Sevgilim sürekli görüldü atıyor, acaba benden mi sıkıldı?

yalan söylemeyeceğim internetten tanıştım ve kendisi yabancı, uzun süredir internetten konuşuyoruz ve ona ciddi anlamda değer veriyorum tabi onun beni o kadar sevdiğini düşünmüyorum , yaklaşık iki gün önce buz patenine gidicem diyip ortadan kayboldu 5 saat boyunca online değildi geri geldiğinde iyi olup olmadığını sordum ve cevap vermedi bende iyi geceler yazıp çıktım , ertesi gün hiçbir mesajıma cevap vermedi sadece görüldü attı , onun yakın arkadaşına sordum işte niye bana cevap vermiyo falan dedim o da bana "sarhoş" diyip onun bir fotoğrafını attı bende fazla üstüne gitmeyeyim yarın yazar dedim sabah da sordum yine cevap alamadım sadece görüldü atıyor bende en son olarak şey dedim "Ne olursa olsun, daha önce söylediklerimin hala geçerli olduğunu düşünüyorum. Sanırım beni endişelendirmek hoşuna gidiyor, sen bir şey söyleyene kadar yazmayacağım" dedim ve sadece görüldü yedim yine , galiba bana olan ilgisini kaybetti ama en azından seni sevmiyorum diyebiliridi ya da senden ayrılmak istiyorum diyebilirdi , ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
tamam da ben napıyım salıyım mı kızı , bekliyim mi nextliyim mi? hani o kadar süreyi de çöpe atmış gibi olucam onun için taktik istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
ben galiba nedenini anladım messenger bazen mesaj engeli koyuyor bu yüzden yazamıyor- saçma sapan kedi fotoğrafları atmaya başladı cidden anlam veremiyorum bence kızın içine cin girdi 👍
Sevgilim sürekli görüldü atıyor, acaba benden mi sıkıldı?