• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Nasıl flört bulabilirim?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
31
Yapay Zekaya Sor

Ciddi soruyorum dalga geçmeyin lütfen, tinder mi kullanayım ne yapayım? Çevremden bulmak istemiyorum.

Nasıl flört bulabilirim?
Flört Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Merhaba, Tinder da olur veya başka uygulamalar da olur. Yani sosyalleşerek de bulabilirsiniz aradığınız gibi birini. Birazcık aramanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tinder gibi flört uygulamalarından denerseniz hepsi böyle eşcinsel erkek kaşarlarıyla dolu. Muhakkak sizinle ilişki yaşamak isteyecektir. Eşcinsel ya da transseksüel değilseniz sizi hüsrana uğratacaktır. Bu sebeple doğru bulmuyorum böyle uygulamaları.

0
    0 Yorumla
  • Kehribark
    Kehribark Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 22
    +1 yıl

En iyi flört uygulaması olarak HAPPN'ı öneririm. Konumuna ve sevdiğin şeylere göre sana kişi analizi yapar. Aynı şehirde olan kız/erkek ile buluşabilirsin. Ücretsiz bir uygulamadır.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

10

Cevap

4

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.

bence sanaldan arayabilirsin

0
    0 Yorumla
  • cvcvnfjfkfk
    cvcvnfjfkfk Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.

Peki bir şey soracağım, bir yorumun altına "el değmemiş düzgün kız kalmadı yaa" gibisinden bir şey yazmışsın da, siz erkekler her b*ku yerken sıra kadınlara gelince mi kötü oluyor anlamıyorum? Bir kadının düzgün olduğunu belirleyen kriter bakire olması mı? Ayrıca eğer flört bulacaksan bunları önceden konuşun, karşılıklı olun. Birisi ciddi ilişki isterken diğerinin onu kandırması hoş olmaz. Hem neden her erkek böyledir diyorsun ki?

1
    34 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben her b*ku yiyen bir erkek değilim ki. Kızlar her b*ku yediği için ben temiz kız arayışını bıraktım artık ben de kafama estiği gibi yaşamak istiyorum.

Bekarete gelince, bakire olmayan kızla da beraber olabilirim fakat kime kaybettiği kimlerle beraber olduğu benim için önemli. Kucaklarda gezdirilmiş bir kızla hiçbir erkek ciddi düşünmez.

Her erkek nasıldır demişim?

Yorumla
    • cvcvnfjfkfk
      cvcvnfjfkfk
      +1 yıl

Tüm erkeklerin düşüncesi bu şekilde demişsin, buna katılmıyorum. Yorumlarda biraz göz gezdirirsen nerede ne dediğini daha rahat anımsarsın, merak etme. Ayrıca kızların bekaretine neden bu kadar takılıyorsunuz aklım almıyor, bu genelde ortadoğu ülkelerinde böyle yurtdışında kadını saçma canım bir zar için değil, karakteri için seviyorlar. Bekaretini kime kaybettirdiği seni neden ilgilendiriyor ki? Ya da kimlerle beraber olduğu. Geçmiş geçmişte kalmış sonuçta, kötü birileriyle takılmadıkça onu yargılamak sana düşmez, kötüden kastım da cidden pislik insanlar ve erkek kadın fark etmez, pislik kişilerle birliktelik kuranlarla birlikte olmamak gerekir. Neyse. Kucaklarda gezdirilmiş ne ayrıca ya? Sizin gibi erkekler cidden çok tuhafsınız, hem kadınlar ihtiyacımı gidersin, hem de bana fazla ilişki yaşamamış kadın gelsin diyorsunuz. Biraz olgunlaşın, ciddiyim.

Yorumla
    • cvcvnfjfkfk
      cvcvnfjfkfk
      +1 yıl

Ben ileride birlikte olacağım adamın kimlerle birlikte olduğunun hesabını tutacak kadar özgüvensiz değilim neyse ki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ortadoğu ne alaka? Tüm dünya'daki erkekler böyle, yabancıları çok iyi tanımıyorsun bence. Her haltı yiyen Amerikalı kızların, rahat rahat koca bulduklarını mı düşünüyorsun? Amerika'daki düzgün evli hayatı olan kızlara bakarsan hepsinin temiz bir geçmişi var. Bakire olmayabilir fakat her gördüğü kucağa da oturmamış, sadece sevdiği ve kendisini seven erkekler ile beraber olmuş.

