Arkadaş gibi konuştuğunuz bir kız nasıl davranırsa etkilenirsiniz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Etkilensem zaten arkadaşken etkilenirdim. Özel bişey yaptığında olmaz. Sadece ifade edersin oda belki karşılık verir.
Yani işte arkadaşken ne olursa etkilenirdin
Arkadaşça etkilense zaten olurdu işte çok özel şeyler yapman lazım oda arkadaşlıktan çıkar bilmem anlatabildim mi.
Ya işte olurdu diyorsun ya olması için ne lazım diyorum daha bir iki aylık arkadaşız zaten
Zor. Kendimi koyuyorum. Örnek sende başkasıyla arkadaşsın ama o çocuk değil. Herhangi biri. Sana ne yaparsa yapsın sence etkilenir miydin? Sanmıyorum. Kendini o yere koy. Kadınlık kullanılabilir oda sağlıklı ilişki olmayabilir.
Etkilenebilirdim çok ince düşünceli olduğunu farkederim etkilenebilirim mesela veya başka bir şey bazen bir an paylaşırsın bir duygu paylaşırsın etkilenebilirsin. Erkeklerde nasıl bilmiyorum o yüzden sordum
Erkekler de bu tür şeylerden etkilenebilir ama bugüne kadar bence olması lazımdı bu zamanla da olabilir. Eğer zamanla olacaksa mesela sıradan bir vücudun varsa bunu geliştirmeyi deneyebilirsin. Daha güzel görünmek adına bir şeyler yapabilirsin. Her zaman iyi kokarsın bu erkek için de önemli. Sonra birlikte vakit geçirdikçe onun sevdiği yanların üstüne gidersin. Belkide zamanla etkilenir alışır vs. Kıskanmaya başlar ne bileyim.
Sıradan vücut derken nasıl vücudu nasıl geliştirmek
Yani ince bel geniş kalça göğüs için zaten yapacak bir şey yok fazla o Allah vergisi. Yani elbiselerin üzerine çok iyi oturması seksi görünmen sadece onun değil herkesin dikkatini çekersin.
Geçen gün bi ortamda ayaktaydım biri cindy bebek gibi olduğumu söyledi herkes bana baktı, bu ne demek tam olarak
Bilemicem görmeden ama sanırım şirin güzel gibi. Vücut konusu başka. Ama muhtemelen ince bellisindir.
Evet öyleyim vücut kinusu nasil
Ne nasıl iyi ölçülere sahip olmak için spor yapcaksın işte hepsinin kendine göre bir hareketi var anında olcak bir şey değil ama bir yerden başlaman lazım.
Arkadaş gibi konuşuyorsam arkadaşımdir etkilenmem. Bana net samimi gelecek ki etkileyecek yalan gördüğüm an sıçtı
Karşı cins sonuçta arkadaşın da olsa etkilenmez misin beğensin
Bwğensen
Hayır benim duygularımın açma kapama tuşu var.
Etkilenmem arkadaşız sadece sonuçta
Karşı cins sonuçta
Olsun karakterli olmakta başka bir şey sonuçta
İnsan olun yeterli
Temas olurs
Nasıl temas arkadaşça olacak ama
Kol bacak ya da onun omzuna göğsün değerse
Sadece göğüs mü kolum koluna veya bacağına değse olmaz mi
Bacak bacağa kol kola degerse olur göğüste kol ya da omza
Kol kola değerse ne olur ki
O bile erkekler için azdırıcı etki yapar
Başka neler yapabilirim arkadaşça
Arkadaşça bunlar ve sanki bilmeden olmuş gibi hafif frikik
Bel altı imalı
Örnek verir misin
Karşındakini över şekilde mesela “sen kilo mu aldın ya bacakların kalınlaşmış sanki? Kalınlaşan tek yerin bacakların değil herhalde” diyerek gülmen mesela
Yok artık bunu diyen kız hakkında ne düşünürsün kotu bir damga yapıştırırsın
Etkiler ama
Kötü etkilemez mi aşık olur musun o kıza