Zamanımı maf etti buluşma konusu açılınca hep geçiştiriyordu. Bende hiç bişey demedim sildim numarasını. Yemin ederim varya oldum coğrafyanın kalitesini s. Ya aldanıyoruz bişey yapmıyoruz. Lanet olsun. Cidden zorla deli ediyorlar adamı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Zamanımı maf etti buluşma konusu açılınca hep geçiştiriyordu. Bende hiç bişey demedim sildim numarasını. Yemin ederim varya oldum coğrafyanın kalitesini s. Ya aldanıyoruz bişey yapmıyoruz. Lanet olsun. Cidden zorla deli ediyorlar adamı
Olmaz. Yapman gereken engelleyip sanki hayatında hiç olmamış gibi hayatına devam etmek. Bizde benzer şeyler yaşadık ve tavrım öyle oldu. Yapacak bir şey yok yaşadık dedim. Yani başıma geldi. O dakika ne karar alacağın önemli. Çünkü ona çaba sarfettiğin her dakika tek kelimeyle çöptür.
Haklısın
Ahbap ondan olur mu -olmaz mı bilmiyorum ama senden olmaz bence.
Lan sen niye böyle konuşuyorsun ya da karşı tarafın bu şekilde konuşmasına müsaade ediyorsun.
S*ktir git de bitsin bu iş. Dünyanın en pahalı vajinasına sahip herhalde o kişi.
Bu ne kibir lan...
Tamam çavuş
Cevap
3Cevap
Senden olmaz bi yol diye bi şarkı vardı, oyun havası da olabilir 🤔 bundan olmazmış zaten bi yol.
Olmaz dimi ben döneyim
Aynen olur knk mis gibi ilişki ok, bb, tamam
Bitti knk zaten da cevap vermem
Sonra kadınlar çok konuşuyor diyorsunuz az konuşan kadın bulmuşsun o da yaranamıyor🥺
Bu kız sohbet değil seks istiyor. Bunu sklemicen önce sasircak sonra yazmıcan bu ayrılma tribine girecek o günde yazmayıp akşamına direkt bir yere davet et cevap vermeden sonra kız gelecek skip yol verirsin istediği o
Abi bu ne adam gibi anlatmışsın ne güzel sinir oldum ya deli ya
Ben anlayışlıyım adlında dimi onun bu davranışı hatalı
Birader senin yazdıklarından ben utandım. Bir de ağlayıp özür dileseydin
Knk 2 3 gündür konuşmuyoruz 1 sene falan oldu
Kaybol de bas engeli
Git bugün rotanın İrem şarkısıni dinle cabukk
Hala soruyor musun? Duygusuzn teki.
Benim kötü zamanımda denk geldi ondan böyle oldu
Olmaz , kız büyük ihtimalle olgunlaşmamış biri.
Ondanmı böyle davranıyor
Şahsen insanlara saygısı olmayan biri. Gecmiste bırakıp hayatınıza bakın daha ne insanlarla karsilasacaksin
Peki öyle yapayım
bundan olmaz
Takma gitsn
olm istemiyo seni @kardwlen bak aynı ben oğlan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?