Kızlar zaten erkeklerin geçmişine bakmaz, geçmişe erkekler bakar, özgüven ile alakası yok, yukarıda bahsettiğim türdeki kızlar özsaygısını yitirmiştir, bu yüzden erkekler böyle kızlarla evlenmek ciddi bir şey yaşamak istemezler.

Yorumla
    • cvcvnfjfkfk
      cvcvnfjfkfk
      +1 yıl

Temiz kızdan kastın kimsenin duygularıyla oynamamış olandır umarım, diğer türlü seks arkadaşlığı karşılıklıysa kime ne bundan? Bu bence sizin gibi erkeklerin algısında kadını ödül konumunda objeleştirmekten ötürü geliyor. Sanıyorsunuz ki kadın ödül, her erkek onunla birlikte olursa değeri düşer. Kadınlar ne erkeklerin elde etmesi gereken ödüllerdir, ne de değerleri düşen objelerdir. Özgüvenle de ilgisi yok. Kadın erkek fark etmez sadece birileriyle seks arkadaşlığı kurmanın birden fazla sebebi olabilir. Şimdi sen diyorsun ki "Kızlar kötü yaa ben de kötüleşeyim." Kızların yapmasını istemediğin şeyleri kendine böyle yaparak hak görüyorsun çünkü kurban zihniyetindesin. Düzgün hiçbir kadın yok çevremde diyorsun kurban zihniyetinin ürünü olabilir mi bunlar sence? Biraz düşün bakalım. Ayrıca özgüvensiz diye beğenilme ihtiyacını başkaları aracılığıyla gidermeye çalışıp gideremeyenlere veya içindeki boşluğu bu şekilde doldurmaya çalışanlara denilir, bir insanın seks sayısıyla özgüven arasında tam olarak ilişki kuramazsın, psikoloji daha komplike çalışır.

Yorumla
    • cvcvnfjfkfk
      cvcvnfjfkfk
      +1 yıl

Sen sadece toplumun normları ile hareket ediyorsun, haberin yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Özgüven ile özsaygı arasındaki farkı bilmiyorsun sanırım, hmm.

Tam olarak tartıştığın şey nedir? Ben kimle evlenmek istersem onunla evlenirim, beni zorla kocan mı yapacaksın? İlerde bulabilirsen, senin geçmişin ile kabul edecek birisini bulursun olur biter. Bulamazsan da, örnek aldığın ablaların gibi ben özgür bağımsız bir kadınım erkekler benim gibi kadınları kaldıramıyor der kendini avutursun. Ben sana seks arkadaşlığı kurma demiyorum, git kur istediğin hayatı yaşa. Anonimim diye bu kadar rahat konuşuyorum ama yüz yüze olsak sana bunlardan hiç bahsetmezdim, tamamen farklı bir tavır takınırdım. Seviştiğin erkekler de böyle düşünüyor ama gerçekleri yüzüne söyleseler senle sevişemeyeceklerini bildikleri için senden bunu gizliyorlar.

Seks arkadaşlığı kuran kızlar özsaygısını yitirmiştir çünkü bedenlerini, kendilerini asla umursamayan tamamen obje gibi gören erkeklere açıyorlar. Aynı şey erkek için geçerli değil, çünkü kızlar hoşlanmadığı bir erkekle cinsel ilişki kurmazlar.

Yorumla
    • cvcvnfjfkfk
      cvcvnfjfkfk
      +1 yıl

Yapmaa, bana özsaygıyı birisinin cinsellik gibi bir ihtiyacını karşılamasıyla doğrudan bağlantısı var deme. Yani şundan bahsetmek istiyorum, elbette kendisine güvenmediği için seks yaparak kendisini tatmine ulaştırmaya çalışanlar olabilir ama bunun temel mantığı seks ile doyuma ulaşmak değil, sevgi açlığını gidermesidir.

