Moraller nasıl Cevaplarınızı merak ediyorum açıkçası?

İlk başta hayırlı geceler Umarım iyisinizdir her şey gönlünüzce göre olsun Kendinize dikkat edin Bu gününüz hayırlısı ile istediğiniz şekilde geçmiştir Bazen hayat üstümüze gelir Ve bu sadece bir seferlik olmaz Üst üste her şey bir anda biner Kendi çabamızda yaptığımız iyi ve kötü sonuçlar elde ederiz İyi sonuçlarda birisinin bizi tebrik etmesini bekleriz Ama tebrik edecek biri olmaz O anda başarını kimse görmezden gelir Kötü sonuçlarda ise herkes üstümüze gelir Ve bize en çok söylenen söz SENDEN ADAM OLMAZ HAYAL KIRIKLIĞINDAN BAŞKA BİR HİÇSİN dediklerini duyar gibiyiz Bir anda bütün insanların gözü üstümüzdeymiş gibi hissederiz Ve o an kendimizi sorgularken buluruz NEREDE HATA YAPTIM DA BÖYLE SONUÇLARLA KARŞILAŞTIM diye aklımızdan illaki geçirmişizdir Ama bütün bunlara karşı İnsanlar bizim hep hatalarımızdan vurmaya çalıştığını anlarız Ondan ne olursa olsun Bu dünyada hep başarılı sonuçlar elde edecek değilsin ya da hep kötü sonuçlar elde edecek değilsin Bu aslında senin elinde olan bir şey Sen bir insanın kötü ve aşağılayıcı sözüne karşılık hemen pes edersen O anda onlarda seni bu durumdan yararlanıp ezmeye çalışırlar Her daim hayata ve yeni bir güne karşı pozitif ve mutlu olmamız lazım Kim ne derse desin Hiç umrumuzda olmamamız lazım Bizim başarımız kendimize Başarısızlığımız da kendimize Ondan insanlara bir faydası yok Bunu o şekilde düşünerek adım atmamız lazım Üzgünlüğümüzü ve moralsizliğimizi diğer insanlara karşı belli etmememiz lazım Her daim güçlü bir insan modeli olarak kendimizi göstermemiz lazım Size güveniyorum Ve her daim arkanızdayım Ne olursa olsun İyi sonucunuzda da kötü sonucunuzda da her daim destekliyorum

Moraller nasıl Cevaplarınızı merak ediyorum açıkçası?