Kaynımın evimize yerleşmesi?

Yaklaşık 1 ay önce kaynım iş arayışı için bizim yaşadığımız şehre geldi. Açıkçası ilk zamanlar problem olarak görmüyordum. Yemesinden, içmesinden asla eksik etmeyip yattığı yere kadar her şeyin dört dörtlük olmasını sağladım çünkü kaynımın rahat etmesini istedim. Bu durumun böyle süreceğini tahmin edememiştim. Kaynım iş buldu başladı. Kalacağı yer, yemek, su vs hepsi işyerine ait. Buna rağmen 2-3 gün orada kalıp dünkü maçı bahane edip evimize geldi. Ve artık bu durum canımı sıkmaya başladı. Eşimle özel hayatımız kalmadı diyebilirim. Biz 8-9 aylık evliyiz. Ben tesettürlüyüm. Evin içinde rahat rahat giyinip gezmek istiyorum fakat kaynımın yanında bu mümkün değil. Gece lavaboya kalkarken bile üstüme başıma dikkat edip giyinip o şkeilde gidiyorum. Artık eşimle kavga etmeye başladık bu mevzu yüzünden. Sizce ben mi abartıyorum? Kardeşini evimizde istememekte haksız mıyım? Sürekli arkasını toplamaktan, eşimle özel bir anımzıın kalmamasından ve de evin içinde rahat rahat dolaşamamktan usandım.

Kaynımın evimize yerleşmesi?