Fiziksel veya dış görünüş herseyi yazın, nasıl kızlar aklınıza kazınır? Hangi kızlara aşık olursunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİnan fiziksel söyle böyle bir beklentim yok hayırlısı ile sağlıklı beraber iyi anlaşacağım biri ile ömür sürmek başka güzel olsun söyle olsun demek bencillik geliyor insanın güzelliği ruh ve kalpten gelir üstünü tamamlarız bir türlü
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Dış görünüş olarak sadece bakımlı ve spor yapan kendi vücuduna önem veren birisi olması yeterli saç rengi, ten rengi vs. Önemli değil
Karakterli dürüst iyi kalpli temiz yürekli saygılı ilgili değer veren biri olması yeterli benim için 😊00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılben kendimden büyük olgun ve eğlenceli bir kadınla sevgili olmak isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen çok fena aşık olacağım kız tipini yazıyorum. Görünüş önemli tabi ama evlenilecek kız diyince efendi, gelenekçi, oturmasını kalkmasını, nerede ne konuşacağını bilen, tatlı, uyum sağlayabilen ve kırmızı çizgileri olan bir kız geliyor aklıma. Son dediğim de baya önemli, mesela ufak bir saygısızlık yapıldığında sinirlenince bile hakkını efendice, adabıyla savunabilmesi, o kıza fena düşerim ben.
Not:Aşırı gelenekçi değilim, dindar hiç değilim. Sadece içgüdüsel olarak böyle bir kadın aşırı iyi anne ve eş adayı olurmuş gibi hissediyorum115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGörünüş olarak sağlıklı birisi olması yeterli. (çok aşırı zayıflık veya şişmanlık biraz itici durur)
Soran+1 yılYanı bağırıp çağırıp sövmek yerine bu şekilde hakkını konuşarak savunması daha iyi oylemi😁
Cevap sahibi+1 yılHahah bağırıp çağırıp söveceğine hiç konuşmasa daha çekici olur
Soran+1 yılKavgada bazen susup bi süre muhattap olmamakda seçenek oluyor😭
Cevap sahibi+1 yılKız gibi davran yeter ya. kanka gibi bağırıp sövmek nedir
Cevap sahibi+1 yıl*B4rzo yazdım kanka diye sansürlendi
Soran+1 yılSınıfta bi kezban bana anani s'kerim diye bağırmıştı napmaliyim
Cevap sahibi+1 yılNe olabilir sence haddini bil terbiyesiz kes sesini muhatap olma benle falan diyeceksin fazla da tartışmayacaksın
Soran+1 yılBende kes allaskina🤪 dedim
Cevap sahibi+1 yılHahhah iyi onun gibi ağzını kirletmemişsin
Soran+1 yılItici geliyor bana ya askk
Cevap sahibi+1 yılSana neden itici geliyor
Soran+1 yılBen kızım ve kiz gibi davranıyorum çünkü 💌
Cevap sahibi+1 yılbana yazsana bi
Cevap sahibi+1 yılseni bekliyorum?
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. 165-170 boyları arasında kilosu boyuna göre orantılı olsun hafif ayva göbek olabilir sevince aşırı sahiplenen ve kıskanç olan aşırı dar, kısa ve vucut hatlarını belli eden kıyafetleri giymeyen aşırı makyaj yapmayan doğal olmayı tercih eden vucut bakımına önem veren, tırnak uzatmayan sağlıklı beslenen, sigara ve alkol kullanmayan kötü alışkanlıkları olmayan temizliğe önem veren özelliklede yemek yaparken aşırı titiz olan erkeklerle mesafesi olan sevgilisi olan erkek dışında hiçbir erkeğe sıcak davranmayan erkeklerle kanka ya da arkadaş ayağına samimi muhabbetler kurmayan gece dışarı çıkmaya meraklı olmayan bara gitmemiş olan romantizmi seven ilgiye ilgiyle karşılık veren duygusal olan sessiz sakin olan boş konuşmayan, konuştuğunda anlamlı konuşan sevdiğine karşı aşırı utangaç olmayan saçlarını sevgilisine taratmaktan hoşlanan sevildiğini hissettiğinde bunu anlayan ve önemseyen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlı, masum, güzel, çekici, fit ya da balık etli, merhametli, sıcakkanlı, mantıklı, yerine göre kıskanç, yerine göre trip atan, nerede ne giyeceğini nasıl davranacağını bilen, ne istediğini bilen, kendinin ve hayatın farkında olan, ahlaki değerlere sahip, birazcık özgüvenli, 165 veya daha kısa, aşırı istekli.. Aklıma gelen özellikler bunlar. Hepsi bi kadında olursa aşkı dibine kadar yaşarım zaten
125 Yorumla
Soran+1 yılOha ya. mukemmel!!!
Cevap sahibi+1 yılNedir mükemmel olan 😄
Soran+1 yılGeçmişi kötüyse ya?