Ayrıca sana kiminle evlenmek istediğinle ilgili bir şey sorduğumu veya böyle bir konuda seni zorladığımı hatırlamıyorum, sana gel benimle evlen diye bir şey de demedim. Ben bakireyim, dolayısı ile bu konuda zaten beni avutmana ihtiyacım yok, bunları erkekler beni kaldırsın veya kaldıramasın diye de demiyorum, anlıyor musun? Oradan biraz fazla normlarına sıkıca yapışmış ve beni anlamamak için dirayet gösteriyor gibi gözüküyorsun da. Rahatını bozmak istememiştim. Burada senin gibi erkeklerin mantığını anlamaya çalışıyorum ama zaten anlamışım, beni şaşırtmadın.

Neyse sonuç olarak şuraya vardım, belki bilgilenmek istersin diye ekliyorum. Tüm bunlar toplumun dengesi ile ilgili, kadınların üzerine bu kadar gidilmese, erkekler de kadınları bu kadar objeleştirip abaza gibi etrafta dolanmasa ve her kişi kendisinin eril, dişil yönlerini benimseyerek toplumun normlarının gerçeği çarpıttığı farkına varsa senin redpillci, incel abilerinin kurban zihniyetinde ağlamasına gerek kalmaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kim redpilci kim incel ya hahaha. Ben kız bulamıyorum diye mi yakınıyorum zannediyorsun burada? Çevremden bulmak istemediğim için soruyorum, çevremdeki kızlar ciddi ilişki arıyor çünkü, kimseyi de kullanmak gibi bir niyetim yok.

Bakire olduğuna nasıl inanayım bilemiyorum. Senin kafa yapısındaki birisi neden şimdiye kadar gidip bir seks arkadaşı bulmamış acaba? Aseksüel misin?

Yorumla
    • cvcvnfjfkfk
      cvcvnfjfkfk
      +1 yıl

Peki madem merak ettin açıklayayım, ben duygulara önem verdiğim için aşık olduğum bir adamla bunu yaşamak istiyorum çünkü diğer türlü zevk almam, ten uyumumun olduğu, gerçekten ruhumdan bir parça gördüğüm kişiyle birlikte olmayı, ben seks yapmayı değil sevişmeyi seviyorum ama kalkıp da cinsel ihtiyaçlarını gidermek için seks yapmak isteyen kimseyi küçümsemiyorum, bu da bir ihtiyaç sonuçta. Herkesin hayatı farklı, değil mi? Bir insanı neden tercihleri için ötekileştirip, yargılayayım ki, o kadar dayatmacı birisi değilim. Sana da öneririm.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dediğim yere geliyorsun yine. Kızlar hoşlanmadığı erkekler ile ilişkiye girmezler. Senin o bahsettiğin, seks arkadaşı olan kızlar, onlar da o arkadaşlarına duygusal olarak bağlı. Seviyor ama sevdiğini inkar ediyor, karşı taraf ise sevmiyor. Seks arkadaşlığında kaybeden taraf her zaman kız tarafıdır, erkeğin bir süre sonra kendisine aşık olmasını umar, ama umduğu gerçekleşmez kalbi kırılır psikolojisi bozulur. Hatasından ders almaz, aynı şeyi başkasıyla tekrarlar, aynı sonucu olur, akıllanmaz, iyice akli dengesini yitirir. O saatten sonra da o kızdan hayır gelmez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendisini kullandırtmıştır bu kız, işin kötü tarafı, erkek tarafı gayet dürüst, kadın kendi kendisini kandırmış oluyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkekler ise otobandan çevirdiği 50 yaşında kokocu teyzeye oral seks çektirir, üstüne bir de para verir. Seks arkadasligindaki kız tarafının ile bu kokocu. scort teyzenin erkek tarafinda farkı yoktur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sözün özü, . scort gibi erkeklerin işini görüp sokağa attığı, isteyip göremediği sevgi yüzünden kafayı yemek üzere olan bir kızla hiçbir erkek evlenmez. Turk de evlenmez Amerikalı da Japon da.

