Bence böyle bir yaş olmamalı. Sonuçta evlenenler evde kalıyor bekarlar fıldır fıldır geziyor. 😂
illa da yaş belirtmek gerekirse bence 40 üstü
Evde kalma yaşı diye bir yaş olsaydı, size göre o yaş ne olurdu?

Bence böyle bir yaş olmamalı. Sonuçta evlenenler evde kalıyor bekarlar fıldır fıldır geziyor. 😂
illa da yaş belirtmek gerekirse bence 40 üstü
Evde kalma yaşı diye bir yaş olsaydı, size göre o yaş ne olurdu?

Çocuk için diyenler olmuş da.. Hayatın kime ne getireceğini kimse bilemez.. çocuk sahibi olunacak bir yaş olarak görür.. evlenirsin çocuğun olmaz.. kırk yaş için ise biz ölelim o zaman 😊
Kadin ve erkek icin max evlenme yasi 30 bence. Yani cocuk meselesini de dusunmek lazim. 30 da anne baba olsaniz cocuk 20 yasina gelince siz anne baba olaramk 50 yasinda olacaksiniz. Insanlarin ortalama yasina da 70 dersek max 30 mantikli gorunuyor.
Araya cok fark koymamak lazim. Cocugun enerjisine de yetisebilmek lazim bence. Allah omur, saglik verirse cocugunuzun bolum bitirmesi, evlenmesi, torununuzun olmasi vs gibi seyleri de gormek guzel olur.
Bir sonraki dakikamizi bile elbette bilmiyoruz ama bu acilardan dusunursek, ortalama yasam suresini dusunursek, cocugu falanda hesaba katarsak kadin icinde erkek icinde evlenme yasi max 30 olmali diye dusunuyorum. Haliyle iki cinsiyet icinde evde kalma yasi 30 oluyor bu durumda.
Cevap
7Cevap
Ben şu an evde kaldım zaten ben ce bu kişiye göre değişir.. kimisi 35 de bile evlenir kimisi 25 de bile sevgili bulamaz
Kizlarda 33 35
Erkeklerde 42 ve sonrasi
Öyle bir yaş yok yaa. Ama illa bisey soyleyeceksem 40 derdim
Otuz itibariyle iki taraf içinde ufaktan bu hissiyat olabilir… 😅
45.
Yeni nesil az çocuk ve bol kariyer istediği için bence sınır bu
30. 30 dan sonra ciddi bir ilişkin sözlün nişanlın vs yoksa 3vde kalmışsın demek
0-10 ama arada cikabilir 10 dan sonra hep cikabilir
Bu devirde 85 diyorum
50 derdim..
İyi akşamlar...
Biz hepimiz evde kaldık 😞
40 olurdu bence 🙈
25 olurdu bence djsksj
30 31
50 🤣hadi iyisiniz
24 bence flflfm
45..
Seksen