Aşk yaşamak istediğiniz insana ulaşamayınca ne yaparsınız, platonik olarak mı devam edersiniz 🤔

Aşk yaşamak istediğiniz insana ulaşamayınca ne yaparsınız, platonik olarak mı devam edersiniz 🤔
Çok çocukça bir soru sormuşsun..
Aşk sevgi karşılıklıdır ! erkek bakar ilgilenir ama karşısındaki kadından hiçbir çaba görmezsen hiçbir yeşil ışık alamazsan san abakmıyors ailgilenmiyorsa onunla boşuna zaman keybetmemek gerekir çünkü seni İSTEMİYORDUR fakat bazı erkekler zorla kadınlara gidip zorla kendisiyle ilgilenmeyen bakmayan hatta küfreder gibi bakan kadınlarla tnaışmaya çabalıyorlar. Bende yaptım bunu ve sonuçları hep aynıdır..
Seni istemeyen bir kadına zorla girip zorla tanışmak zorla sevmek anlamsızdır , tek taraflı olarak yapılan birşeydir. O seni sevmiyor ! sen onu kendi kendine seviyorsun sorun burada. Bir kadın sevmiyorsa sevmez , seviyorsa zaten bakar ilgilenir vs vs
Zorla gidip tnaışan zorla sevgili olmaya çalışan bir erkeğin tek amacı vardır kısa süreli ilişki yatmak kalkmak yoksa böyle onursuz gurrusuz iiittt köpek gibi zorla kadının peşinden koşmaz , kendisini istemeyn süründüren bir kadının KÖPEĞİ olmaz !
Tamam çaba göstereceksin , bakıyorsa ilgileniyosa gidip tanışacaksın vs ama gittin konuştun abuk sabuks aygısızca soğuk konuştu istemedi tersledi vs vs ozaman anca gider.. zorla o kadının peşinde koşmaz zaman kaybı ENAYİLİK vs vs budur. Gidip başkasını bulursun zaman gerçekten çok değerli ve aptal soğuk seni istemeyen kadınlara boş boş harcayacak kadar bol ve değersiz değil zaman..
AKLI olan bir erkeğin kendisine saygı duymayan tanışmaya görüşmeye hiçbir çabası olmayan kadını tamamen unutup bırakıp kafasından silip yoluna devam etmesi gerekiyor, sürekli seni boş boş yokuşa süren bir kadının sana saygısı yoktur senle KÖPEĞE top oynatır gibi oynuyordur.. bu budur.. Geçrekten seven kadını gözleri parlar erkeğin gözünün içine bakar onla görüşmek için can atar sever, sen aramazsan o arar "öldün mü kandın mı başıan bir işi mi geldi kaza mı yaptın hastanedemisin? merak eder" sorar.. ama günümüzde erkeklerin enayilikleri acizlikleri kısa süreli ilişki peşinde koşup kadınlarınn g*tünü kaldırdıkları için denge bozulmuş durumda, Erkeklerin artık ederi ve değeri YOK kadınlar erkeklerle dalga geçiyorlar nasılsa yenisini buluruz diyorlar saygı yok sevgi yok.. kadınlardaki erkekleşme aslında bu ! kadını etrafın tvde filmlerin dizilerin vs GAZııyla kendini "erkek" sanması erkek gibi davranmaya başlaması ve erkeğe sürekli kafa tutması onu "adam" yerine koymaması.. sorun bu
ÖZET = platonik aşk dediğin şey acizce çocukça birşeydir. Seni sevmeyen birini anlamsızca uzaktan sevip kendi kendini yiyip bitirmek anlamsıca zamanını BOŞA harcamaktır. Sen pşatonik sevecem derken o kız gidip başka erkeğin kollrına atar kendini :-) Sen bak iliglen çaba göster o karşındaki kızda senle görüşmek istiyor senle iligleniyor san abakıyorsa OK.. görüşürsün tanışırsın.. yok istemiyor yokuşa sürüyor soğuk davranıyor bakmıyor.. uğraşma boşuna! git yeni birisiyle tanış ona zamanını boşa harcama.
Doğrudur aşkı benden daha iyi biliyorsundur 21 yaşında :-) haklısın Z-kuşağı.. sen herşeyin en iyisini bilirsin :-) OK Profildeki kıza neden bukadar kafayı taktın? ne özelliği var ki? bence hiçbi özelliği yok
Fiziki olarak ergenlikte şu an böyleyse , ilerde fena şişko olacak gibi görünüyor genetik olarak.
Eğer kız kendine çeki düzen vermez ise..
delice platonik aşık olduğun kız bu mu cidden? şaka herhalde?
Ünlü mü? ben tanımıyorum , anlamsız ve hep aynı senaryoyu içeren Trük dizilerini izlemediğim için orada ünlü sandığın insanları ünlü diye bana anlatma bence.. senin için ünlü olabilir benim için değil.
Resimdeki kızı tanımıyorum, tanımamada gerek olduğunu sanmıyorum BetmenCAN :-)
Z kuşağı falan değilim ben, ben olgun düşünceli birisiyim genç yaşımda buna sahip oldum ve kime platonik olacağımı da sana soramam herhalde o kız da her zaman kendine dikkat eden birisi şişko olacağını sanmıyorum, ve Batman Bruce Wayne karakteri de zeki bir karakter bende öyleyim
Aşk dediğin sadece cinsellikten ibaret değildir söyleyeyim senin aklından bu geçiyordur kesin
Ben aşka inanmıyorum ama platonik aşık da olmam kesinlikle.. çünkü insan sevdiği kadar sevilmeli.. yoksa peşinden koşar durur sadece zamanını harcar ki bu tür toksik ilişkileri de çok gördüm zaten sonu iyi bitmiyor hiç bir şekilde.. ben sadece karşılıklı sever sevilmek isterdim
Aşk hemen oluşan bir duygu değildir insan önce birisini sever daha sonra onunla geçirdiği zaman içinde ona aşık olur ve ben beni istemeyen birisini sevmeye devam etmem unutmaya çalışır ve yoluma bakarım olması gereken de bu dünya bir insandan ibaret değil.
Birine platonik olmuştum, onu düşünmekten kafayı yiyordum, canım acıyordu. Sonra kendime beğendiğim, tipim olan bir çocuk seçtim. Bir nevi crush gibiydi. Platoniğimi aklımdan çıkarmak için yaptığım bir şeydi. Hoş işe yaradı da😂 Ama bu seferde Crushımdan hoşlanmaya başladım şimdi de onu deli gibi düşünüyorum. Duygularımız karşılıklı mı onu öğrenene kadar devam edeceğim sanırım..
Cevap
16Cevap
Kimse ulaşılmaz değil, böyle bir durum olursa uğraşılmaz yoluma bakarım...
Her Türlü Ulaşır Dikkatini Çekerim İmkansız Diye Bir Şey Yoktur. Yeter ki İyi Gözlemle doğru kararlar ile doğru hareket et
Tabiki platonik aşklar da güzel oluyor aslında hayaller üzerine kurulu beklentisiz bir aşk heyecanı yaşıyorsun
Aşk diye bir şey yok beyniniz size oyun oynuyor sadece
Şu zamana kadar kafama koyupta ulaşamadigim birsey olmadı
Devam falan etmem. Beni istemeyeni ben hiç istemem.
Neden platonik olarak devam edeyimki 😂Ben seçilmem, seçerim
Salarım ben vallaha şuanda mesela bu durumdayım ve saldımm
İptal ederim yasayamayacagim aşkı napim yok sayarım
Benim için önemli olan aşkı yaşamaktır kişileri değil
Çok derin bir konu, ama genelde platonik devam eder sanırım.
bence reis bir kızı elde dince ben eskisi kadar aşık olamıyorum uğraşmak onu elde etmek kıskanmak hep sürmeli ytani aranızda birazda olsa sev iken bir gizem ve etkileşim olmalı yoksa sıkıyor bir süre sonra bence.
Yapacak bir şey yok.. zaman nelere alıştırmıyor ki
Aşk sadece sevgili olmak değildir bence aşk tek taraflı da yaşanabilir. Platonik kalırım o yüzden.
Kafadan silme seanslarına başlıyoruz 😅
Bir şekilde ulasman lazım, platonik olursan kafayí yersin.
Devam ederim ama nereye kadar olur bilmiyorum
İşim olmaz dosyayı kapatırım
Yani başka seçenek kalmıyor
Aynen uzaktan bakarız ancak
Hiç kendimi üzemem onu unutmaya çalışırım
Başkasına aşık olurum
unuturum kimse için kendimi yoramam
Genelde öyle yapıyorum.
Neden
@_Make_love_ seni alakadar etmez bak işine
Boş verip geçerim
ulaşmak zorundayım