ben hoşlanıyordum zaten açıldım sevgilisi varmış onu bıraktı benimle başladı, sevgilisine çok da bağlı değilmiş anladığım kadarıyla beni beğendiği açık
ne düşünürsünüz normal mi?
ben hoşlanıyordum zaten açıldım sevgilisi varmış onu bıraktı benimle başladı, sevgilisine çok da bağlı değilmiş anladığım kadarıyla beni beğendiği açık
ne düşünürsünüz normal mi?
Sen ona açılırken umarım sevgilisi oldugunu bilmiyordun çünkü burada o zaman seni sorgularız:)))) ya da sen hoşlanıp ona açılırken sevgilisi olduğunu biliyordun işte burada hata zaten en başında sende eğer böyleyse ve kızda o kişiyi bırakmış ikiniz güzel tencere kapak olmuşsunuz üzgünüm. Ha bir ayrıntında şu ki böyle kızlar zaten hep daha iyisi gelene kadar zaman harcar yeni biri yani sen gelincede onu bırakması zaten kolay olur sen takılma buna ama şunu da unutma onu bırakan senden daha iyin gelince seni de bırakır ;)
Bi de lütfen seni beğendiği açık olsun olmasın kendini bununla avutma yumuşatma olayı eğer emin olmak istiyorsan da o çocuğu dinle
Cevap
3Cevap
Birader mesele sanki sadece kadında değil. Hadi o bıraktı senin nasıl miden aldı? Ahlak tek taraflı mı
Kesinlikle doğru nokta
Düşünülmez sevgilisini bırakıp gelen bir kişi yarında seni bırakır böyle bir kız güven vermez
Senin için bir başkasından vazgecen insan, başka biri için senden vazgeçebilir. Böyle birine rastlasaydım şayet bir saniye mi bile ziyan etmezdim...
yani sence ciddi düşünülür mü :) bugün senin için başkasını bırakan yarın başkası için seni bırakır
senin icin sevgilisini birakan yarin bi baskasi icin de seni birakabilir:d
Başka beğendiği oluncasizi de bırakacağını gösterir
Büyük konuşmaktan korktum çok ağır şeyler söylenirde. Güvenmemek en iyisidir
Düşünlmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?