Yorumla
    • cvcvnfjfkfk
      cvcvnfjfkfk
      +1 yıl

Ah yani erkek tarafı onunla ilişkiye girip gittiği, hatta senin sözünle kullandığı için son derece dürüst, öyle mi? Dürüstlük anlayışını biraz sorgula derim. Yurtdışında kadınların kendisini bu kadar kandırmasına ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum, hemen inkâr etmeden önce sosyolojik sebeplerini açıklamama izin ver. Şöyle ki, kadınlar genelde yargılanmaktan korkar, toplumda çok fazla Madonna Whole Sendromuna sahip insan var, daha doğrusu erkek var. Bunun sebebi ise kadınların ataerkil düzende erkeğe ihtiyaç duyması, en azından ataerkil sistemin tam olarak bu şekilde dayatması. Yurtdışına bakarsan daha özgür olduklarını görürsün, onlarda bu dayatma daha az ama toplum bilinci içerisinde hâlâ kadınlar edilgen konumda gözüktüğü için bir grup ergen kadınları kullandığını iddia ederek kendilerini yüceltmeye çalışıyor, hani bir erkek ne kadar "edilgen" ederse o kadar güçlü olur gibi bir anlayış var ya, Chad falan derler hatta bunlara.

Ayrıca kadınlar her önüne gelen erkeğe de aşık olmaz, biraz daha seçicidirler, haksız mıyım? Sadece cinsellik yaşadığı kişiden hoşlanacağı tek şey seks performansı ve bedeni olur, bu erkekler için de geçerli. Toplumda hiçbir kadının evlenmekte zorlandığını görmedim ben, istisnalar dışında. Erkekler kadar evlenmek konusunda zorlanmıyorlar. Yani bir erkeği sevişerek kendisine aşık etmeye çalışmasına gerek yoktur zaten kızın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

"Toplumda hiçbir kadının evlenmekte zorlandığını görmedim ben". Ciddi olamazsın. Evlilik konusu işlerin tam tersine döndüğü bir konudur, sevgililik cinsel ilişki konusunda kızlar çok seçicidir erkekler birbiri ile rekabet eder, evlilikte ise erkekler çok seçicidir kadınlar rekabet ederler. Evlenmeye karar verdiğin zaman ne demek istediğimi anlarsın. Ben şimdi evlenmek istesem aklımda evlenebilecegim 5 isim var, birisini seçer bir süre ciddi ilişkiden sonra evlenirim, ama istemiyorum.

Yurtdışında kadınlar daha özgür fakat yurtdışında o özgür kadınlar yine evlenecek erkek bulamıyorlar. Mesela iskandinavya bu konuda en özgür ülkelerden oluşur, ülkelerde evlilik bitti artık kimse birbiri ile evlenmiyor. Biz de böyle olabiliriz, evliliği tamamen kaldıralım kimse evlenmesin sadece takılalım seks arkadaşı olalım, ister misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkek tarafı dürüst dedim çünkü erkek tarafı aşk yaşamak istemediğini sadece cinsel ilişki yaşamak istediğini en başta söylemiş. Kız ise "şimdi aklı pompada ama ben onu kendime bağlamasını bilirim" diyip sonra basaramayip hayal kırıklığına uğruyor. Bu sitede bile böyleleri var.

Yorumla
    • cvcvnfjfkfk
      cvcvnfjfkfk
      +1 yıl

Bahsettiğin durumlar uç, yani her kadın için böyledir diyemezsin. Kendisine güvenmeyen, baba sorunları olan kadınlar için cinsellik bu şekilde aşık etme ve bağlanma, sonrasında o erkekler yüzünden döngüye girme şeklinde işleyebilir ama her cinsel ilişkisi olan insanı bu noktalara yerleştiremezsin. Her erkek de kadınları senin dediğin gibi görmez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen sanırım böyle kızları bizzat tanıyorsun. "Seks arkadaşı" ile arkadaşlığı sonlandığı için hüngür hüngür arkasından ağlayan arkadaşın oldu mu hiç?