Soran+1 yılTarif etmen mükemmel
Cevap sahibi+1 yılAşık olursam umrumda olmaz ama o yaşadıklarını geçmişte bırakması lazım aynı hayatı yaşamaya aynı alışkanlıklara devam ediyorsa aşık olduğumu hissettirmem bile
Soran+1 yılHmm peki arkadaş ortamında nasıl davranmalı bi kiz
Cevap sahibi+1 yılBu nasıl tarif edilebilir ki 😄 Doğal olsun kendi gibi davransın çok kasmasına gerek yok aslında ama mümkün olduğunca erkeklerle laubali olmaktan temas etmekten kaçınmalı. Samimiyet olabilir o ayrı konu arkadaşız sonuçta ama temas konusuna karşıyım kesinlikle. Aynı şekilde bende başka kızlara temas etmem sevgilim yanımda olsun ya da olmasın farketmez. Aynı özveriyi ondan da beklerim.
Soran+1 yıl😀😀tesekur ederimm peki dişil enerji konusunda nasıl olmalı (nasıl davranmalı cilve vs..)🥺🥺💞
Cevap sahibi+1 yılDışarda insan içinde hanımefendi olsun, eğer fırsat olursa yalnız kalırsak kimsenin görmediği yerlerde ufak tefek şeyler olabilir ama evde yalnız olduğumuzda istediği kadar rahat olabilir hatta her fırsatta üstüme atlayabilir her türlü hakkını veririm her gün yapsak bile sıkılmam 😄
Cevap sahibi+1 yılZaten çoğu zaman onun istemesine kalmadan ben talep edebilirim 😄
Soran+1 yılCilve o mu demek😀😀 ben anlamını tam bilmiyorum ama s'ksle alakalı olduğunu da dusunmemistim🤭
Cevap sahibi+1 yılCilve anlamı;
(genellikle kadın için) hoşa gitmek, erkeğe hoş görünmek için yapılan davranışlar, kırıtma.
Sen cilveyi ne sanıyordun 😄
Soran+1 yılDişil hareketler.. doğruymuş 😀😀
Soran+1 yılSenin yaşın kaç acabaa
Cevap sahibi+1 yılPeki sen ne sormak istemiştin tam olarak
Cevap sahibi+1 yılYirmi yedi neden
Soran+1 yılNerde yaşıyorsun 🥺
Soran+1 yılSeninle konuşmak istiyoru
Cevap sahibi+1 yılNe için soruyosun bunları 😄
Cevap sahibi+1 yılYazabilirsin burdan konuşmayalım
Soran+1 yılBana yaz z
Soran+1 yıl@Kellel?
Cevap sahibi+1 yılKel, kendine gel
Soran+1 yılMal mk
Biraz alımlı tabii ki ve neşeli ve hayat dolu en önemlisi güven veren
12 Yorumla
Soran+1 yılHmm peki fiziksel olarak? Giyimi goz rengi sac rengi herseyi yazabilirsin ne aklına gelrse
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAklı başında çok soru sormayan erkeğine sesini yükseltmeyen konuştu mu gülen gülümseyen zayıf olgun ama kaba olmayan
10 Yorumla Benim çok beğendiğim bir tane var çakıl taşı kurşun kalem Arap atı kütür kütür erik gibi ama haberi yok bilsem kabul edecegini ömrümü adayacagım tüm servetim onun olsun.
06 Yorumla
Soran+1 yılGizemsavage mi
Soran+1 yılBakmani tavsiye edeceğim biri değil 😁
Soran+1 yılBak bak
Ben 40 yaşının üzerin de olarak. Dizi izlemeyen ve sohbet edebileceğim. Sosyal aktiviteleri yapabileceğim. Konser tiyatro gibi aktiviteleri seven ve en önemlisi gün boyu çıktığımda konuşabildiğim anlayabildiğim ve beni anlayan insanlar.
00 YorumlaNet sunu soyleyeyim sana en kaliteli sohbeti de olsa takmiyorum ayaginda olan kizlar genelde ortamda ezici kizlar oluyorlar bu tip kizlar aciyorum sana demeye kadar getirir uzak durmak lazim.
10 Yorumla
+1 yılItaatkar guler yuzlu felsfe vb. Konulari seven kiz istiyom
10 YorumlaKilo fazla olmayacak , kalça büyük olmamalı meme büyük sarkık olmamalı
Saçı uzun düz ya da düz kısa olmalı
Karakter sevecen anlayışlı saygılı
Zeka düzeyi iyi ve kıvrak zekaya sahip olmalı00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYasima uygun evlilik bilinci olan sorumluluk insani yetinmeyi bilen iyi huylu guzel yuzlu sohbeti iyi ilgiyi eksik etmeyen dusunceli 170 cm uzeri olursa aklimdan cikmaz
00 Yorumla
+1 yılSpor yapıyorum valla uzun zamandır ilgilenmiyorum spor salonunda kızın biri numarasını verdi engelledim seviim değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılAlçak gönüllü, eğlenmeyi gezmeyi seven, romantik, merhametli, ısrarcı olmayan. Fiziksel olarak ta, dolgun göğüslü olması lazım. Anında basarım nikahı 🤣🤣
00 Yorumla Genel olarak söyleyeyim görmüş geçirmiş sosyal kızlara dipleri düşüyor ama yanlarında kafasını vurup ekmeğini elinden alacak kızlarla oluyorlar
00 Yorumlabilmiyorum ben hiç sevmedim hafif hoşlandıgım oldu plataonik oldu bitti geçti yaş 25 olunca umudumuda tamamen bitirdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. 23 yaş üstü erkekleri sevmiyorum esmer ve sakallı olsun istiyorum
10 Yorumla
+1 yılBir erkek hiçbir kızı sevmez taki kızın biri sevmeyi öğretene kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevmeyi sevilmeyi bilsin yeterli dış görünüş bu gün var yarın yok
00 Yorumla
+1 yılSessiz sakin yapıcı kendi halinde zararsız sempatik
00 YorumlaUtangaç ve narin ama içerden her şeye açık aksiyon dolu gezmeyi seven maceracı ve düşünceli
00 Yorumlakocanı çoktan seçmeli olarak mı belirleyeceksin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Erkekler için fark etmez ki. Benim 1 sevgilim vardı neyse.
