Erkek arkadaşımla ayrılmıştık 2 hafta önce barışmak istedi bende düşünmem gerektiğini ona çok kırgın olduğumu söyledim.. sevgililik sürecimizde sosyal medya da benim fotoğraflarıma hiç beğeni koymazdı hikayelerime bakmazdı.. benimle çay kahve içip pek sohbet etmezdi etsede en fazla 5 dakika sürerdi sonra işim var der giderdi.. ama bugün ilçede adı çıkmış bir kadının resmine beğeni koyduğunu gördüm.. bende ona şunları yazdım.. o... Bile verdiğin değeri saygıyı bana vermedin Belkide hak ettiğin onlardır herkes kendine yakışanı yaparmış sana yakışan da o kalitedeki insanlardır.. dedim ağır mı konuştum bilmiyorum ya da daha fazlasını mı söylemeliydim ya da susmalı yolumamı devam etmeliydim?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen böyle birinden Kurtulmuşsun boş ver önüne bak. Herkes yüreğinin ekmeğini yer, önünde yakışanı bulmuş
Onlara düşecek kadar karakteri yokmuş
boş ver gitsin. Sende önüne bak, hayat devam ediyor
Öyle yapmak zorundayım öyle biri için geriye bakıp üzülmemem lazım
Uzulecegin tek şey verdiğin emek olsun gerisi boş. Kimse iyi niyete, saf sevgiye bakmaz. En çok kendini sev.
Evet artık insanlar bundan ne çıkarım olur ona bakıyorlar
Aynen öyle. Tabiki Bizde hatalar var ama aşk emek ister. Kimsenin ikinciönceliği olamam sende olma
Bu konuda kendime acıyorum keşke onunla ilk sevgili olduğumuz zamanlara geri dönebilsem keşke hiç hayatıma almasaydım
Hayır pişman olma sakın. Yanlış insanları hayatına girmez ise doğru kişiyi nasıl bileceksin. Bunlar tecrübedir. Pişman olma. Olması gerekiyordu oldu ve bitti
Ama bana başta söylemişti onun arkadaşlarından biri aklın varsa uzak durursun iyi kızsın seni çok üzecek demişti bende bunu kendi arkadaşlarıma anlattım onlar da bana bizi kıskandığını inanmamam gerektiğini söylediler keşke o adamı dinleseydim
Nerden bilecektin ben olsam bende dinlemez idim eğer güvendiğim bir arkadaşım demese idi. Ya pişman olma , Pisman olacak bir şey yok. Bir dahaki ilişkine daha sağlam ayak basacaksın böyle düşün
Evet öyle ama giden aylarıma yıllarıma yazık oldu kendimi aptalll gibi hissediyorum
Kaç yıllık sevgili idiniz
2 yıl oldu
Şimdi şunu soracağım 2 yıl nasıl dayandın bu Kadar sevgisizliğe, ilgisizliklğe. Zor bir durum. İçindeki o. umut hiç mi ölmedi
Hayır hep umut vardı ya da ben öyle gördüm kendime yaptığım saygısızlığa inanamıyorum
Şimdi ne olacak sana aşamaları söylüyeyim. İlk başta nefret edeceksin ondan ve kendinden. Sonra zamanla nefret azalacak ve daha az düşünmeye başlayacaksin. Sonra nefret de kalmayacak. Bunlar süreç. Bu süreçte canın yanacak elbette. Sadece anı kararlar verme çünkü bu aşamalarda anı kararlar hep yanlış olur
Evet şu an bunları hak etmedim diyerek kendime eziyet ediyorum.. şu an yapmak istediğim tek şey arayıp mesajlar atıp bağırıp çağırmak sanki bunu yaparsam rahatlayacak gibiyim ama zaten bir kaç ağır şeyler yazdım ama mesajı okumamış
İşte bu senin için çok kötü bir durum. Birde cevap vermiyorsa için içini yer. Ne gecen gece ne gündüzün gündüz olur. Hayatın her anında agresif olursun. Bundan kurtulmanin tek yolu var içindeki umudu öldürmek. Senin halen umudum var dönsün diye. Ama dönse ve tekarar yüreğine alsan kendine en büyük saygısızlıği yaparsın
Evet yani bir cevabı bile hak etmiyor muyum diye düşünüyorum niye beni sevmedi sevemedi bilmiyorum oysaki ne isterse yapmıştım onu mutlu ettiğimede eminim
Eğer onca sevgiye rağmen onun yüreğinde aşk filizlenmemişse, yanlış topraktasin demektir
Maalesef ve o toprakta aşk filizlensin diye çok uğraştım... Gittiği kadınlardan güzel olduğuma da inanıyorum ama neden bana böyle yaptı bilmiyorum
Çünkü insan oğlu nankördür senin sevgine bakmaz, hep saçma insanlara bakarlar. Sen ne kadar seversen sev bu onun egosunu tavan yapar. Kendini başkalarına da laik görür. Kendini bir halt zanneder. O kadınlardan umduğunu bulamayınca geri gelecektir. Ama sakın affetme, bunu kendine yapma
Artık affedemem öyle birini ben kendime acıyorum ya nasıl kendime olan saygımı yitirdim
Eğer bu moddan çıkmaz isen daha kötü insanlar ile daha kötü ilişkiler yaşayacaksin yanlış kararlar vereceksin. Bunu kendine yapma. Git bir banyo yap 1 saat suyun altında kal. Sonra bol bol ağla saatlerce. Ama sabah kalktığında kendine gel. Kendine bakım yap güzel giyin, aynanın karşısında kendine bak bol bol. İyi gelecektir sana.
Deneyeceğim güzel desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim 🍀
her şey gönlünce olsun üzme kendini değmez kimse için
İhtiyaçını gidermiştir.
Ama şuda var onların resimlerini beğenen adam benim resimlerime neden hiç beğeni yapmadı? Utanması gereken insanlar o takıldığı kadınlardı ben değildim benimle oturup bir çay içip sohbet etmeyen adam birde onlarla resim çekilip sosyal medya da paylaşıyor
Boşanmak suc
Anlamadım
Seks yaptimi