Yorumla
    • cvcvnfjfkfk
      cvcvnfjfkfk
      +1 yıl

Bilmem genelde yoklukta olanlar erkekler oluyor, sen daha iyi bilirsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seks arkadaşı ile arkadaşlığı sonlandigi için hüngür hüngür ağlayan bir erkek hayır tanımıyorum 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten sonlandıran erkek olur

Yorumla
    • cvcvnfjfkfk
      cvcvnfjfkfk
      +1 yıl

Gerçekten hayatı çevrenden gördüğün, sana dayatılan algılardan ibaret mi sanıyorsun? Ayrıca bunun psikolojik, sosyolojik boyutları da var, bu kadar kompleks konuları kalkıp da böyle keskin yargılarla açıklaman... Ayrıca aklı pompada nedir ya? Bu nasıl bir dil? Bu kelime seçiminden bile kadınları gözünde nasıl bir noktaya koyduğunu açık bir şekilde görebiliyorum. Evlilikte erkeklerin seçici olmasının sebebi de zaten bahsettiğim noktalardan ötürü, bu konuda haklı olabilirsin ama kadınların cinsel ilişki konusunda seçici olduğunu söyleyip de, erkeklerin bu konudaki ihtiyacını göz önüne almamışsın demek ki, bu noktada yine evlenecek olan evlenebiliyor. Çok tezat değil mi böyle erkekler? Hem deneyimliymiş gibi performans sergilesin, hem de el sürülmemiş olsun istiyorsunuz. Çok komik. Bu işin biraz uzağı Madonna Whore Sendromu, haberin olsun. Sen şimdi ciddi ilişki yaşadığın kadınla beraber olmayı da kirletmek falan sanıyorsundur 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yo ben en başta söylemişim zaten. Bekareti umursamıyorum, ama ne yaşadığı kimle yaşadığı önemli, ciddi birisi ile yaşamışsa anlarım. Benim problemim, seks arkadaşı edinenler, barda tanıştığı erkeğin evine gidenler vb. Bunlar ile ben evlenmem, başka hiçbir erkek de evlenmez, en iyi ihtimal ile geçmişlerini gömer izlerini süpürürler ve namuslu kız rolü oynarlar, ama geçmişlerinden gelen psikolojik yipranma yine erkekleri kendilerinden uzaklaştırır. Bunu Türkiye'de değil ABD'de de çok görüyoruz.

İşin komik tarafı, pompa kelimesinin ABD'den gelme olması, orada da böyle kızlar için "pump and dump" derler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her evlenmek isteyen kızın evlenebildiğini nerden çıkarıyorsun anlamıyorum. Evlenemeyen çok kız var, dünyanın her yerinde var.

Yorumla
    • cvcvnfjfkfk
      cvcvnfjfkfk
      +1 yıl

Amerika her ne kadar ortadoğuya kıyasla daha özgürlükçü olsa da böyle problemleri var demek ki, zaten 50's housewife o zamanlar oldukça dayatılmaya çalışılan, bol bol güzellemelere maruz bırakılan bir şeydi, oysa şimdi buna karşı çıkanlar bizzat o ülkeden. Psikolojik yıpranmaya geldik yine, gerçi anlıyorum senin kafanda yıpranan da, edilgen olan da kadınlar, erkekler hep "kazançlı" çünkü kadınlar obje, değil mi? Her evlenmek isteyen elbette evlenemiyor ama yoklukta olanların geneli erkekler, kadınlar ise toplum baskısından ötürü cinselliğini evlenerek gidermek istiyor ve kendisine eş seçiyor. Kısacası iki taraf da ihtiyaçlarını gidermek için evleniyor. Oysa bunlara hiç gerek yok, sonra neden aşk yok diyorsunuz neden yok acaba? Mesela önceden kesin isim konulsa veya kimse baskılanmasa bunlarla uğraşır mıydık?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cinsel yoklukta olan erkekler, çünkü kadının önce kendisinden hoşlanması gerekiyor. Evlilikte yokluk çekenler kadınlar, çünkü evlenmeyi isteyen erkeklerin sayısı kadınlar kadar fazla değil, ve evlilikte erkekler kadinlardan daha seçici. Kadın evlenmek istemiyorsa zaten korkacağı bir şey yok, istedigi hayatı yaşayabilir.

Yorumla
    • cvcvnfjfkfk
      cvcvnfjfkfk
      +1 yıl

Cinsel yoklukta olan erkekler baskılandığı için evlenmek üzere cinsellik yaşayabilen kadınlarla birlikte olacaktır diyorum ben de. Gerçi beni anladığını sanmıyorum. Hmm peki, öyle olsun. Böyle düşünmek istiyorsan engel olmayacağım. Umarım ne demek istediğimi zamanla daha iyi anlarsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sıkıldım ya, gel bir kahve ısmarlayayım sana.

