AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
aşk diye bişey yoktur.. hoşlantı da kısa süreli bişeydir...
Aşk diye bir şey yoksa leyla ile mecnunun kerem ile aslının arasında ki ne?
efsaneye dayanan klasik aşk hikayeleridir...
Aşk ona bagli kalmaktir ama hoslanma gecicidir bence yani herkesten hoslanabilirsin ask ise onun hatalarini gormezden gelmektir yani ama ikiside biter eninde sonunda
Ask benim icin sadece tutkudan ibaret bir süre sonra anlamini yitiren bir kavram fakat sevgi daha uzun süreye yayılan sadakat ve merhameti yoğun olarak icinde barındıran bir kavram
hoşlanmada gülümsüon tek bir tebessüm.
aşk dediğin şeyde ise ağız dolusu kahkaha atıyorsun bu bencesi tabi.. coklugunu belirtmek için bunu kullandım
hoşlanmayla aşk arasındaki en büyük farklardan biride bana göre aynı anda birden çok kişiden hoşlanabilirsiniz ama birden fazla kişiye aşık olmanız mümkün değildir
Nasilki evlilige atilan adimin öncesi Nisan sa asik olmanin oncesi de hoslanmadir ona karsi bir sempati duymaktir Hoslanirkwn vazgecebilirsin cabuk unutursun fakat asik olunca unutman cok zman alir
Hoslantı boyle gulusu bakısı konusnasını senin begenmn fakat ask nedir biliyn mu her vaktini onunla gecirebilmk ona bakıpta doyamamaktır ask. Onu icine alasın gelir ve bunun olmayacagını bildigin halde kndi kndini yemendir ask...
Hoslanmak basit biseydir duygu bile degildir. Ask cok ozel biseydir. Gerci bizim basit asklarimizda degersizdir. Ama gayet tabii aşk baskadir.
aşk beyindedir aşk gönüldedir. hoşlanmak çok daha aşağılarda. bilmem anlatabildimmi.
Biri şiir diğeri düz yazı. Anla işte aradaki farkı.
aşıksan onun için herşeyi yaparsın gerekirse ilürsün ama hoşlanırsan yapmazsın yanş
aşk diye bir şey yoktur. Ulaşabilmek ya da ulaşamamak vardır. Hatta öyle ki yanında bile ulaşamazsın bazen. Buna deniyor göya aşk.
Bunu sorma geregi duymazsin. Onunlayken heyecanin tavan yapar. Eger yoksa begenmek , hoslanti...
hoşlanmada tutku olmaz beğenirsin ama yanıp tutuşmazsın aşkta ise köle olursun olmayınca eroin bağımlısı gibi kıvranırsın:)
Bir fark yok aşık olduğumada çakarım hoşlandığımada kaçarı yok
Hoşlandıgının aşık oldugundan daha az parası vardır
Hoşlandığın kişiyi bir süre görmeyince unutuyorsun mesela ama aşık olduğunda öyle olmuyor
Aşk kimyasal bir tepkidir, hoşlanmak ise düşünsel...
Aşk yalandır, hoşlanmak geçicidir, sevmek sonsuzdur
bakmak la görmek arasındaki fark gibidir birisinde ne oldugu önemli degildir sadece bakarsın bos bos digerinde ise bir amacın vardır
Hoşlantı anlık ve gecici ask ondan biraz daha kalıcı ve uzun ama oda gecici:)))
Ask her dakika aklinda olmasi hoslantiysa gorunce ne tatli kiz/cocuk demek bence
ilgisini cekmek level1
konusmak ve hoslanmak level2
cıkmak ve sevmek level3
ucude ayni sey aslinda sadece etkileri artiyo
hoşlanmak gelip geçici ama aşk kalıcı buseciğiim :)))
Başta beğenirsin, hoşlanirsin. hoslanti beğenme evresidir. davranışlarını karakterini vs. Sonra onu içinde büyütüp takıntı haline getirirsin ve aşk sanırsın. Aşk takıntıdır bence.
Hoşlanıyorsan sadece görünce heyecanlanırsın
Aşıksan adını duyunca düşününce veya görünce midene bir ağrı girer bir garip olursun ve onsuz yapamayacağını düşünürsün
aşk elinde olmayan bir şeydir. kapılıp gidersin düşünemezsin yaptıklarını bir mantık çerçevesine oturtamazsın. kısacası yıkıp geçer hiç bir şey yapamazsın.
Bence tek fark birbirlerinin devamı olması. Sadece kızlar bunu anlamıyor.
