Gizli Üye(30-35)+1 yılaşk anlatılmaz yaşanır diye bir söz var ki çok katılıyorum...
gerçi bunu her insan da yaşayamaz kısmet, bazıları da yaşamaktan kaçar , korkar ki çok haklılar..
aşk hem çok güzel hem de çok kötü bir duygudur...
aşık olunca dünyanın en mutlu insanı sen sanarsın ama içinde hep bir korkuyla da yaşarsın, acaba birgün bitecek mi, kaybedecek miyim diye ama onun tek bir sözüyle tüm korkuların silinir gider ama sonra yine gelir :(
onun söylediği en ufak , anlamı olmayan cümleler bile senin için o kadar anlamlı olur ki, ezbere bilirsin tüm konuşmasını , ses tonu sürekli kulaklarındadır, kurduğunuz hayaller sürekli meşgul eder zihnini..
ama birgün bir şey olur ayrılırsın... işte o zaman anlarsın bu dünyada seni en mutlu edecek kişi de odur , hayatını zindana çevirebilecek kişi de o :(
kalp ne kadar kırılırsa kırılsın , ne kadar kanarsan kanasın hep sever onu ama bazı şeyler vardır ki bitmesi gerekir ne yaparsan yap , kısmetin değildir ve biter... işte o aşkla dünyayı toz pembe gördüğün hayat artık kapkaranlıktır senin için... aşk acısı çok farklı bir şey yaa, nefes alamıyor gibi oluyorinsan, gerçekten kalbin acıyor biliyor musun... yani öyle mecazen değil gerçekten sol yanında bir yer sızlıyor , hiç durmuyor belli bir süre. ama sonra alışıyorsun ve aşktan korkuyorsun...
ve hiçbir insan ilk defa aşık olduğu gibi bir daha olamaz.. çünkü ilk aşık olduğundan acemedir o , tüm benliğiyle sever, bağlanır, bir şey düşünmez o anı yaşar, sonuna kadar , sevgisinin sınırlarını zorlar en çok en çok sevmeye çalışır.. ama bir o kadar da yıkılır bitince ve diğer kişiye artık o kadar bağlanamaz istese de çünkü korkar, tekrar acı çekmekten , nefesinin kesilmesinden korkar. ama bu sefer de daha az hata yapar, acemi değildir artık ve anlar ki bir ilişkinin yürümesi için aşk değil mantık daha önemlidir... aşk bazen her şeye yetmiyor...
beni sorarsan ben bir kere aşık oldum ve ikinciye cesaretim yok.. ne aşk ne mantık... ikisine de cesaretim yok. ilişki zor şey yaaa. bu yaşta çekilmiyo..30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılaşk güzeldir o aklına gelince olmadık yerde olmadık anda bi tebessüm oluverir suratında ve gören hayrola neye gülümsedin der. rezil olursun. aklına geldiğinde derin bi iç çekerken ve o karşındaymış gibi heyecan düşer yüreğine. onunla buluşmaya gideceğin gün yemeyi içmeyi unutur ona nasıl güzel görünürüm derdine düşersin. onun yanındayken ellerini koyacak yer bulamazsın ne desen bilemezsin gözlerinin içine uzun uzun bakmak istersin de bakamaz utanırsın. daha çook söz varda yaz yaz bitmez. yaşadıkça anlarsın aşk ne kadar güzelmiş ama bitince acısıda kötüdür yakar için için.
149 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle aşkı siizden öğreniyorum yorumlara baktımda kimisi aşkın güzel yanını kimisi ise kötü yanını anlatıyor...
- +1 yıl
aşkı sana sabaha kadar yazsamda yetmez anlamana. anca bu yazılanları hissettiğin gün öğrenirsin aşkı. gönlünce bi aşk girsin kalbine inşallah kardeş.
