Ben tipsizim hayatım boyunca hoşlandığım kızlardan uzak durdum nasılsa reddedilecem diye. 30 yaşına geldim hiç sevgilim olmadı çok istediğim halde. Pişmanlık duyuyorum geçmişte keşke deneseydim şansımı diye ama günümüzde birinden hoşlanınca yine uzak duruyorum. Sanırım reddedilmek beni daha çok pişman edecek. Sizce hiç açılmayıp hep uzak mı durmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence yanlış yapıyorsun kızlar erkekler gibi çok tipe bakmıyor bence onları güldüren, ilgilenen, seven erkeklerden hoşlanıyor bunlar olunca zaten erkek tipsiz olsa bile kızın gözünde yakışıklı gözüküyor
Ilk etapda her kiz yakisikli ariyor yuze bakiyor eger begenmediyse bakmiyor bile nasil tipe bakmiyor diyerek yalan soyluyorsun?
Cevap vermeye bile değer görmedim yalan söylüyor çünkü
Hayir kendileri hep dis gorunus ariyor birde bize diyor guzellige bakiyorsunuz diye
@aayneenn O yüzden mi güzel kızların yanında hep yakışıklı olmayan erkekler var bence tip önemli değil bugüne kadar sevgili olduğum erkekler ya da hoşlandığım erkekler hep normal tipte oldu çoğu kızda da böyle bence
Ben hiç görmedim çirkin birinin yanında kız falan. O dedikleriniz hep uydurma şeyler.
Olum görmüyor musun fıstık gibikızların yanında armutlar var. Sen 1-0 öndesin, çirkin şansı var sen de
de birleşik olacaktı. Ben o dediğini hiç görmedim. Benim gördüğüm yanında kız olan bütün erkekler benden yakışıklıydı.
Denememişsin bir şey yapmamışsın sonuç böyle diyorsun. Özgüvenli ol gerisine karışma.
Bu arada “sen de” bu şekilde yazılır, bitişik yazılmaz.
Özgüvensiz birine özgüvenli ol diye tavsiye verilir mi?
Bulundurmak barındırmak anlamında kullandığın de birleşik yazılır yavrum. Çirkin şansı var sende derken birleşik. Sen de mi öyle düşünüyorsun? derken ayrı. Başkasının yaptığı eylemi yaptığını iddia ettiğin kişiye sen de dersin ayrı şekilde. Senin yazdığın bulundurmak barındırmak anlamında.
Sözelciyiz he :)
Utangaç ve özgüvensiz birine nazaran dilinde papuç kadar maşallah 😂
Özgüven öyle kendi kendine yok olan bir şey değil. Ben bir sabah uyanıp , "bugünden itibaren özgüvensiz olayım" demedim. Özgüvenimi zaten özgüvenden hoşlandığını iddia eden karşı cins paramparça etti. Özgüvensizlik yüzmeyi öğrenmek gibi bir şey. Bir kere öğrendiğinde artık o öğrendiğinden kurtulamıyorsun. Ayrıca özgüvensiz birine özgüvenli ol demek , evsiz birine " madem evsizsin git bir ev al" demeye benziyor. Veya Afrika'daki aç insanlara " madem açsınız , yemek yiyin" demek gibi bir şey.
Biraderim sen böyle patır patır konuşuyorsan kusura bakma ben buna özgüvensizlik demem. Bana kalırsa senin beğendiğin kızlar çok yüksek statüde. Biraz çıtanı düşür derim
Yüksek mi düşük mü bilemem hiç denemedim çünkü.
Aslan burcu musun
Burcum yok
Sorularına baktım normal gelmedin. Günahını almayayım ama bu tip vakalar bipolarda görülüyor.
Bipolar değilim sadece kendini sevmeyi bir türlü başaramamış biriyim.
Oyunu dogru oynarsan cirkinlik yakisiklik isin yuzde 30u cok kafaya takmissin
Oyun oynamıyorum.
Bu yuzden geri cekiliyosun zaten
Ne yapayım? reddedileceğim en baştan belli zaten çirkinim sonuçta.
He he ya tamam
Daha 23 yaşındasın ikili ilişkiler hakkında pek bir şey bilmiyorsun. Biraz daha büyüdükten sonra anlarsın dış görünüşün tek etken olduğunu.
Ezik seni sevgilisi olanlarin hepsi kivanc tatlitug cunku sen sadece cirkin oldugun icin sap kalmissin
Benim çevrede gördüğüm sevgilisi olanların tamamı benden iyi. O yüzden dış görünüş tek etken.
Bir bok bildiğin yok gelmişsin tatava yapıyorsun burada.
Dunya senin cevrenden mi ibaret?
O kadar da çirkin değilsindir...
Evet çirkinim.
Durma bence
Reddedilmek uzak durmaktan daha mı iyi?
He
Reddedilirsem büyük ihtimalle intihar ederim. Hiç sanmıyorum daha iyi olduğunu.
Olur et banane
Niye edeyim la dengesiz. Açılmam daha iyi.