Erkek arkadaşımla tartıştık haklıyken haksız duruma düştüm ayrıldık instgramdan hemen çıkarttı ama numaramı haftalar sonra sildi sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çünkü instagramda onun hikayelerini falan gormeni istemiyor. Üstüne alinma diye. Wp den de dursun Şu an diye dusunuyor. Eger yeni sildiyse baska birisi vardir. Biz cok ayrinti dusunuyoruz ama kesinlikle baskasi vardir. Kandirmayalim kendimizi...
Olabilir takipçisi artmış hemen zaten üzüldüğüm nokta şu kendisi sevgilim ol diye diretti peşimden koştu sonra bi süre sonra istemiyorum artık dedi :(
Aynı seyi yaşadım bende. Kendisi istedi etti. Sonra ben yapamıyorum dedi. Ben hala duruyorum ikisinde de. Üzülme diyecegim ama uzuluyor insan.
Ne kadar oldu sizin ayrılalı
5 gün oldu
Sizin daha yeni sayılırmış bizim iki haftaya yakın olucak varya bazen yazmamak için zor tutuyorum kendimi sonra görüldü atarsa diye düşünüyorum gururum ağır basıyor açıyorum fotosuna sövüyorum
Sakın yazayım deme. Erkekler gec pisman olur. Bunu yaparak kendini düşürürsün
Arkadaşlarım da öyle diyo geleceği varsa da gelmez diyo çok kırdı beni ama ben hala bekliyorum
Erkekler cok degisik düşünüyor. Onda bir iz biraktiysan elbet unutamaz doner. Ama Şu an hic bir sey yapma. Ben oyle yapıyorum. Emin ol kendinden baska kimseyi dusunme.
İyi ki varsın diyip duruyordu ama elde edene kadardı belki bilemiyorum seven insan yapamaz yazar illaki beklemedeyim hakkımızda hayırlısı olur umarım
Insallah. Bence bu cocuk sana yazar. Ama sen onu dusundugunu belli etmiceksin arayip sormucaksin. Benim ki asla yazmaz biliyorum :)
İnşallah ya özelden yazabilir miyim benim durumda olduğun için konuşmak istedim
Yazabilirsin tabi
Seviye yeterli değilmiş sanırım yazmak için olmadı
Evet olsun bir sey olursa yazarsın
Şu gizem dağ diye biri var onun ritüelini denedim öylesine bende ters tepti galiba bir gün sonra no sildi sen denedin mi hiç böyle şeyler
Valla canım. Yok istemiyorum yok olmaz bizden diyen sevgililerim oldum hepside döndü. Ama bu cocuk nedense donmucek gibi geliyor o yuzden sikintidayim. Cunku cok sevdim ben. Onda o kadar ilgim yoktu. Ama bu arkadasin döner. Yaşıma bakarsan gorduklerim kadarıyla erkek cok gec pisman oluyor. Ama illaki bi sey oluyor dank ediyor. Ne kadar etrafinda olmazsan o kadar dusunur seni.. ben Şu an cikmazdayim beni silmedigi icin bekliyorum..
Seninki dönücek bence en azından silmemiş seni hala aklında biyerlerdesin belki bilemezsin benimki çok karışık bak sildiği gün dışardaydım onu görür gibi oldum ama tam emin değilim ceket boyu felan çok benzettim sonra iki saat sonra da numaramı silmiş
Acaba seni gordu de. Hemen disari falan cikti diye mi yorumladi. Ben heryerden engelleyip bi kac ay sonra yazanlar biliyorum canım. Bence silmesi daha iyi. Silmemis olmasi umursamaz oldugunuda gosteriyor..
Olabilir bayada neşeliydim belki yedirememiştir benim daha ilk ilişkim olduğu için pek bu işleri bilmiyorum konuşmak iyi geldi
Anladim. Cok uzulup cok aglarsin bu donemde. Hatta yalvarip yakarirsin birakmasin diye falan. Sen sen ol bunlari sakin yapma. Giden bi sekilde gidiyor. Sen uzuldugunle kalirsin. Yaşın daha cok genc. Ben bunu sevdim onsuz yapamam ona baktigim gibi kimseye bakamam deme. Benim bu son iliskim gercekten baskaydi. Ben ona uzuluyorum sadece. O sana yazar..
Aynen ilk başta çok ağladım üzüldüm ilk olduğu için ama şu an eskisi gibi değilim sevmişse gerçekten yazar zaten akışına bıraktım herşeyi hakkımızda hayırlısı olsun
Evet inan sadece uzuldugunle kaliyorsun hayirlisi olsun
Gelişme olursa yaz bak bende olursa öyle yapıcam
Keske olsa da yazsam. Yazarim :)
Ben umudumu yitirdim ya takip ettikleri çok düşmüş kesin hayatında biri var sildi de beni zaten
şu an onune geleni ekler zaten birine bagli olmadigi icin naparsam yaparim kafasinda. Ama ileride dicek ki ben napiyorum. O zaman belli olmuyor iste 3 ay 6 ay belki 2 sene seni bi yoklucak yazicak. O zaman da sen yazma lutfen..
Keşke eklese eklediklerini çıkarmış hayatındaki kadın istemiştir bende demiştim ona zamanında
Bu kadar çabuk guvenip birbirlerine nasil cikaricak ki.
Erkek milleti iki ilgi cilveye çıkartır gördüğümden beri iyi değilim keşke ayrılıktan sonra içimde kalanları söyleseydim
Bu yanılgıya düşme. Keske sunu soyleseydim keske bunu deseydim dersen. Sadece konusmak istersin ama karsi tarafin umrunda olmaz. Zaman en iyi ilaç. Kendine. Birak bekle uzulme zamanla icin soğur..
Öyle yapıcam zamana bıraktım ahım tutarsa zaten mutlu olamaz
Kirilan kalbin ahı tutar merak etme
Senin tutmuş muydu hiç
Tuttugunu goremezsin ki illa der yani acaba bu kizi uzdugum icin mi dert yanar.
Doğru ona karşı kendimi tiksindirmeye çalışıyorum artık yoksa ne unuturum bi hata yapıp yazabilirim bile bazen karşı koyamıyorum
Şu an evet soz geciremezsin kendine. Zamanla olur
Nasilsin dedi cevap vermedim ve sildi mesajini
Yine yazmış bak demiştim sana sen niye cevap yazmadın soğudun mu
Soğumak degil. Vicdan rahatlatiyor Şu an . Instagramdan da sarki paylaşıyor gondermeli. Tuhaf. Dengesiz. Bekliyorum çabalıcakmı.
Dengesizlerden hayır gelmiyo genelde sen ağırdan al baya çok pişman olursa felan bakarsın artık
Oyle yapmayı düşünüyorum bakalım
Bende baya soğudum bu saatten sonra yazsa bile cevap vermem eskide kaldı artık
Insan bi yandan yazmak istiyor ama onun istedigini vermis olucaz
şu an benim gram yazma isteğim yok bi taktik buldum yapa yapa soğudum ondan istersen söyleyim:)
Ben pisman olmasini istiyorum ya
Sebepsiz yere ayrıldıysa pişman olur illaki ama şimdi mi olur yoksa kazık yediğinde mi bilmiyorum
Simdi olmaz tabiki keske olsa ama 😞
Ne vardı yeni yıla birlikte girelim deselerdi yazsalardı kırgınım kızgınım soğudum ama unutamıyorum işin meselesi bu zaten
Gelişme yok mu merak ettim
Yeni aklina gelmistir
İnstadan anında çıkan birisi numaramı niye haftalardır tuttu dediğin olabilir bilmiyorum