- +1 yıl
@cartney çok iyi bilirim ben aşkı
- +1 yıl
@cartney ben bu soruyu 3 yıl önce sordum
Ask.. anlat desen anlatilmaz yasanir ancak. Anlam veremezsin hareketlerine davranislarina. yapmam dedigin bak altini ciziyorum istisnasiz herseyi yaptirabilir ask sana.. ne onurun ne gururun umrunda olmaz. tek bir an mutlu olmak icin nelerle ugrasirsin.. ask... Bilsen bile bitecegini son kez sarilmayi istemektir halbu ki hangi sarilma yetecek ki? Ask.. yillar sonra gordugunde bile bacaklarinin bosanmasi icinin ikimasi kalp ritminin bozulmasidir. Ask... bir duygu degil otesidir.
00 Yorumla
Sana tarif etmeye çalışayım nasıl birşey olduğunu
Aşk yeri geldiğinde bir tebessümdür. Sevdiğinden gelen mesajda salakça bir gülümsemedir. Acıktığında en sevdiğin yemeğin kokusunu mutfaktan almak gibidir. Üşüdüğünde içini ısıtan, sıcakladığında da serinleten bir çift sevgi sözcüğüdür aşk.50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Bana gore aşk tek taraflı sen bırını seversın o sevmez sen onu gormek ıcın dakıkaları kovalarsın o umursamaz sen yakalamaya calıstıkca o kacar senı görmez senın aşkın ıcınde buyur buyur buyur. Karşılıksız aşk neye benzer bilir misiniz; tavla oynamaya arkadaşı olmayan birinin tek başına bu oyunu oynamasına benzer. Zarı bir burada bir karşıda atarsın. Güzel yanı hep sen kazanırsın. Ama kötü yanı hep kaybedende sen olursun. eğer elde etmeye calısırsan takıntı halıne dönüşür aşkına karsılık bulursan o ask olmaktan cıkar Karşılıklı aşkın içine menfaat girer. Ama karşılıksız olunca hiç bitmez. Sonsuza dek sürer gider. Allah aşkı diyoruz değil mi iahi olan aşk , nasıl onu gormeden sevıyoruz onun bızden ıstedıklerını yerıne getırıyoruz ınsana karsı hıssedılen ask da aslında öyle bırsey o mutlu olur sen de olursun yanında olamasanda uzaktan da aşkını yasayabılırsın karsılığı olmadan seversın dort duvar arasında çaresız kalırsın. şarkılarla yaşarsın.. Aynı şarkıyı aynı gece yüzlerce kez dinlersın belkı Aşkın en acı ama en güzel olanıdır. Karsılıklı olan sevgıde temas var ama tek taraflıda oyle mı tamamen saf temız duygularla onunla cınsel anlamda bıle bırsey dusunmezsın sen sadece çok ama çok seversın. KISACASI '' Aşk kavuşamamadır. Birlikte olamamadır. '' BURDAN TUM YALAN OLAN ASKLARA SENI SEVIYORUM DIYE DORT NALA KOSANLARA DELICE SEVENLERE AMA KARSILIK BULAMAYANLARA GELSIN..
13 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşkla heyecanı birbirine karıştırıyoruz. Aşk sadece bir heyecandır geçici bir heyecan. Heyecan: Karşı cinsten birine duyduğunuz çoğunlukla fiziksel ve kısmen psikolojik kökenli çok yoğun ancak geçici, hormonel çekime verilen isim. Heyecan bize doğanın bir hediyesi. Amacı da birbirini tanımayan iki insanın birbirine yakınlaşmasını ve birbirine mıknatıs gibi çekilmesini sağlayan bir araç olmak. Yoksa iki yabancı bir araya gelip niye birbirini bu kadar tanımak için sabırsızlansın?
