Siz sevgilinize karşı cins arkadaşıyla böyle baş başa kahve içmesine izin verir misiniz?

Siz sevgilinize karşı cins arkadaşıyla böyle baş başa kahve içmesine izin verir misiniz?

İçemez , karşı cinsten arkadaşı dahi olmaz. Olursa ben yokum bunun örneğini bugün yaşattım! İster geri kafalı desinler, ister çağ dışı. Benim olan benimdir aksini iddia ederse yolu açık olsun
Tabiki de hayır.. O kahveyi alırım başından aşağıya dökerim.. Sevgilimin karşı cins olarak baş başa olacağı kadın sadece ben olabilirim.. Benim olmadığım yerde dişi sinek bile olamaz.. 😅 Bilgim dışında olmuş olsa o kahveyi burnundan fitil fitil getiririm.. Sonra da hayatımdan gönderirim.. 😅
Yaparım hiç kaçarı yok.. 😂😂 Afiyetle içerler işte ne güzel.. Yetmezse yine isteriz yine içiririm.. 😅 Kesinlikle benim olan benimdir..😅
Bende istemem kıskançlık krizine girerim.. Durduk yere huzurumuzu bozmaya gerek yok.. 😂 Ben onun her şeyi olurum.. Başka bir kadının etrafında olmasına gerek yok.. 😅😂
Kesinlikle.. 😅
Ben içmiyorum ve doğruda bulmuyorum. Bir kere icmeden bir sey olmaz ama bu gibi durumlar surekli hale gelir genelde, öğle aralarinda beraber takılmak gibi ben hoş bakmıyorum. Ama habersiz denk gelinmiştir vs. olabilir onun disinda makul değil.
İçer tabi mağarada yaşamıyorum ben sevgilim diye bir insanın özel alanlarını kısıtlayamam. Yan yana gelen her karşı cins sevişmiyor arkadaşlar sakin olun
Cevap
13Cevap
Sorunun sonunu getirene kadar elim ayağım titredi gözüm karardı 😄
Beni kaybetmeyi göze alıyor ise içebilir..
Hayır tabi ki de.. sevgilim karşı cins arkadaşı ile baş başa bir şey yapamaz.. ben dururken neden başkası ile içsin. zaten sevgilim olsaydı da kabul etmezdi böyle bir şeyi.. ben de bir kızla oturup kahve içmem mesela
Hayır içemez.. Sevgilim olacak şahıs elalemin kızıyla kahve de içemez aynı madaya da oturamaz. Yani niye o? Niye başkası? Sevgilisi varken 🙄😒
Ne münasebet efenim ne münasebet aaaa bu ne genişlik şekerim 😏 o kahveyi başından aşağı geçiririm valla deli etmesinler beni bu ne yaa
Direk karşı cins arkadaşı olamaz diyelim biz :D
Sen de benim yerime 😅
Bunlay Kore çayı içşin niden kahve içmek jorundalay. İvet içebiliyley
Sen köpek balığısını gördüüünn 😂
"🐟🔪🍽" görürsem sonu böyle biter
Karşı mı cins arkadaşla kahve mi içmek? Törelere aykırı
Onu yapacak adam henüz karşıma çıkmadı.🔫
İçsin bende karşı cinsle yemek yemeye gidecektim zaten
Masayı ters çeviririm ikisinin de başına geçiririm kahve onları içer 😌 benim sevgilimse niye başkasıyla kahve içsin ya benden sıkıldıysa söyler ayrılırız aldatmak neden şart
İçer yahu. Oldu kızı kafese kapatalım.
İçebilir tabi ki bence bunu olay yapmaya gerek yok.
İzin vermekle ilgisi yok abi kimse kimsenin ARKADAŞINA KARIŞAMAZ tabii ki içebilir. Buna bile laf söyleyip kıskanan psikolojik destek alsın cidden
İş yerinde denk gelir içerler amenna. Özel olarak bir yerde oturup kahve içemezler.
Boş vakti varsa benimle içsin veya üçümüz içelim. Niye vaktini ben dururken ona ayırsın
Hayır, çok kötü hissederim. Huzursuz olur huzursuzluk çıkarırım.
Hayır, modernlik diyenler güzel kardeşim olacağıma mağara adamı olurum ve aynısını kendim de yapmam zaten
Yok, hiçte içemez. İnsana güven olmaz. Arkadaş olup sonradan birbirinden hoşlanan insanlar gördüm. Gidecek olan her türlü gider ama ortamı yapmamak lazım. Uzak dursunlar
Bende karşıyım 👍
İçemez.. boğazında kalır ben varken
Asla müsaade edilmez.
Ölmek istiyorsa içebilir 🤷😂
Gelemem öyle şeylere 😂
Ben baş başa nisnalimla zor geziyoruz buluşuyoruz arkadaşlari kim köpek ki içecek hostt 😂
Hayır tabiki de, içemez.~☆
Ne münasebet yaa… hayır tabiki!
Hayırrr ne işi var be
Hayır içemez, içerse bu ilişki son bulur
Zıkkımın kökünü içsin demiycem. Tabiki içemez.
Evet acik bir alanda olabilir
Ayıp olmasın gidin üstüne sevişin derdim..
susss
Yürek yediyse içebilir rahmetliyi iyi bilirdik
karşı cins arkadaşı olamaz olursa ben yokum
Tabii ki. Bi fincan da ben alırım otururuz
İçer tabiki neden olmasın
Ne münasebet canım
Tabi ki hayır öyle saçmalık olur mj
Olabilir fazla kısıtlamaya gerek yok
Hoşuma gitmez, kıskanç biriyim.
İçemez ben kıskanırım
Yakarım onu o kahveyle😅kusura bakmasın
İçmesin kahve falan