Birine aşık olduğun zaman ilk hoşlanırsın ondan. Bu hoşlantı yavaş yavaş aşk olur işte😉
Hoşlanmak: Güzel Görülen
Aşk:Bir Varlığa Karşı Duyulan Derin Sevgi
Sonuç:Yaratıcılıkla Sevmeyi De Bir Sanat Olarak Tanımlar. Bir Sanat Olması Bakımından Da Uygulamada Olgunluk Gerektirir.
Hoslanma aşk tan onceki son evre. Aşk sevginin doruk noktası. Sözlükte karşılığı bile yok :)
hoşalnmak onu eve götürmektir , sevmek onunla aynı evde ölmektir ;)
hoşlandığın zmn sace onun dışını bilirsin bakarsın bakarsın... ama aşık olduğunda iş deişir
Hoşlanmak ona ilgi duymak onunla tanışma istegi fakat aşk onunla bir bütün olmak.
Birinin adı "hoşlanmak", diğerinin ki "Aşk"
Tek fark bu.. =/
Bir çok kez hoşlanabilirsin fakat bir insan hayatında sadece bir kere aşık olur fark bu umarım bu hakkını doğru bir kişi için kullanırsın
yolda gördüğün yüzlerce insandan hoşlanabilirsin bir anlık olur ama aşk bambaşka bişeydir kendinden geçersin öyle şeyler yaparsın ki sen bile inanamazsın
Hoşlanmak onunla birşeyler yapma isteğidir (cinsel konudan değil sinema, gezme, muhabbet vs) aşık olmak onun adını bile andığında suratında eblek bir gülüşün oluşması demektir bence
Aşk, sevginin tutkulu ve derin biçimidir. Aşk karsıdakı kısının hıcbır kusurunu görmemedir. Hoşlanma cok cabuk gelır gecer.
Kusurunu görüyorsak aşk olmaktan çıkar mı
Aynen öyle tabi bu benim fikrim
Aşk bağlanmak demek hoşlanmak ise ilgi duymak demektir
vajina deliği ve popo deliği arasındaki fark neyse oda odur..
+...
Aşk yaradılana duyulandır. Hoşlantı ise senin Dediğin sevgililer Arasında olur
Hoşlantı GİRİŞ
Aşk GELİŞME
Sevgi ve Güven SONUÇ ;)
ask seksi bedavaya getrmek ıcın oynanan bır oyundur.
İlk once hoşlanip sonra aşık olunur yani ikiside bir nevi aynı şey yani bn öyle düşünüyorum en azından
Aşk onu o olduğu için sevmek en çirkin halini bile en güzelmişcesine kabullenmektir
Yani aşk kör olmaktır
Hoşlanma genelde görüntüde olur benim için. Örneğin senin avatarına baktım ve hoşuma gitti. Aşkta ise görüntü + uyum, kafaların denk olması, duygular.
ask hep yaninda olsun istersin herzaman onu dusunursun hoslanmak begenirsin ama olsada olur olmasada ask kadar guclu his değil
Hoşlanma her ne kadar aşkın emeklemek hali olsada bazan sadece tensel dürtülerin bir aforızması oluyor.
aşk karşılıksız sevmek
hoşlanmak aman ne halın varsın gor dıyebılmektır :D
Karşılıksız sevmek? Biraz açar mısın
herseyı ıle o senı sevmesede sen gece yatarken onu dusunuyorsan bu asktır.
Gün içinde çok kişiden hoslanabiliriz. Ama asik olamayiz. 1 kişiye olabiliriz. X kişisine olan ilgin y z kişilerine olanla ayni mi değil mi öyle anlarsin x e asik olup olmadigini. Vb...
Aşık olunca göZünüz görmez birde platonikse sahip olma güdüsü bedeninizi ele geçirir aptal aptal şeyler yapar sonra çok pişman olursunuz.
Hoşlanmak sadece hoşlanmak işte
Sevmek uğruna herseyi yapmaktır aşk Ise tutkudur heycandır hoslantı Ise aşka giden yoldur
farki su
asik olmak demek onsuz olmaz demek
hoşlanmak demek sen olmasan da olur demek
Sevmek onda var olmaktır
Aşk ise onda yok olmaktir
Hoslanmak aşkin temelidir canoo kisa ve öz okey :))
aşk sebebsiz sevmektir. hoşlanmakta davranışlarının hoşuna gitmesider. Bence
hepsi sekse çıkıyor erkekte
Aşk bağlılık tutsak olmak
Hoşlantı da görsel uyum
Aşk demiski ; benim adimi kotu emmellerinize kullanmayin ciktiniz kisiyede ask demeyin :D ne alakaysa icimden geldi yazayim dedim
Aşık olduğunda onu görünce için gıcıklanır mal gibi olursun.
Takılmaca ise sadece hafif bir esinti.