Hormonlarımız heyecan halinde bizim vücut kimyamızı komple değiştirir. Duyulan çekim ve heyecan bazen o kadar güçlüdür ki sizde tıpkı bir uyuşturucu etkisi yapabilir. Hipnotik bir şekilde ortalıkta dolaşıp yalnızca “o kişiyi” hayal edip sabah akşam “o kişiyi” düşünebilirsiniz. Bütün enerjiniz tek bir yere odaklanır. Başka bir şey düşünemez olursunuz. İçinizde kelebekler uçuşabilir. “Nasıl aşık oldum ben birden bire!” diyebilirsiniz. Ancak bu sizin ne kadar aşık olduğunuzu değil, ne kadar heyecan duyduğunuzu gösterir. Hormonlarınızın size nasıl bir oyun oynadığını gösterir. Çünkü heyecan, tamamen hormonel ve geçici bir durumdur. Çünkü tek amaç birbirinizi henüz tanımazken birbirinize yakınlaşmanızı sağlamaktı.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşarken sanırsın ki dünyanın en mutlususun en harika duyguları hissedersin
bitince g*t gibi kalırsın bu defa dünyanın en kırgını eziği büzüğü gibi hissedip o yüksek uçta yaşadığın en güzel duyguların en kötü duygular versiyonunu yaşarsın.
aşk hiç bitmez zannedersin bigün öyle bi biter ki sen aşkın verdiği aptallıkla nasıl bittiğini bile anlamazsın
aşk büyü gibidir. aniden başlar ve sen gözünün dibindeki gerçekleri bile göremezsin. aşk bitince büyü de biter ve geriye dönüp baktığında en aptal halinin o zaman dilimine ait olduğunu görürsün.21 Yorumla- +1 yıl
güzel bir cevap olmuş ama ben fani aşktan bahsetmemiştim aşkın ne kadar pis bir şey olduğunu çok iyi biliyorum cevabın için teşekkür ederim...
her yerde onu düsünüyorsun disardayken gezerken is yerinde evde uyumak istediginde - karsilikli ask ise resmen uctugunu zannedersin hersey kolay gibi geliyor - insanlar sana surat yapsa bile ters davransalar bile umursamiyorsun - cünkü senin bir sevgilin var o da seni seviyor kendini cok degerli hissediyorsun ve güzel - arkadaslarina daha cok sevimli oluyorsun konusmaktan zevk aliyorsun ucuyorsun resmen , herseyin bir anlami var diyorsun - gercekten ask varmis diyorsun filmlerdeki ask gibi seviniyorsun - ama malesef er ya da gec bitiyor o Alev gibi sönüyor , miden agriyor canin yemek icmek istemiyor , neydi günahim diyorsun neden böyle hani söz vermistik diyorsun söyledigin sözler duydugun sözlerin hic bir anlami yokmus diyorsun
10 Yorumla
+1 yılAşk, güzel şey vesselam. Ateş olup yakan da o, su olup söndüren de. Bütün duyguları bir arada yaşamaktır aşk. Öfkeyi, nefreti, tutkuyu, hasreti, özlemi, sevgiyi hayatın boyunca hissedebileceğin bütüm duyguları tek bir kişiye karşı hissetmektir. Aynı anda nefret edip, delice sevmek. Hem konuşmak için çıldırıp, yanına dut yemiş bülbüle dönmek. Bütün zıt duyguları aynı anda yaşatır sana. Hem onun uğruna ölmek istersin, hem o aşkı öldürmek. Aşk acısıda budur ya zaten, bütün duyguları bir arada yaşadığında dayanamazsın o sana acı verir.
10 YorumlaAşk bulutların üzerinde gözyüzünde gezinmek gibi bir duygudur
220 voltluk bir elektiriğe parmağınızla dokunmak ama tüm vucudunuzla titremektir.
Kalbinizin yerinden çıkacakmış gibi atmasıdır.
Gecenizde gündüzünüzde ekmeğinizde aşınızda sevdiğinizi görmektir
Aşk sevdiğiniz olmadan yaşayamayacağınızı hissettiğiniz andır..
Ve aşk başa gelince aklın senelik izne çıktığı durumdur.
Aşkın gözü kör, kulaklarıda malesef sağırdır.
