Ya çok istiyordum ama şimdi şaştım kaldım aşk böyle bir şey galiba 😂 paylaşımlarından birini mi beğensem ne yapsam?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beğenme. Güzel storiler at oğlan döner zaten hikayene yanıt verir
Güzel derken kendimimi? Normalde manzara galan atarım arada kendimi
*falan
Evet kendini ama direkt değil şöyle arkadaşlarla falan olan veya arkadaşlarının seni çektiği fotiler olsa güzel olur derki himm kız meşgul falan kendi hayatı var der onun hayatına bende girmek istiyorum der. Merak eder. Ama bak hemen koşma çocuğa
Sınıf arkadaşım zaten ama aralıklı ders programımız 2 hafta okul 2 hafta boş şu an boş dönem
Tamam beğenmiyorum o zaman bekliyorum yarın arkadaşlarımla gezimiz var bir kızarkadaşımla çekilip atarım o zaman
İnanır mısın 3 gündür rüyamda görüyordum
Rüyanda konuşuyor musunuz ve deniz varmiydi rüyanda?
Hayır mesela bir defa sarılıp öptüğümü gördüm ama son 3 gündür etrafımda dolanıyor nereye gitsem geliyor ama konuşmuyoruz
Bende zamanında hoşlandığım kişiyi görüyordum ama hiç konuşmuyorduk sonu da olmadi.. konusmamak bence olumsuz bir anlam ama tabi felaket tellalligi yapmiyim 😂. Neyse sen storiler at da umarım cevap yazar
Ya konuştuğumuzda olmuştur şimdi detaylı hatırlamıyorum ama sarılıp öptüm sonuçta 😂 bence ben son 3 gündür atacağı takip rüyalarıma geldi bende olur bazen olacak şeyler içime doğar rüyama gelir 😂
Gece arabada story atmış şarkı ingilizce yine mi beğen miyim
Beğendim tutamadım kendimi bu defa 🤣
Mesaj attım kizzz 😂
*attimi
Atmadı pislik ben bir kaç resim artım gezmeye gittim hala açmadı 2 saat oldu 🤣 deliriyorum 🤣
aynen beğeni yap, bir gönderisine emojili yorum yap. O zaten geri döner sonra :)
Yok yorum yapamam eski resimler ama beğensem ne düşünür veya be tepki verir sence
hoşlandığın çocuk tanıdıkmı yoksa instada gördünmü
Sınıf arkadaşım fakülteden
ders veya başka konuyla ilgili soru sor, konuyu aç bişeyler
Yok ben yazarsam benim muhabbeti ilerletmem lazım ben salağım bu konularda konu açamam
😅 o zaman o ilk yazınca da bayılıp, panik atak falan geçirmede aman 😂
Mümkün valla 😂 şimdi resimini beğensem ne düşünür sence yazar mı?
dene , denemekle hiçbişey kaybetmiycen aksine hoş görür
Ya nasıl desem o çok yakışıklı ve egolu sınıfta ona yürüyen kız çok ben daha mesafeliydim çünkü etrafında onlar varken adım atamazdım bana göre o üzerine düşeni yaptı onlarla samimi çünkü o kızlar yalaka benle mesafeli ben yılışık değilim ama onlardan çok daha şık giyerim hem ondan 2 yaş büyüğüm falan sonuç olarak takip atması bana göre bak sen farklısın demek o yüzden minik bir karşılık verip güzel bir postunu beğenmek istiyorum onu gerçekten beğendiğimi fark etmesi zarar olmaz ama ne bileyim galiba aşık oluyorum tedirginim
Kişinin kullanıcı adı neyse , baş harfindeki başka birine mesaj yazarken aaaa yanlışlıkla sana yazmışım dersin. Erkekte canım değil tabi konuşmak istiyecek 😉😆
Ne alaka kanka saçma olur ben resim beğenmekten bahsediyorum beğenince o yazar belki
beğen bakalım , kesinlikle cevap verir
Tamam beğeniyorum gelişmelerden haberdar edicem 😂
ok bende bekliycem :)
Amacın ne onu bir söyle? Ciddi ilişkimi istiyorsun yoksa sadece birliktelik mi?
