Eşinize dargın olsanız ilgilenmez miydiniz?

Birkaç aylık evliyim. Eşim bana bi konuda kırıldı. Açıkçası onu kırmadım bana göre sadece tepkilerim sertti. Bundan dolayı özür dilemiştim, konuşmaya çalışmıştım. Birkaç gündür benle pek konuşmuyor tavırlı.

Benle konuşmadığı süreçte biraz hastalandım. Burnum boğazım baya kötüydü sesime kadar etkiledi. Üstüne dişimle ilgili bi sorun oldu ve yüzümün de yarısı şişti. Ne geçmiş olsun dedi ne yapabileceğim bi şey var mı dedi. Yüzümün şiştiğini bile fark etmedi. O derece yüzüme bakmadı ama ben gene de şişti dedim. Üstüne aylardır beklediğimiz güzel haber vardı o geldi konusunu bile açmadı. Doğum günüm oldu o ara kutlamadı.

Hepsine çok kırıldım ama sağlıkla ilgili konulara daha çok kırıldım. Ne geçerse geçsin ben onun düşmanı değilim. Ben o durumdayken benle ilgilenmeyip yüzüme bile az yüzeysel bakıp telefonla oynuyor. Kulaklıkla bi şeyler dinliyor falan. Bana çok ayıp geldi bu hareketleri. Çok ama çok kırıldım ve içerledim. Evi terk edip boşansam mı aşamasına bile geldim. Fevri hareket etmek istemiyorum ama Eşinize çok kırgın olsanız bile bi sağlık problemi olsa onunla ilgilenmez miydiniz?

Eşinize dargın olsanız ilgilenmez miydiniz?