Herseyde bosanacam senden bıktım senden diyen kocaya ne yapmali?

4 senelik evliyim bir tane oğlumuz var ilk kaynanam oldu daha sonra daha yeni 2 hafta önce kayinpederim öldü kayinlarim gitti İstanbula görümce evli zaten uzakta neyse bir kere eşimi bir kadınla konuşurken sevgiliyken yakaladım ondan önce hicbisey yoktu aramızda gül gibi geçinip gidiyorduk taki ben bunları yakalayıp Sizi kadının kocasına söyleyeceğim diyene kadar olayı bitirdik daha konuşmuyoruz dediler falan filan konu kapandı ama hala o kadın kocamin iş yerine gidiyor kocası kocamin yanında çalışıyor çünkü yemek yapıyor bilmem ne 2 hafta boyunca iyiydi dükkana gitmedi cenaze dolayısıyla 2 gündür işe gidiyor para istedim ondan başladı yok senden bıktım yok bosanacam millet ne güzel boşanıyor bilmem ne demeye herseyime kusur buluyor kayinlarim benden memnun sülalesi benden memnun kocamin aklını celdigini düşünüyorum o kadının bana yardım edin ne olur pireyi deve yapıyor bu kocam 2 ay oldu ne bir temas ne bir güzel söz hicbisey yok ne oldu anlamadım babası öldü ona yormak ıstiyorum ama bu işin içinde başka bir iş var

Güncellemeler
+1 yıl
Yok işte canım eve gelmek istemiyor yemek bile yiyesim gelmiyor diyor telefonun şifresini falan değiştiriyor kurcalama diyor özelim o benim diyor 3 sene boyunca hiç degistirmezdi açıp kendi gösterirdi Allah razı olsun derdi ben senden memnunum derdi hediyeler alır gelirdi şimdi çok değişti bilmiyorum
Herseyde bosanacam senden bıktım senden diyen kocaya ne yapmali?