Bir erkek neden vedalaşmadan askere gider?

Arkadaşlar biz bundan üç dört ay önce erkek arkadaşımla ayrıldık son gorusumuzde kötü bitti kavgalı ayrıldık yani sonra tekrar konuşmaya başladık ama arada sıra da ben aradikca konuştuk ciddi bir ilişkimiz vardi ayrilik olunca askerden sonra bakacaz diyordu hep şimdi de başka şehirde çalışıyordu işi bırakıp askerlik sebebiyle askerlik yerini sordum belli değil dedi ailesi falan benim olduğum yerde memleketimiz de aslında buraya gelmesi gerekirken bugün işi bırakmış ayın beşinde sınavım var burada şimdilik gelmiyecem dedi ama bende sınavdan sonrada gelmiyecek ona biraz sitem ettim beni sevmiyorsun gibisinden bana git yat kafam zaten karışık dedi ama kalbim çok kırıldı beni sevmediği için mi benle vedalasmiyor o yüzden mi benden helallik almayı çok görüyor beş yılımi verdim ona değerim bu muydu? Neden böyle yapmış olabilir fikriniz varsa kırıcı olmadan söyler misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinizin fikirleri için teşekkürler ben artık dayanamıyorum herkes hakkını helal etsin hiç kimseye çok güvenmeyin çok sevmeyin herşeyin çoğu sizin yoklugunuza sebep olur
Bir erkek neden vedalaşmadan askere gider?