Ciddi ilişki istiyorum
O zaman ilk adımı o atmasını bekle ama sende bu cesareti ona ver yani boş durma fotoğrafını beğen, eger konuşuyorsanız gözlerine bak falan biraz cesaret toplasın kendinde
İlk adımı sen atarsan onun gözünde değersiz olursun büyük ihtimal ciddi düşünmez gönül eğlendirir
Zaten ben ona o cesareti vermesem takip atmazdı değil mi? Yani şimdi resimi beğensem nasıl bir etki olur sence ?
Son fotoğrafını ne zaman paylaşmış?
Aylar belki yıl olmuş ben 2020 de paylaştığı havuz resmini beğenmek istiyorum kasları görünüyor fslan 😂
Sen niyeti bozmuşsun belli😄 o kadar fotoğrafın içinden onu beğenirsen sence ne düşünür?🤔
Fiziğimi beğeniyor azmış bu der haklısın
Yani😂 begeneceksen normal fotoğrafını beğen, hikayesine falan bak, yorum falan yazma ha😉
Yok beğenmemeye karar verdim kendimi fslan atıcam yarın story ye o paylaşım yaparsa kalp atarım
Aylar yıllar önce fotoğraf paylaşmış diyorsun, bekleme o kadar 1 tane seç beğen ☺️
Yok yok beğenmemeliyim galiba sabırlı olmam lazım üzerime atlar gibi olabilir 😂
Seni hormonların zıplatıyor gibi geliyor nedense😜 Allah sonunu hayır etsin
Yok be hiç öyle biri değilim dediğin gibi olsa böyle canım canım heyecan yapar mıyım
O öyle pis bir şeyki insana her şey yaptırır VAllaha, sen yinede ağırdan sat kendini onu seviyorsun diye seni kullanmasına izin verme
Cinsel manada ben cidden safın tekiyim ama kullandırmam tabiki
Saf olduğunu anladım ☺️ sorun o ki saf insanlar daha çabuk bağlanır aynı senin gibi ve karşımdakinin her dediğini yapar onu mutlu etmek için
Ahahaha biraz tuhafım o zaman kendimi kullandırmadım hiç bir zaman ve bağlanmam için ciselliğe gerek yok aşırı duygusal ve takıntılıyım
Daha önce cinsellik yaşadın mı ki?🤔
Hayır
O zaman daha dikkatli olmalısın, evlikiden önce cinselliğe karşı mısın?
Evet ama o değil biliyorum nereden biliyorsun deme kültürü benden farklı
Anlamadım? Sana o niyetle yaklaşmaz mı yani?
.
Tut saçlarından seviyorum ulan seni de 😄
Seviyorum zaten takibi görünce uçtum ama kala kaldım ne yapayım ben şimdi daha samimi bir karşılık vermek istiyorum ama mesaj yazamam ne diyeceğimi bilmiyorum
Paylaşımlarını beğenmek mantıklı
1 tane beğeneyim o zaman öğlenden sonra
Yap bakalım... Kursağında kalmazsa. 😄
O ne demem kursağında kalmazsa falan
Hevesin kursağında kalmazsa. Yani istediğin gibi sonuçlanmazsa
Tövbe de o takip attı
😄😄😄... Deli kız
Resimini beğeneyim mi biri bana mantıklı aklı versin lütfen 😂
Hıhı... Olabilir
Offff ciddi cevap ver lütfen
Ciddi diyorum zaten bal damlası 😊
Sen bişey yapma o yazar merak etme
Resim beğen miyim mi? Aynı sıfırdayız ama dersler aralıklı 2-3 haftada bir görüşebiliyoruz şu an ayrı kalma dönemi
Resim at ona
Yok daha neler
At tabi ne olcak
Saçmalamasan niye atayım yani
Atki baglansın iyce sana
Offfff ne alaka
Sen at anlarsın etkisini ne alakaymış
Beğen tabi