Yorumla
    • cvcvnfjfkfk
      cvcvnfjfkfk
      +1 yıl

Hahhaha nerede ısmarlayacaksın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmem, senin yakınlarında bir yer olabilir, Kadıköy olabilir.

Yorumla
    • cvcvnfjfkfk
      cvcvnfjfkfk
      +1 yıl

Hmm, takip isteği atsana hesabını göreyim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Al ifşa ettim kendimi.

Yorumla
    • BELOTTI19
      BELOTTI19
      +1 yıl

Bir kıza dm'den 100 erkek yazıyor kız aralarında 4-5 tanesiyle flört ediyor en iyisi kimse onu seçip sevgili oluyor sonrada baskasına geçiyor bi kişiye bile dm'den yazmadım yazmamda yalnız yıkık bir insan olarak ölücem büyük ihtimalle ama yapacak bir şey yok kaderimiz buymuş

Yorumla
  • Doludoludolu
    Doludoludolu Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Heryerden bulunabilir aslında bulmak istedikten sonra özellikle bir yere bağlı kalman gerekmiyor

1
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Söylediğin bir nebze doğru, ama şöyle de bir sorun var. Her ortamda kız arayamam. Girdiğim ortamdaki kızların bekar olduğundan ve arayış içinde olduklarından emin olmam gerekiyor. Evli, ilişki içerisinde olan ya da arayışta olmayan kızlara yazıp rahatsız etmek istemiyorum.

Yorumla
    • Doludoludolu
      Doludoludolu
      +1 yıl

Sadece bunları arayan bir site oldugunu sanmıyorum ama ne yazık ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senin karşına nerden çıkıyorlar genelde?

Yorumla
    • Doludoludolu
      Doludoludolu
      +1 yıl

aramayınca cıkıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam ama nereden işte? Arkadaş çevresi mi, instadan mi yazıyor, bardan mi, cafeden mi?

Yorumla
    • Doludoludolu
      Doludoludolu
      +1 yıl

Her yerden işte da belli bir yeri yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam ben sokakta gördüğümü ceviricem o zaman yapacak bir şey yok.

Yorumla
    • Doludoludolu
      Doludoludolu
      +1 yıl

ahahah kolay gelsin gizli :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yazarım sana görürsün gizliyi.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tinder'da eskortlar cirit atıyor, flört uygulamalarından doğru düzgün bir şey çıkmaz. Çevrenden bul daha sağlıklı.

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çevremde secenekler kısıtlı.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Takılmalık düşünüyorsan sosyal ağlarda seçenek çok. Bakarsın kısmetin buradan çıkar. 😆

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olabilir inşallah.

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Happn kullan eğer büyükşehirde yaşıyorsan, ben kocamla öyle tanıştım

0
    17 Yorumla
    • BELOTTI19
      BELOTTI19
      +1 yıl

Bi bana kimse yazmadı orada ne kadar yıkıksam artık kötü bir tipimde yok olmuyor ama işte yıkık bir insan olarak ölücem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@BELOTTI19 oooo ben oradan kimleri düşürdüm😂 geneli cinsellik için konuşuyordu, niyeti belli olunca konuşmayı kesiyordum ama iyi insanlarda vardı

Yorumla
    • BELOTTI19
      BELOTTI19
      +1 yıl

Bi kişiyle bile cinsellik konuşmadım canım bizde zaten o tipler götürüyor sizi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tavsiye için teşekkürler, deneyeceğim. Profilim nasıl olmalı sence?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Güzel ilgi çekici fotoğraf koyabilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@BELOTTI19 hayır ben o tiplerden hep kaçtım çünkü amacım cinsellik değildi hiç bir zaman. Genelde uzun ilişki yaşayacağım birini arıyordum

Yorumla
    • BELOTTI19
      BELOTTI19
      +1 yıl

Peki mesaj olarak ne yazılabilir birine ilk mesaj olarak? Ben kimseye dmden yazan birisi değilim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@BELOTTI19 sadece merhaba yazmak yerine merhaba günün nasıl geçiyor benim şu tanışmak ister misin diye yazabilirsin

