaş yavaş sana yakınlaşmaya çalışacaktır, Ve emin olmayan hareketlerini yapmayı bırakacaktır, Böyle devam edersen tek göreceğin şey seni sinir etmesidir çünkü senin ondan hoşlandığını anlayıp içgüdüsel olarak peşinden koşturmak ister, Sakin taraf ol iyi geceler.
Yani yavaş olim dimi? Yani biraz bekliyim cünkü ben yapacagımı yaptım ve bu arada bana 2 kere hem konuştugumuzda hemde mesajda bana karşı açık degilsin dedi
buluşunca napıyosunuz
Sorun o işte buluşmuyoruz bişey yok iş yerindeyiz flört ediyoruz hepsi bu bu ilk cok koştu ben yüz vermedim sonra bir dügünde karşılaştık ilgim birden artı ama buseferde o değişik yavaş yaklaşıyor bana hayır istemiyorum da demiyor sevgilim yok da dedi analmadım gitti
ilgisini çekince hırs yapmşın
Anlamadım
o senden ilgisini çekince sende hırs yapmışsın
Hayır öyle olmadı dügünde karşılaştık bende hissler oluşmaya başladı… Biz flört gibi dönemdeyiz aynı iş yerindeyiz bu ilk zamanlar cok peşimden geldi ben ittim onu hareketlerimle istemedigimi bellirtim biz bir dügünde karşılaştık hisslerim coğaldı ve bunu acık belli ettim davranışlarımla cocuk geliyor gelmiyor degil ama hep benim adımımla ben bişey dersem ama ondan yana az geliyor adımlar neden? Ben sonra şüphelendim ona orada bir kız var başkası aranızda bir şey varsa ben sana mesafeli olurum söyle dedim kızla iyi oldugum için baya konuştuk ettik sonra bana o kızla aramda bir şey yok o kızı bırak herhangi gibi bir kızla olsa bile ne degişir bizim aramızda bişey yok bana karşı açık davranmıyorsun dedi bende işte konuşuyoruz ediyoruz ya o kızla ben iyiz bişey varsa yazmamam gerekir seninle arasında problem yaratmak istemiyorum diye uydurdum bana sonra mesajıma cvp vermedi ertesi gün tekrar bizzat yanıma geldi elini verdi günaydın dedi gözlerime baktı hafif gülümsemeyle ve gitti anlamıyorum cocugu bana kötüde davranmıyor git benim senle ilgim yokda demiyor bu cocuk bana ne diyor bir anlasam ne istiyor benden ben ondan hoşlanıyorum
copy + paste leri okumuyorum :)
Bundan öncesinde bir iş davetine katıldık orada o gün ilk yanıma oturan oydu bende işte mini giyinmiştim ve topuklu ayakkabılarımı degiştirmem lazımdı kendisinden yardım rica ettim topuklu ayakkabılarımın ipi varya onu bağladı iştr o gün bir gidp bir geliyordu doğru düzgün gelmiyordu analamdım değişikti sonra ben buna yazdım bir duyum almıştım ve dedimki zamanın var mı evet dedi arayabilirmiyim dedim uzun yazamam şu an tek yazmaya ama aramaya zamanım yok dedi sonra yazmadı karşılaştık ama ben ona selam falan vermedim kendi geldi bana selam vermeye yine ama hiç ne o sordu nede ben ben tripli gittin sonra bir kaç hafta sonra işteydik yazdım sıkılıyorum gel diye konuyu açtım bana unutum dedi yalan dedim inanmadıgımı söyledim önemli olsaydı tekrar yazardın görügümde söylerdin dedi bende saçmalama ya cvp vermedn bende seni rahatsız edeemiyim dedm etmem tabikide yazmam dedm cocuk bile merak ederdi dedim
Oda beni rahatsız etmiyorsun dedi (unutum yazmaya bundan öncede o gel sıkılıyorum dedigimde işim var sonra dedi bende tamam sen kaybettin dedim ve aradan 10 dk sonra baktım yanıma geldi) sonra ondan öncede ben arkadşların hepsini bir yere cagırdım gezmeye diğer arkadaşa onada söyle dedim o gün gelmedi ama gecenin sonunda geldi merhaba demeye merhaba dedim ama suratına bakmadım merhaba dedi ve gitti oda Zaten o gün konuşurken ona değer verseydin gelirdin dedim herşeye hep bahanesi var ben anlamıyorum bu cocugun bu davranışlarını
Sence bana adım atar mı agmaz mı amacı ne şu an ne yapmak istiyor
Vakti yoktur
Ne alaka ya o nasıl bişey vakti tabiki var