Bir sene aradan sonra telegramdan engelimi kaldırmış ben de geçen gece Mehmet yazdım gönderdim görüldü yapmıştı
Dün akşam da Mesut yazdım sallama bir isim yani ve yine görmüş cevap yok
Biz tanıştığımızda o da benim adımı yanlış söylemişti bilerek o yüzden yaptım ama hala görüldü yapıyor engellemiyor da ne bu şimdi? Cevap gelmeyecek mi hiç?
Dün akşam da Mesut yazdım sallama bir isim yani ve yine görmüş cevap yok
Biz tanıştığımızda o da benim adımı yanlış söylemişti bilerek o yüzden yaptım ama hala görüldü yapıyor engellemiyor da ne bu şimdi? Cevap gelmeyecek mi hiç?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kara yerin dibine atsinlar, uğraşmayın şunlar la, be salın gitsin, ayı gibiler aynı azcık değer veriyorsun, g.. otleri kalkiyor p. ezevenklerin.
Ne yazmamı bekliyor şimdi bu? Resmen bir şey bekliyor gibi yoksa niye engellemiyor tekrar
Yazma ne yazıyorsun, ki. 1 sene olmuş, biraz kendinize saygınız olsun, bir ulasilmasi zor kadın olun, istese açar delikanli gibi yazar sana zaten,
Herkese zor kadın olun bilmem ne diye diye dengeleri şaşırdınız herkes taktik yapa yapa yalan dolan ilişkiler yaşayıp sonu boşanmayla bitiyor. Neyseniz o olun en başından. Rol yapamam ben ablacım
Ya farkindamisiniz erkekler i bu hale biz kadınlar getirdik, değer vere vere herseyi yuta yuta tepeye çıkarttık, engellemis, 1 sene sonra açmış, derdi olsa yazar sana. Duygusal değil mantıkla yaklaşın, duygusal yaklasirsaniz hep mutsuz olursunuz, bizde geçtik o dönemlerde tecrübe ile sana tavsiye veriyorum , ne kadar seversen sev karşıdaki anlamadıysa yetmiyor , çekiyor gidiyor anladinmi.
Senin icin diyorum ben, senden değerli kim var bu hayatta, annen birdaha doguracakmi seni, bırak insanlar senin peşinden gelsin.
Canım biz sevgili değildik flört bile etmedik. Ben aşıktım ve darlıyordum o yüzden de engellemişti ok. Dünya benim etrafımda dönmüyor yani objektif baktığımda çocuğun beni engellemiş olmasını çok yadırgamıyorum hayata biraz böyle eşit gözden bakın. Şimdi de engelimi kaldırmasını ve inatla engellememesini anlamıyorum onu soruyorum ok
Objektif baktigimda da aynı yere çıkıyor erkek ya da kadın farketmez, biri daha fazla değer verince terazi bozuluyor alma verme dengesini esitlemek lazım, ne konuşursak konuşalım, sonuca varamayız bakış acılarımız farklı uyusamadik, neyse hakkında hayırlısı daha iyileri çıkar inşallah karşına, iyigunler ❤️
Aşkım niye kaldırmış engeli madem sen ona yorum yapsana ben onu soruyorum
Hesabı yenilemiş olabilir, ya da artık aramaz diyerektendir, ya da darlamani istiyordur, boşlukta kalmıştır, erkekler değisik aynı durum 1 ay önce benimde başıma geldi, çektik küfürü gönderdim, bana bildirim geliyor du ikidenir nasıl olduysa , en son yazdım ikidebir bildirim geliyor ne yapıyorsan seni görmek istemiyorum dedim, daha bana merhaba de sende yazmis pişkin pişkin, sonra 2 gün daha geldi tepki vermedim, gelmedi birdaha, ama o hemen yazdı, seninki yazmamış birkere daha yaz , bak bakalım tepki ne olucak
Yahu iş hesabı o yenilemez. Ayrıca geçen sene de yapmıştı bir kere. Bilerek kaldırıyor engeli. Whatsapo ve instada hala engelliyim ki biz ilk telegramdan konuşmuştuk belki de o yüzden yapıyor. Ayrıca bilerek kaldırmamış olsa yazdığımda tekrar engellerdi
Birdaha yaz bakalım.
Ya illa engellemesi mi lazım kontrol sende senin yazmaman gerek aslında hala unutamadıysan karşı tarafta aynıysa anca birlikte olursunuz oda zor ama dediğin gibi o mesaja görüldü bırakıyor yani umursamıyor
Umursamayan kişi neden engelimi kaldırmış aw pardon da
umursamıyo
Umursamayan kişi neden engelimi kaldırmış aw pardon da
kaldırabilir
Yav he he. Aynen umursamadığıbdan kaldırmıştır aynen
Kendinizi bi nimetten zannetmeyin bitmişse bitmiştir zorlama
Olabilir darlarsan kaçırırsın tabi iyi de yapmış bu üslupla sana hemen kufur basıyorsun