Yorumla
    • BELOTTI19
      BELOTTI19
      +1 yıl

Çok denedim hatta aralarına komik kelime eklediklerimde oldu biri bile olmadı tipsiz birisi değilim kesinlikle he çok yakışıklıda değilim ama olmadı işte boy 1.74 kilo 84 boydan kaybediyoruz galiba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İlgi çekici fotoğraf nasıl olur ki? Aynada üstsüz fotoğraf değildir bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

😂😂😂😂 hayır yahu öyle değil. Mesela beyaz yakalıysan takım elbiseli fotoğraf olabilir, ben şahsen temiz giyimli her gin tıraş olan erkeği severim ilgimi çeker yani. Yüzünün belli olduğu biraz zengin durduğun fotoğraflar ya da havalı fotoğraflar olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@BELOTTI19 belkide ilgisini çekecek biriyle denk gelmedin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ordan kaybediyorum ben maalesef. Biraz fake olmam gerekecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Orası sana kalmış artık

Yorumla
    • BELOTTI19
      BELOTTI19
      +1 yıl

Ohoo bizim hiç şansımız yok depocuyuz ameleyiz reelde biriyle tanışmamız mümkün olmadıgı gibi sanalda da olmuyor işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Depocu amele değilim ya sadece havalı cool resim çekinmeyi bilmiyorum çünkü asosyal sayılırım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O zaman bilemeyeceğim

Yorumla
  • semincek
    semincek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 91%
    +1 yıl

Neden flört evlen yuva kur

1
    21 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şu anda evlenmeyi düşünmüyorum.

Yorumla
    • semincek
      semincek
      +1 yıl

Takılırsıniz kizlarlar sonra namuslu kız ararsiniz dimi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlenmeyi 1-2 sene önce istiyordum sonradan vazgeçtim, şu devirde bir erkek için evlenmek çok zor.

Yorumla
    • semincek
      semincek
      +1 yıl

Evlenmek zor tabi ne sandın kolaymı ama takılmak kolay en basit yol ondan sonrada anne bana temiz kız bul el değmemiş olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

El değmemiş kız kalmadı, sapıtmamış kız bulsam yeter bana.

Yorumla
    • semincek
      semincek
      +1 yıl

Şaka ama gerçek dimi umarım bulman dileğiyle buluncada direk takilmalik deme sonra iş kötü biter

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok takılmalık birisi için geçmişi umurumda değil zaten yuva kurmayacağım. Düzgün birisini bulsam zaten haksızlık etmem, ciddi düşünürüm ya da ciddi düşünmüyorsam ayrılırım

Yorumla
    • semincek
      semincek
      +1 yıl

Vay be dürüst erkeksin yeterki nefes alsın he ondan istiyon

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Takılmalık için evet, zaten ben değil tüm erkeklerin düşüncesi bu, ciddi düşünmedikleri kızın geçmişi tipi vs. çok önemsemeyiz, ihtiyacımızı görüyorsa o yeterli.

Yorumla
    • semincek
      semincek
      +1 yıl

O zaman şöyle sümüklü birini bul takıl o seni yer sen onu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Temiz hijyenik olsun en azından o kadar da değil, evde kendi başıma takılırım daha iyi

Yorumla
    • semincek
      semincek
      +1 yıl

🤣🤣🤣ayranım dökülmesin rastgele

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye sinirlisin?

Yorumla
    • semincek
      semincek
      +1 yıl

Yooo niyeti?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hiç, öyle hissettim, yargılıyorsun beni.

Yorumla
    • semincek
      semincek
      +1 yıl

Erkeklerin hepsi aynı dusuncede o yüzden ama insan değeri vardır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hepsi aynı düşüncede derken? Ciddi ilişki isteyen erkekler de var. Ben ciddi ilişki istemiyorum çünkü aile geçindirmek şu ekonomide bana ağır gelir. Ekonomik olarak kendime güvenseydim evlenirdim, ya da zengin bir kız karşıma çıksa yine evlenirim.

Yorumla
    • semincek
      semincek
      +1 yıl

Ben erkeklerin samimiyetne inanmıyorum sadece akıl oyunu oynar onlar ondan sonrada sana ben vaat vermedim der hayat senin sonunun üzücü durumlara yol açacağını da unutma !!!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Muhtemelen doğru. Ben akıl oyunları oynamadığım için kaybediyorum belki de. Üniversiteli kızlar dışında takilmalik ilişki arayan kız yok, onlarda bile oran çok düşük, geri kalanlar vaad istiyor ben de yalan vaatler veremiyorum.

Yorumla
    • semincek
      semincek
      +1 yıl

Oda güzelmiş ne diyeyim artık umarım bulursun

Yorumla
    • Mericeyn10
      Mericeyn10
      +1 yıl

@semincek nick süper kral

Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.

Tinder ne alaka😏buradan bul iste

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaşadığım şehirde bulamıyorum burada hep şehir dışı.

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

Mesafeler engel değil ki o gelir sen gidersin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ciddi bir şey istemiyorum, o yüzden mesafeli ilişki olmaz.

Yorumla
  • Eliff009
    Eliff009 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

İlan ver abisi

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok şimdilik düşünmüyorum, ilerde belki olabilir.

Yorumla
  • Spiker2721
    Spiker2721 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Dostum arayışta olman gerekiyor sürekli

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İş güçten vakit kalmıyor ki, bir süre sonra arayış sıkıyor.

Yorumla
  • Külyutmaz22
    Külyutmaz22 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 77%
    +1 yıl

Napacan flörtü yasa hayatını be kral 😃

0
    0 Yorumla
  • helene1
    helene1 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Acele etmeden

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seni nerden buluyorlar genelde (ciddi soru).

Yorumla
    • helene1
      helene1
      +1 yıl

Flörtüm yok benim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Flört durumlarına karşı mısın?

Yorumla
    • helene1
      helene1
      +1 yıl

Hoşlandığım yok sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kriterlerin nedir?

Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

KS den yaparsın

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen yaptın mı?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çevreden bulman zor

0
    24 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sence ne yapmalıyım?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İlla ki olmak zorunda mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet, canım sıkılıyor yalnızlık nereye kadar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Takılmak mi istiyorsun yoksa ciddi olmak mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Takılmak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ciddi arasam çevremden bulurdum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sosyal medyada cogusu bu niyette mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum Instagram vs. kullanmıyorum belki açmam gerekiyordur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben ciddi istiyorum çevremden bulamıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çevre zor, seçenekler kısıtlı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet sosyal medyadan tanistigim oldu o da takılmak istiyor ya da cinsellik konusu açıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Instagram mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Cinsellik konuşan zaten ciddi olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yazmaya utanıyorum ben abazan gozukmemek için. Zaten Instagram profilim de yok, fotoğraf çektirmeyi seven birisi değilim, asosyalim çok gezip dolaşmam. Tipim iyi aslında.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anladım bulman zor ben ciddi birini bulabilir miyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seni tanımadan bilmem mümkün değil. Güzel misin mesela? Kilolu musun? Gerçi güzel olman şart değil ama güzel olsan daha kolay bulursun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tatlı biriyim kilom var ama ben takilmalik istemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım ciddi ilişki için sordum zaten. Kilo verirsen şansın artar bence.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kilolu kızı sevmiyorlar mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne kadar kilolu olduğuna göre değişir. Göbek kötü.

Fazla kilo ile de ciddi birisini bulursun elbette, ama kilo verirsen daha kolay bulursun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Göbek var bende

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hm bence versen daha iyi olur, sporla yavaş yavaş, hızlı verirsen yüzün çöker.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kilom sorun değil ki

Yorumla
  • kardwlen
    kardwlen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    +1 yıl

Sosyalles

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tanımadığım, beğenmediğim insanlar ile yüz göz olmak istemiyorum.

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nasıl flört bulabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Nasıl flört bulabilirim? 18 cevap verildi
Nasıl flört bulurum? 7 cevap verildi
Takılmalı flört nereden bulurum, nasıl bulurum? 35 cevap verildi
Nasıl flört buluyorsunuz? 26 cevap verildi
Ah ah, flört bulmam lazım ama nasıl? 25 cevap verildi
Canım flört etmek istiyor nasıl nir yol bulabilirim? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