Güncellemeler
+1 yıl
tamam da ben napıyım salıyım mı kızı , bekliyim mi nextliyim mi? hani o kadar süreyi de çöpe atmış gibi olucam onun için taktik istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
ben galiba nedenini anladım messenger bazen mesaj engeli koyuyor bu yüzden yazamıyor- saçma sapan kedi fotoğrafları atmaya başladı cidden anlam veremiyorum bence kızın içine cin girdi 👍
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ezik olma. kiz buz pateni niyetine sana boynuzlari takmis hala mesaj atiyosun
buz pateninden fotoğraf atmıştı en son, tam olarak açıklayamam ama kendisinin bir tür psikolojik sıkıntısı var
hayır sadece ilgisini senden daha cok ceken baskasi var
bunu bilemeyiz
Kız baskalarıyla yatıyor sen hala nextliyim mi falan
Bitirmis iste ayrilmamis bile sende boş ver bence
Olabilir. Nerde yaşıyor ve hiç yüz yüze bulustunuz mu
polonyada baya uzak buluşmadık ama kendisini daha önce görüntülü falan aradım sesimizi yüzümüzü biliyoruz yani
Hmm iyiymiş. Sana bişey sorayım. Ben de internetten ( ınstagramdan) bir kızla tanışmıştım şehir dışında okuyor ama memleket aynı. Profili fake sıfır takipçi sadexe sesli konuştuk. Resmini atmasini veya görüntülü aramasını istedim yapmadı. On on beş gün ara ara sesli konuştuk tel no da vermedi. Sonra sebepsiz görüldü atıp engelledi. Sence ben mi yanlış yapmışım yoksa o gereksiz naza mı yatmış düşünsene sığır takipçi foto yok ve insan ister istemez tipjni merak ediyor.
fotoğraf atmayan kimseye güvenme ben bu hataya 3 defa düştüm üçü de iyi bitmedi ilişkilerimin
Ben bir yanlış yapmamisin dimi. Üstelik buluşma planları kuruyorduk
genelde hep böyle oluyor , en iyi ilişkimdede buna benzer bir şey olmuştu fazla ilgi verince karşı taraf direk bırakıyor , kendisi hiç fotoğraf atmamıştı ama 8-9 aydır konuşuyorduk sonra bi anda engelledi hiçbir şey demedi bir süre sonra erkek olduğu ortaya çıktı adeta şoka girdim
Kfhfhg yok bu kızdi çünkü sesli konuştuk ondan eminim.
Ben 15 gün falan konuştum ama yine de bir fotosunu görmek istemek de hakkimdir dimi
Sevgili flört değildik arkadaştık ama buluşacaktik
bak seninki yine iyiymiş , pardon ama anasını satayım 9 ayımı erkekle flörtleşer geçirmek hoş bir deneyim değildi :',)
JDJDBGNG
Dokuz ayda foto atmasa ben muhabbeti keserdim
yok ya 9 ay flörtleşme değildi ilk başta yakın arkadaştık sonradan yürüdüm ben buna ama kız sanıyodum
yazmazsan görüldü atamaz abisi
süper cevap üstadım
Kız seni ghostlamış la
Geçmiş olsun
saol kardeş 😔 ben en iyisi yenisini buluyum seven birini bulmak niye bu kadar zor ya
Kaç yaşındasın
20 lerde diyeyim sen anla
Nerde yaşıyon boyun kaç birde
burdan olucak iş değil o ben sağdık bi insanım
Bana sadık ol
pardon? eh?
Defol git
buraya gelip bana yürüyen sizsiniz, ben iki günlük insanlara bakmıyorum kusura bakmayın, adabımı bozmak istemem, sizi sinir ettiysemde kusuruma bakmayınız
Uzaktan nasıl bağlandın
Vazgeç knk
o kadar kolay değil be kardeş
Çivi çiviyi söker keke
Bu sevgililik mi knka
kendisi sevgilim olurdu, artık emin değilim
Uzaktanmis ya hani. Baştan sevgili bile degilmissiniz ki
uzaktan olması sevgilim olmadığı anlamına gelmiyor , kendisiyle cidden uzun süredir konuşuyoruz ve ona teklif ettiğimde kabul etti yani bu bizi sevgili yapar, ilk defa böyle birsey yapıyor
Olmadığınız anlamına geliyor
uzaktan ilişkiler yaygın bir şey lütfen ön yargılı davranma , tabiki bunun iyi bir şey olmadığını ve hatta gerçek bile olmayabileceğinin farkındayım ve başta bende bunu bilerek kendimi kandırdığımın farkında olarak yaptım yani her ikiside geçerli bir durum
Istemiyor seni
olabilir, emin değilim iki gün önceye kadar hiçbir şey yoktu
Sal gitsin
olabilir, sadece onun ciddi anlamda mazeretini merak ediyorum en azından bi ayrılık mesajı olabilirdi
Cepte tutuyor fazla sürmez başkasında ilgi görmezse yazar ama muhtemelen çok değer verdin ondan böyle yaptı ben senin yerinde olsam asla yazmam engeli bile basmam mesajları geri alıp çıkartırım arkadaşlıktan oldu bitti ve kendi yazssa bile cevap verme
işte o benim için biraz zor bir şey bendeki hastalık gibi bir şey , sevdiğim kişilere karşı aşırı takıntılı olabiliyorum maalesef çünkü onları kaybetmekten korkuyorum , son bir defa konuşmayı deneyeceğim cevap vermezse salarım
Sakın yapma bak bende senin gibiydim yaptım şu an çok pişmanım seni sevse döner uzatmaz ilgi çekmek istiyor cebinde tutuyor pişman olursun yapma
merak etme muhtemelen cevap vermeyecek zaten ona sadece herşeyin bitip bitmediğini soracağım ciddiyeti anlayınca belki cevap verir
Sen bilirsin değerini düşüreceksin
onun gözünde zaten değersizim daha değerim düşse ne olacak en azından gerçek anlamda bitip bitmediğini bilmek istiyorum , bilirsin insan bi açıklama bekler
yinede yorumun için teşekkürler
Kaç yaşındasın acaba
20 lerimdeyim tam yaşımı söylemiyorum malum sebeplerden ötürü
Anldim neden ısrarla yazdığını
işte gençlik hataları diyelim
İlerde pişman olucaksın bakalım