Sevgiliniz bir hata yaptığında ne yaparsınız 🤔
#Aşkİlişkileri
Aldatmak veya yalan söylemek gibi bir hata 🤔

Sevgiliniz bir hata yaptığında ne yaparsınız 🤔
#Aşkİlişkileri
Aldatmak veya yalan söylemek gibi bir hata 🤔
Şimdi hatadan hataya fark var affedilecek ufak bir hata ise tabiki affederim üstünde durmam ama aldatma eğilimi olmuşsa benim bunu değil affetmek tahammülüm bile olmaz çünkü zaten yapı gereği kıskanç ve duygusal bir insanım değersizlige hiç tahammülüm yoktur
Büyük konuşmamak gerekiyor. İnsanın başına gelince ne yapar bilinmez. Kaçamak cevaplar verilmeye başlanır. Kararlı olupta kararını uygulayan az insan gördüm. Büyük kavga sebepleri var ama ayrlık lafta kalıyor. Nice avukat doktor vs haberleri alıyoruz şiddeti bilr affediyorlar😏
Aldatmak ve yalan hata degil yanlıştır. Bana yanlış yapıp hiç yokmuşum gibi davranan kişiyle muhattaplıgımı keser ve bir daha da affetmem 🤷🏻♀️ zaten ben varken başkasına bakıyorsa sevmiyordur, bana yalan söylüyorsa yok sayıyordur... Napıyım ki öylesini
Hata bilinçsizce yapılır. Aldatma yalan söyleme bilinçli yapılır. Yani bu hata değil tercihtir. Ve yanlışlık doğru bi şekilde cezalandırılır. Doğruyu da duygularına bakmadan mantıkla seçersin. Aldatmanın tek yolu kurtulmaktır. Çünkü tercihler tekrarlanır.
Cevap
14Cevap
Sabırlı bir şekilde uyarırım devam ediyorsa onu hatası ile başbaşar bırakırım giderim
Sevgilim hata yapabilir sorun etmem bunu.. ama ihanet yalan aldatma varsa bunların affı olmaz bence..
Aldatmak gibi bir hata yaparsa telafisi olamaz ama yalan söylerse yalanın ne olduğuna bağlı bir durum bu da açıkçası
Aldatmak çok ciddi bir hata bunun benden geri dönüşü olmaz
Uyarırım tripli olurum biraz da
Konuşularak çözülür sorunlar
Aldatma ilişkiyi bitirir bence yalan ne söylediğine baglı iyilik için yalan söylemiş se kabul ederim kötülük yapmış sa yalan söyleyerek bence o da aldatmadır boyutuna baglı ilişkiyi yaralar o ilişkide yürümez bence
Saydigin hataları yapan sevgililerim de oldu yalan değil. Sessizce olay mahallini terkettim. Bir daha görüşmedim. Mesajlarına dönmedim. Aramalarını açmadım. Aklımı da temizledim
Aldatmak bir hata değil. Bencilliktir. Kendini düşünüp karşı tarafa travma yaşatmaya razı olmaktır. Yalan ise ne olduğuna bağlı. Her yalan affedilmez.
Aldatmak ve yalan söylemek hata değil seçimdir. Herkese seçtikleri mutluluklar.
Aldatmak hata degil tercih..
Hata farkli olur :/
Affedici biriyim ama aldatmayı ve hakareti affetmem
Hatasını düzeltmesini beklerim bir de hatanın ne olduğu önemli
Hatasına bağlı olarak affedilebilir, insanlar hata yapabilir sonuçta, yeter ki telafisi olan bir hata olsun..
Dakince uyrmak en iyisi kimseyi heleki sevgilini bağırarak ğzmeye gerek yok
Yaptığı hataya bağlı ama trip atmaktan da geri durmam xkemdksms
Hata yaparsa uzaklaşırım.
Yanaklarından tutar çekerim
Ağzına terlikle vururum
Ayrılırım.
uyarırım
Ayrılırım
Soğurum
intikam
Ayrılırım
Olursa bakarız