00 Yorumla
+1 yılTesettürlü namaz kılan ahlaklı dindar. Gerisini alın tepe tepe kullanın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDolgun göğüslü, güzel ayaklı , istekli yüksek libidolu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.instagram.com/sheerglassofclass/ söyle kızlara bayılıyorum
00 Yorumla
+1 yılBen öyle dış güzelliğe tipe önem veren biri değilim
00 Yorumla
+1 yılAslında maskulen olmaları ya da gözlük takması birer sebep
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOrtalama dış güzelliğe sahip olması yeterli benim için daha çok kişiliği ve aklakı önemli. Bunlar daha zor bulunur
00 Yorumla
+1 yılNasıl kızlar sordugun yerde yazan erkekler kaybetti bir insanın tipine değil karakterine bakılmali
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sarışın mavi gözlü yemek yapmayı bilen anlayışlı kıskanç 160-170 boylarında 50kg civarlarında😀
00 Yorumla
+1 yılKızlar erkeklerin parasına bakmaya devam ettiği sürece erkeklerde verene gitmeye devam eder. Bu kadar basit.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka şimdi dayi
- +1 yıl
Anlamazsın yeğen
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim görüşüm Öncelikle edepli kızlardır edep edep edep
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla karşı cinsten arkadaşı olmayan hayatı umursayan benim halimden anlayan tabi yeterli kadar güzel olan
00 YorumlaSiyah saçlı
Zayıf
Diksiyonu düzgün10 YorumlaKısaca Kate winslet
10 Yorumla
+1 yılGerçekten seven kızları sevmeyen kızlar yüzünden yıkıldık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılCivil civil olan
00 Yorumla
+1 yılNormal. İşinde gücünde
00 Yorumla
+1 yılSert baskın karakterli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO ve ona benzer her kız
00 Yorumla
+1 yılFiziksel ve dış görünüş aynı şey değil mi zaten
00 Yorumla
+1 yılİnsan olması karakteri iyi olan 👍
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEtli butlu ve mutlu olmalı
00 Yorumla
+1 yılSipariş edince gelecek mi? 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 45,2b cevap paylaştı.
+1 yılMal varlığı iyi olan kızları.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
+1 yılbizim her şey fizik değil sizin gibi
114 Yorumla
Soran+1 yılKardes tassaq mi geciyon?
- +1 yıl
şu yazıyı yazan kız kadar itici bir kız olamaz. senin gibi kızları erkekler asla sevmez haberin olsun. anca senle toşşak geçerler.
Soran+1 yılBiliyorum asko bunu yazmanı bekledim 💘💞💞 eril enerjili kızlar itici zateennn😃🙏
- +1 yıl
arkadaşım aşko maşko ne ya :D
Soran+1 yılKırıcı davranıyorsun
- +1 yıl
bana toşşaq mı geciyon derken biz kırılmadık hiç
Soran+1 yılErkeklerin kalbi olduğunu bilmiyordum🥺😀😝😝😝🤍🤭🤭
- +1 yıl
bende kızların bu kadar bozulduıgunu bilmiyordum :D
Soran+1 yılNerem bozuk be ayy
- +1 yıl
kullandıgın kelimer hoş değil
Soran+1 yılNe gibi (ilk yazdigimi saymazsak))
- +1 yıl
anında agzını bozdun aşko maşko
Soran+1 yılBidaha demiucem kustum
- +1 yıl
peki
İstekli olsun yeterli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonra öğren uygula
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Dürüst olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. İçinin güzelliği dışına yansımış kızları seviyorum
00 Yorumla
+1 yıl36.5 numara ayaklari olana
00 YorumlaGzl soru
11 Yorumla
Soran+1 yılCvpla
nefes alması çok önemli ashdasdgagagahahahaha
02 Yorumla
Soran+1 yılNefes alamayana bile yavsayacak erkek vibe
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstekli tatlı sevecen
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNiye sordun ki
+1 yılS*iklemeyen
00 Yorumla
+1 yılZeki ve seksi
00 Yorumlagüzel kızlar severim bacım
01 Yorumla
+1 yılPınar Altuğ
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılKucuk memeli
00 Yorumla - Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı