+1 yılHayatım ben birisini tanıdım bu siteden adam bakir şu anda 35 yaşına girecek her türlü yemini etti inandım ve arkadaşları da söyledi bunu. Sorduğum zaman da düşünceleri şuydu; Benimde kız kardeşim var aynısı ona yapılırsa diye eğer dedi bunu kızlar eziklik veya başka şey olarak düşünüyorlarsa yanlış düşünüyorlar felan dedi. Bende öyle düşünme her kızın düşüncesi farklıdır dedim. Kendimi dedi evleneceğim kişiye saklıyorum dedi onunda olursa ilki ben olayım bende onun ilki olayım ve cinsellik tecrübesinin para karşılığında kazanılmayacağını bildiği için vs düşünceleri var. Benim düşüncem İllaki hayatta her şey cinsellik değildir olmayabilir. Neden olmasın helal olsun diyorum böyle erkeklere illa yaşamak mı gerekiyor bazı şeyleri anlam veremiyorum.
218 Yorumla- +1 yıl
siz bekar mısınız
- +1 yıl
Helal olsun o Adam gibi Adama 👏🏽 gerçekten taktir ediyorum böylesi Adamları. Herkes Erkek olabilir ama Adam olamaz. Buda bir örneğidir bence. İnşallah banada böyle biri denk düşer diye umut ediyorum ama temiz Adam çok nadir kaldı maalesef. Halkımızda hayırlısı olsun inşallah ne diyim 🤷🏽♀️
- +1 yıl
@kardanadam28 Sanane
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
@NoName89 Var hayatım olmaz mı böyle adamlar da varda bize denk gelmiyor işte :) Düşer mutlaka umarım ben o kişinin düşüncelerine de saygım var yaşamına da. :)
- +1 yıl
@NoName89 Öyle canım hatta gelmiş yorum bile yapmış :)
- +1 yıl
@NoName89 Bu konunun içine :)
- +1 yıl
@NoName89 @bymusty007 bu
- +1 yıl
@NoName89 Rica ederim :) Çıkmadıysa siteydi görürse yazar :)
- +1 yıl
@NoName89 Teşekkür ederim 😊 İnşallah sizde versin Allah 😊
Soran+1 yıl@NoName89 Canım sayılı iyi niyetli yorum yapanlardan birisin kalbi güzel birisin demek ki 💕Bu arada senin hiç erkek arkadaşın oldu mu peki daha önce ve kaç tane oldu?
- +1 yıl
Allah razı çok teşekkür ederim. Yok maalesef hiç olmadı canım. Nedense bu dünyada iyi niyetli ya da kalbi temiz olanların mutlu olmayı hak etmiyor ben bunu anladım. Bazen neden diye hep sorgularım isyan bile ederim ama bazende neyse ya vardır Allahın bir bildiği, hayırlısı olsun deyip geçiyorum 🤷🏽♀️ peki ya senin?
- +1 yıl
@NoName ne yapıyorsun
En İyi Cevaplar
+1 yılBen Şu Anda 34 Yaşındayım Elime Tokalaşma Dışında Hiçbir Kadınla Münasebetim Olmadığı İçin Bende Bir Şeyler Söylemek İstiyorum. Bazı Yorumlara Katılmıyorum Bazıları Yazmış Eziklik Gitsin İntihar Etsin Vs. İlla Cinselliği Yaşamak Mı Gerekiyor Eziklik İse Madem Sen Niye Gidipte Kadının Hayalleri İle Veya Para Karşılığı Cinsel İlişki Yaşadın Asıl Bu Eziklik Değil Midir? Bende Neden Yaşamadığıma Gelince Benimde Bir Ablam Var Onu Düşündüm Bana Aynısını Yapılırsa Diye Elime İnanın Çok Fırsat Geçti Ama Hiç Düşünmedim Bile Diğer Nedeni İse Hani Diyorlar Ya Yaşamayan İntihar Etsin Vs Diye Yaptın O İşi Sonra Veya Her Haltı Yiyipte Gidipte Bakire Kız İstemesini Biliyon Sende Yapma O Zaman Doğru Mu? Ve Diğer Neden İse Kendim Gibi Bakire Bir Kız İstemem Onun İlki Benimde İlkim Olsun Diye Kabul Eden Çıkar Mı Bilmiyorum Bu Konuda Biraz Olsun Kendimi Yıpratmış Durumdayım İllaki Vardır Kendisini Saklayan Ben Buna İnanıyorum. Sizce ve Sizin Yorumunuzu Merak Ediyorum?
51 Yorumla- +1 yıl
seni tekrardan gönülden tebrik vede taktir ediyorum gerçekten. Sana Adan Zye kadar katılıyorum. Kendi kendime sorgularım bazen, bende acaba benim gibi 30 yaşından sonra bakir adam kaldı mı diye helede bu kötü devirde. Varmış demek ki. En güzel örneğisin. Helal olsun sana. Kim ne derse desin… her kim ezik diyorsa gitsinler bir aynaya baksınlar. Gerçi yine anlamazlar ama salla gitsin. Kimse görmezse bile Allah görüyor herşeyi. Temiz insana temiz insan hak eder. O yüzden de Allah inşallah gönlüne göre versin sana arkadaşım 🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
iyi şeyler düşünürüm bunda bir art niyet aramam Bazı erkeklerin kırmızı çizgisi oluyor kendi kız kardeşi ne yapılmasını istemediğini başkasına yapmaktan çekiniyor Çünkü empati yapabilme güçleri oldukça yüksek Yani bu tercih meselesi ilişki yaşamış veya yaşamamış insanları geçmişiyle yargılamak Çok doğru bir şey değil önemli olan sizin eve sizinle olduktan sonraki saat ve aylar gelecek önemli ama tabii ki her şeyi ilkini sizinle yaşaması Sizin için de bir avantaj diye düşünüyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Neden olmasın ki ciddi anlamda işinde gücünde olup böyle işler ile ilgilenmeyen insanlar da yok değil kendi çevremden biliyorum çocuğu bildim bileli bir kız ile birlikte olmamış çıkmamış elini dahi tutmamış
14 Yorumla
Soran+1 yılYaşı kaç?
Soran+1 yılBu adam 36 yaşında ama yaşı çok büyük
+1 yılSiz kadınların derdi ne illaki bir erkek 50 kadınlamı olsun seks manyağımı olsun abaza olsun her erkek bir deyil beni sevgilim 13 yaşında oldu başım göğemi erdi hayır çok sevgilim oldu kimi erkekler çok utangaç içine kapanık kadınlarla bağ kuramıyorlar. Çapkın erkekler asla düzelmez evlenir hep aldatır. Ben bekarken iki kız aynı anda çokardı salı günü biriyle perşembe günü öbürüyle çıkardım ikiside idare ederdim hiç sevgilisi olmamiş erkek bulursan hiç kaçırma çok saf ve sadık olurlar
10 Yorumla
+1 yıl2 3 kere reddedilmiştir sonra bütün kadınlardan umudu kesmiştir... veya tip olarak kendini yakışıklı görmediği için kızlara yakınlaşmak istememiştir... arkadaş çevresi olsun veya olmasın sanal ortamda aramak istese bulabilirdi o yüzden kesin yazdığım iki sebepten dolayıdır
10 Yorumla
+1 yılİntihar etsin. Kendim bu haldeyim. Bir kere kadın gördüm. Paralı ilişkiye girecektim. Kadının göbeğine Bo. şaldim. şimdi bitmiş birisi olarak söylüyorum. Artık hiç umudum kalmadı. Yaşama sevincim. Bir kız bulamadım. Yani bazen ağlama krizleri. Yalvardım anlamadı hiç bir kadın.
13 Yorumla
Soran+1 yılKadının göbeğine mi 😧 vajina nerde bilmiyor muydun?
- +1 yıl
Bilsen de dişin 36 da kadin gördüm. Önce kalk madı sonra sertleşmiş öpeceğim diye. Bir de arkadaşlar öğretti öyle. Sen soyun o yolunu bulur dedi. Zaten 10 dk sürdü sürmedi. Aman öyle şeyler. bbazen kadını görüyorum. tapasim var. Ölümü özlüyorum.
- +1 yıl
Psikologa gidiyorum ama yine aynıyım 37 girdim kız giderken bakıyorum ulaşamıyorum. Sessiz sessiz içime atıyorum. Bence var ya Ben gibi erkeklere otenazi yapmalılar. Olum bize kurtuluş. O beden size emanet değil mi? Allah'a yaratmadı mı ki? Bu kadar özlem hasret arzu cektirisiniz ki? Sana değil yanlış anlama. Genel kızlar. Allah var mı ki? Niye canımızı almaz ki bizim gibi aciz erkek kulların.
+1 yılOlumsuz. Daha kendini ifade edebilen biri olarak görmem. Çünkü çekingen ve karşısında ki kişiye hislerini bile anlatamaz. Düşüncelerini söylerken bile 100 kez düşünür fikrim. Tamam duygusal olabilir ama. Her türlü yetersiz gelecektir...
10 YorumlaDemekki çok geri kalmış ve yakışıklı değil , zengin değil , ortama görmemiş aklıma gelenler
13 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı olmayınca zaten kız arkadaş bulmak imkansız değil mi bir erkek için?
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Normal ya olabilir… yaşamış kadına laf ediyorlar bir de yaşamamış erkeğe. Herkes aynı olmak zorunda mı? Zor bir durum evet. Ama hayatı böyle şekillenmiş demek ki.
21 Yorumla- +1 yıl
sen napardın
+1 yılEziktir, bişey basaramamistir hayatta, idealleri yoktur.
77 Yorumla- +1 yıl
@Peri111 baska ne olucak pardon?
Soran+1 yılDürüst namuslu birisi olamaz mı benimde anam bacım var diye elin kızını yatağa atmak istememiş olamaz mı? Bunları yapmayınca ezik mi olunuyor?
- +1 yıl
Kimseyle yatmamis olmak erdem mi yatinca noluyor? Ki sen yatmak da dememişsin eline kiz eli değmesinden bahsediyorsun.
- +1 yıl
bu kafayla çok öldürülürsünüz sonra orada da dersin ama eli kız eline değmemişti diye
- +1 yıl
ot gibi yaşamış demek ki :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsosyal biri ayrıca öyle binin hayatına girmen demek her an herşeyi noktasına seni koyması demek
15 Yorumla
Soran+1 yılBunu biraz açar mısınız her noktasına seni koyması kısmını?
Cevap sahibi+1 yılHer an seni düşünmesi başlarda acemelikler çekmesi ama hep seni kırmaktan vs çekinmedi seni onemsemesi
Cevap sahibi+1 yılYani sana tapmasi
Soran+1 yılBu çok güzel bir şey ama 🥰
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama bir süre sonra sıkılma bazı yönlerini senin toplayıp idare etmen gerekir
Bir yerlerde bir sıkıntı var diye düşünürüm açıkcası nasıl olmaz diye ya da yalan söylediğini düşünürüm
10 YorumlaKararmaya dönmüş muz gibidir. Tatlı olduğunu bilirsin ama görüntüsü şüphe uyandırır 😂😂
10 Yorumla
+1 yılbi sıkıntısı varki bütün kızlar uzak durmuş derim ne dicem
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de böyleyim 30 oldum. Dinim, inancım beni bu yolda hep tuttu.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olabilir
Vardır bir nedeni44 Yorumla
Soran+1 yılNedir bu nedeni peki sence ve normal mi?
- +1 yıl
sen ne düşünoyusn
- +1 yıl
Sg lan millete yürüyüp durma @q kanka
Efendim? Biri bana mı çağırdı? Ne düşünüyorsunuz hakkımda 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğişik yolu yarılamis antrapozun eşiğindeki erkek😕
Aşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. Sebebi neymiş de olmamış. Mesala dini sebeplerden mi yoksa kişilik nedenleri mi. Dini sebepler varsa anlarimda diğer türlüsü de yani ne bileyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalması kesin vardır. İlişkşye girdikçe alışır. Ben bu açıdan bakarak cevap vermiş olayım.
00 Yorumla Asosyal birisi olabilir yaşadığı bazı olaylar yüzünden geri durabilir hepsi muhtemel.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Ben şöyle düşünürüm. Bu adam 10 yaşında hapse düştü,36 yaşında hapisten çıktı:))) Kadın görmedi
00 Yorumla
+1 yılO yaşa kadar hiçbir ilişkisi olmadıysa ciddi bir problem vardır
00 Yorumla
+1 yılBen olsam inanmam illaki bir sevgilisi falan olmuştur
00 Yorumla
+1 yılPC olsa zaten kız yakalardı demek iş yok adamda ya da çok tipsiz biridir
10 YorumlaEğer hiç kızlarla ilişkisi olmamış ve sosyal hayatında da çekimser biriyse psikolojik sorunu olma ihtimali yüksek.
00 Yorumla
+1 yıldeğmedigine inandin mi yani
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet neden ki?
+1 yılYalandır aw
59 Yorumla
Soran+1 yılNiye yalan olsun ya?
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben o adamın o yorumunu görüp de ona öyle bir yorum yaptım demek ki neymiş kimsenin yorumuna hemen atlamayacakmışsın.
Ezik dediğim asosyal, pısırık zavallı biri demek ki zaten öyleymiş o yaşına kadar ayrıca bu yorumum da seni hiç alâkadar etmiyor aşağıda benimkine benzer yorumlar var ama bakıyorum ki sen bana takmışsin kafayı her neyse bir daha seni görmeyeyim lütfen. Günaydınlar.
Soran+1 yılTatlım zavallı falan diyorsunda erkek ille p. i. c mi olmalı şrefsiz mi olmalı? Bu erkekleri böyle yaftalya yaftalya iyi erkek kalmadı senin gibilerin yüzünden
Soran+1 yılKızı yatağa atınca derfsx dersiniz namuslu dürüst olana da zavallı.. acıyorum bu erkeklere bazen..
- +1 yıl
Hahahha senin hiç mi normal konuştuğun aranızda bir şey geçmediği biri olmadı? Ben bir şeyler yaşamadığı için değil sen demişsin ki eline kız eli değmemiş o yaşına kadar hiç mi tanıştığı kimse bile olmamış ya yalan söylüyor ya da onu beğenen birini bulamamıştır.
- +1 yıl
Konuyu yatağa getirme onun olmaması zaten iyi bir şey demek ki nefsine hâkim olabilen biri. Bu adamın tanıştığı biri bile olmamış ben ona söyleniyorum.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen inanmam, ama sen inan
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden inanmıyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoru gibi yalan söylüyor diyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden yalan olsun ki?
Cevap sahibi+1 yılİmkanı yok
Soran+1 yılYakışıklı ve zengin değilse peki?
Cevap sahibi+1 yılHerkesin bir alıcısı var
- Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı.
+1 yılVardır bi ppisligi kimse 36 ya kadar rahat durmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendi önüne bakmıştır
10 Yorumlaevlenirdim
15 Yorumla
Soran+1 yılOnun masumluğunu ilk senin bozman hoşuna giderdi yani?:)
Soran+1 yılSenin oldu mu daha önce erkek arkadaşın?
Soran+1 yılÇok olmamış seninde. Umarım bu sorudaki erkek gibi biriyle Tanışırsin ve ilk elini tuttuğu ilk öptüğü ve hayatında ilk gördüğü kız sen olursun:)
+1 yılEline erkek eli mi değmiş yani
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır oda değil
- +1 yıl
Ya sen çok safsin buna inanıyorsun.. ya da o usta bir yalanci. Hic kizlarla berber olmamış bu yaşa kadar.. sende inandin yani
Soran+1 yılAdamı gördüm yakışıklı değil ayrıca zenginde değil. Bunları göz önüne alırsan peki?
- +1 yıl
Bunlarla olmuyor o işler.. bende zengin degilim.. bende tipsizim elimden bir ucan bir kaçan kurtuldu ama kimseye hic sevgilim dahi olmadığını soylerim hep yaşım 32... hayatimdaki insanlar geçmişimi asla bilmez.. gerek yok.. bence sen bayağı saf sin bu konuda... bu ilişki konulari tiple zenginlikle olmuyor...
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sorunli
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle olsun ki peki sence?
+1 yılOlabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılSende öyle misin?
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yalandır yok öylesi shs
00 YorumlaAslında olabilir de ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok inandırıcı gelmedi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kızın eline kimse değmiş. mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYalan derim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMağradamı yaşamış😇
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 783 cevap paylaştı. Bi halt olmaz ondan
10 Yorumla
+1 yılYalandır
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden yalan sence?
- +1 yıl
Bu zamanda pek inandırıcı gelmiyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnandırıcı gelmedi ama
00 YorumlaInanmam
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
Yalandır veya çok reddedilmiştir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl evlen kalmadi bu devirde
10 YorumlaNormal değil bir sorunu vardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen karar ver
00 Yorumla
+1 yılBu ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılGay olduğunu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHadım mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır hetero erkek?
Cevap sahibi+1 yılÇü. kü yerindeyse kaldırmadan duramaz. sürekli gecelerde kamyon devirerek te yaşayaömaz. Mastürbasyon yaparkende kimi hayal etmiş sor bakalım.
Melek erkek
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNasip değilmiş
00 YorumlaGay o gay
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGay mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği