Güncellemeler
+1 yıl
Soru güncel düzgün cevaplar yazar mısınız**
Siz birinden hoşlanıyorsunuz diyelim o kişi de son zamanlarda size ilgi göstermeye çalışıyor bakıyor diyelim, ama siz her zaman bulunduğunuz yere bir gün boyunca gelmiyorsunuz ve hoşlandığınız kişi sürekli sizin takıldığınız kişilere uzun uzun bakıyor. Sizce bunu neden yapıyor olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
takıldığınız kişiler derken anlayamadım.
Arkadaşlarınıza yani
sizi gözleriyle arıyor , sorusturmussa. sizi merak edıyor demektır. Niyet onemlı burada. has sevgımı yoksa takıntımı bılemem.
Peki ben ne yapmalıyım ona karşı çok donuk davranıyorum
tanısmak ıcın fırsat yaratabılırsın. yanı bunu adım atma seklınde de yapabılırsın.. karsındakıne cesaret verıp onun adım atması seklındede yolu yordamı sana kalmıs... ama hıc harket etmessen oda utangacsa bır turlu baslayamazsınız
Utangaç değil birçok kez dm den konuştuk ve aşırı çapkın istese 10 kere adım atar bana kavga da etmiştik aramız iyi değil yani
aşırı capkın olması her nekadar sorun olsa da bu senın hayatın bırsey dıyemem lakın oyle oldugunu sana dusundurup senın ıcın adım atmaması koymuyormu? ben olsam ıcım yansada aramam onu. ne oyle degersızmıyım ben o kadar.
Senden hoslanmiyor
?
Bak hoşlanan erkek gelir yanına bakmaz
Ama çocukla kavga ettik birbirimize ağır sözler söyledik niye gelsin birçok kez yanaşmaya çalıştı zaten ben çok donuk davranıyorum
Eee ne istiyorsun
Sevgili olalım istiyorum
İyide baştan niye iyi davranmadin
Çok çapkın ve diğer baktığı kızlardan bir farkım asaletim olsun diye
Bak sevgili olsanda seni kullanıp atacak biliyorsun dimi
Biliyorum ve biraz süründürmek istiyorum bana kolay kolay ulaşamasın istiyorum yani bunu nasıl yapabilirim
Daha detaylı anlat konusuyormusun en son ne konuştun amacın onla sevismek mi evlenmek mi takılmak mi kaç yasindasin bu nerden hangi bölümdesin hani detay verirsen yorum yaparim
Konuşuyordum bir süre sonra dediğim gibi o bana kötü cümleler kurdu ben ona kötü cümleler kurdum iletişimi kestik daha sonrasında sürekli bakmaya başladı ve bir gün Yanyana geçerken hedefim sensin bebek dedi amacım benim de takılmak ama biraz takıntı yaptığımı düşünüyorum
Seninle yatıp seni def edecek
Bu topa girme
Biliyorum amacı da bu zaten ama elde edemesin istiyorum bana takıntılı kalsın istiyorum çünkü onun takıldığı bütün kızlar onu görünce yavşamaya başlıyor
Bak sen kaç yasindasin bilmiyorum ama beni gören her kızda yavsiyor sen burdaki abazalardan ego kasmayı bırak bide kendini kullandırma okulda sana aşık biri illaki vardır git mutlu ol imkansız kaçan kovalanır taktigi boş sana insanların nekadsr iyi davrandığını görünce bunla geçen günlerime lanet olsun diyeceksin seni küçük gören birini muhatap bile alma derim karar senin
İnceleriz