Bütün buna rağmen yaşanılası ve bir ömür boyu unutulmayacak bir duygudur.00 Yorumla
+1 yılaşk dünyanın en iyi duygusudur ilk aşkını görüşünde kalbin adeta yanar kül olur sana bir mesaj atsın mutluluktan yerlere yıkılırsın onu gördüğün anlar heycandan nefes bile alamassın bunların hepsi aşkın ilk anlatımlarıdır bunun gibi 100 lerce şey var bunlar iyi yanları gelelim kötü yanlarına seni bir bıraksın ve şerefsize kaçsın taşınsın yolculuğa çıksın vb. acıdan biter yaşamayı kesersin acı öyle büyük olur ki acıdan kavrulur her tarafın daha tonlarca kötü ve iyi anlatım var ama ben bunları yeterli görüyorum... ve umarım bir gün sende aşkı yaşarsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. çok dehşetli bi duygudur. en güzel duyguların arasındadır. Allah hak eden herkese inş. bu duyguyu tattırır.
21 Yorumla- +1 yıl
aminn
+1 yılbence aşkı tarifedemezsin çünkü aşk zaten ona karşı tanımlayamadıkların , adını koymaya çekindiklerindir. Günümüzde herkes aşkı karnımda kelebekler uçuşuyo kalbim yerinden fırlıycakmış gibi tanımlıyo. Bence ben aşık olsaydım kelebeklerin uçuştuklarını dğl yeniden yaşam bulduklarını düşünürdüm ya da kalbimin deli gibi çarptığını dğl onunla attığını düşünürdüm kısacası aşk herkese aynı şeyi hissettirmez herkesin aşktan aldığı farklı şeyler vardır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yıl1 sene önce aşkın tanımını anlatsam kitap yazardım lakin şu an içimde aşk diye bir şey kalmadı benim içimde. Aşk aslında hayatına anlam katan, onsuz kendini berbat hissedersin, onu gördüğünde o an senle o vardır. Kalbinde kelebek uçuşur. Dünyanın en mutlu insanı ve kendini değerli hissedersin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılo insana bir bakarsın ki tüm eksileri 0 olur idea olur senin için kendi yalanına inanırsın kendi hayalindeki yalan yalan gelecekte oyla olmak istersin bitişide şöyledir: şüphe sorgulama (kendini kandırmıştın, gerçekleri görüyorsun) o insanla tanışma hüzün.
ışık hızına ulaşma gibi yaklaşablirsin başaramazsın. ama insanlar kazanacakları saniyeler için ömür vermeye razı00 Yorumla bazen imkansız olduğunu bilsende seversin. için titrer adı geçtiği zaman, bazı geceler o kadar özlersin ki gögsün ağrır koluna kadar iner ağrı. Onun yanında başka bir kız gördüğün zaman eve gidip ağlarsın mesela çaresizce onu asla paylaşamazsın herkese karşı güçlü olsanda ona karşı savunmasız bir kedi yavrusuna dönersin. Her gece onun hayaliyle her sabah onunla uyanırsın. Bazen unutmak bile istemezsin işte.
00 YorumlaÖnce platoniğin anlamını tarif edeyim. Platonik aşk illaki duymuşsundur. Uzaktan uzağa sevmek, yani sen sevsende, karşı cins bunu bilmeyebilir veya seni arkadaş olarak görebilir. Kısaca karşılıksız sevgi gibi bişi... Benn en son 5 yıl önce aşık olmuştum. Platonikti ve daha olmamaya karar verdim ama insanın elinnde değil... Böyle karşı cinsin gözlerine bakarken etkileniyor insan. Bu aralar yine aşık oldum. Çeken bilir :((
00 Yorumla
+1 yılKarşılığı var ise muhteşem bir duygu ayaklarını yerden kesiyor insanın yaşama sevincini artırıyor ama eğer karşılığı yok ise vücut ağırlaşıyor külçe gibi oluyor yaşama sevinci kalmıyor. Benim sevgimve duyduğum aşk hiç bir kadın tarafından önemsenmemiştir bu yüzden aşka ve sevgiye inanmıyorum. Alem dötoş olmuş
00 Yorumla
+1 yıl- +1 yıl
O kadar çok güldüm ki ahiretten yazıyorum
- +1 yıl
@Hüzün_Kovan_Kuşu hm tm
- +1 yıl
Çok mu kötüydü :)
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ne bileyim ya , böyle muhteşem bir şey :/
Ben bir kere aşık oldum. Aşık olduğum kızı görünce kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu , onu görünce o kadar heyecanlanıyordum ki , yanında konuşamıyordum bile :( o yanımdayken yüzüm hep gülerdi , ne yapacağımı şaşırırdım :(
Ya anlatılmaz yaşanır 💞💞��
Malesef bu güzel duygunun sonu genelde hüsran ile bitiyor :(
Zaten aşklar hep yalan dolan , sonu hep acı hüsran20 Yorumla
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q300093-sizce-cayin-yaninda-en-iyi-giden-sey Simit yerine çay yazmıştım bide.. neyse kalsın demiştim felan.
10 Yorumla
+1 yılAşk; sabah uyandığında yanındaysa sarılmak gune onunla baslamak degilse her gun ölmek. O kalp sızısı o ince sızıyı hissetmek yok mu bir tas corbayı bile içemeyişin. O özlem dedikleri yakar adamı. Gölgesini görsen sarılasın gelir. Ve en kötüsü de karşılıksız sevmek.
10 Yorumlayardımisteyen çooook haklı buna ekleme olarak yüzün kızarır yanında saçmalarsın konuştuklarını unutursun gözlerine bakarken.
ama bıraktımı gittimi beraber dinlediğiniz şarkıyı 3-4 saat dinlersin anıların aklına gelir gülümsersin sonra birdaha senin olmicağını birdaha ona sarılamayacağını birdaha onu öpemeyeceğin aklına gelir hüzünlenir şarkıya karışır ağlamaların onu uzaktan gördüğünde telaşlanırsın kendi dış görünüşünü merak edersin düşüncelerini okumak istersin seni keserken daha çooook var00 Yorumla
+1 yılask konusunda fakirim...:) karsima hep cimriler cikti napabilirim yani... kepce kepce aldilar.. gidim gidim verdiler... ee bizde haliyle duygu yoksunlugu yasadik... bu soruya cevabim.. afrikali bir insanin frambuazli pastanin tadini nasil bilirsiniz sorusuna verdigi cevapla aynidir...
10 Yorumla
+1 yılBinlerce tabiri olabilir aşkın
anlamı manası..
Ancak özetle aşk sudur..
Aşk sende olmayan özelliklere sahip birisini bulunca
ona kapılmaktır.)20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. tarifi yapılmaz yaşanır :) mutlu olduğun kadar canın yanar o kesin :)
11 Yorumla- +1 yıl
Kesin
Aşk dünyaya gözlerini yeni açmış bir bebeğin yaşadığı ilk acı kadar korkunç ve bebegini doğurmus annenin yaşadigi mutluluk gibi güzel birşeydir bence aşk.
10 YorumlaYüzünde kocaman bir gulumsemeyle uyanmaktir, kaybetme korkusu yaşamaktır mantıksız olduğunu bile bile akilsizligin dibine vurmaktir hem çok mutlu eder hem anksiyete depremleri yaşatır ruhunda herseye rağmen değerlidir, özeldir aşk!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu görünce heyecanlanırsın miden bulanır karnın ağrır elini kolunu nereye koyacağını bilemediğin gibi ona bakamazsın da. başın döner. titrersin. o bişe sorar salakça cevap verirsin. o ne yapsa hoş görürsün. onunlayken zaman dursun istersin. her saniye aklındadır. yat kalk o hep o. başına bişe geşlcek diye her dakika korkarsın. yaşıyomu acaba diye online mı habire kontrol edersin. ve genelde imkansız olur. benimki öyle.
00 Yorumla
+1 yılAşk insana ilk tatlı gelip sonradan acı veren vazgeçilmez bir merettir.
10 Yorumla
+1 yılkimileri için çaresizlik, hayal kırıklığı, bolca sigara içme sebebi vs. vs. kimi leri içim mutlu olmak için bir neden. benim için hep ilk örnekler oldu.
10 Yorumlaaşk sonucu ne olursa olsun ateşin demiri kor gibi eritmesi gibidir..ya yanarsın ya yakarsın sonuçta yine bir alev vardır...aşk mâşuktan uzak kalınca da kaybolur ona kavuşunca da..
10 Yorumla
+1 yılAşk kalbimi yakan bir volkan gibidir
En sevdiğim tatlı kazandibidir
Gizli kullanıcı, koy beni açmamış bir güle
Gel kaşık atalım iki tabak keşküle
İşte böyle bir şey :D10 Yorumla
+1 yılAklına geldiğinde aptal gibi gülümseten, bakmaya kıyamamak ama baktıkça da doyamamaktır aşk. "Anlatılmaz, yaşanır." derler ya hani, işte onun kelime anlamıdır. Seni olgunlaştırır. Çoğu zaman üzer ama, tarif edilemez mutlulukların en güzelini yaşatır sana. Öyle işte.
00 Yorumla
+1 yılAşk benim için hiç güzel bir duygu olmadı. Hep kaybettim aşkta. Hep olan bana oldu. Belki de doğru kişiyi bulamıyorum, bilmiyorum. Bazen keşke Şizoid doğsaydım diyorum..
00 Yorumla
+1 yılAsk bna gore onu her an ozlemektir onu goremeyince bir eksiklik hissetmektir gozlerinin icine bakip kaybolmaktir benliginden ounla konusmak isteyip konusamamamtir ( yasadiklarimindan alinti ya da ozeti de diyebiliriz )
10 Yorumlaaşkın tanımı herkese göre değişir bence.. bana göre iki kişinin birbirine tutkuyla yasadgı güven dolu karsılıklı sevginin adıdır aşk.. kimene göre de bir acının adıdır.
00 Yorumlaİnan ki ben senden cok aşk' ın tanımını ne oldugunu nasıl bir his duygu oldugunu yaşamak tatmak istiyorum ama bu soruya ne demek oldugunu bilmedigim icin cevap veremeyip bu şekilde yanıtlamak zorunda kalıyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir bakış bile anlatmaya yeterken herşeyi
kalbinizi dolduran duyguların kalbinizde kalmasıdır.
Aşk; vazgeçmektir gözlerinden.
Geceleri ansızın nedensiz uyanmaktır uykularından, usul usul ağlamaktır.
Aşk; buralardan öylece çekip gitmek ve sonunda kendine bir gül vermektir.
Acını içine alıp, göz damlalarını tutup, güçlü olmaya çalışmaktır.
aşk yürek acısıdır...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Ask dunyadaki en muglak duygudur... kisiden ksiiye gore degisir... yogun ve gercek. bir aski tatmayan bile. asik oldugunu zanneder... ama sunu soylim. asktan bir haber biri gercekten zavalli. birnhayat suruyor demektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarı cinsteki yol arkadaşındır
hayatını payşaşacağın güvendiğin aile kuracağın kişidir
ama sen sorunlu biriysen o da sorunludur
nefsinin sana verdiği hediye veya ödüldür
ama genelde insanlar
evlilik dışı ilişkiyle hayat arkadaşlarını öldürüyor10 Yorumla
+1 yılİnsanın gözünü kör eden bir duygu bence😊yani sonuç olarak hiçte mantıklı bir duygu değil. kimseye aşık olmalarını önermem :D
00 YorumlaKarisik bir duygu bir anda dunyanin en mutlusu olabilirsiniz bir anda da ağlamaya baslayabilirsiniz ama yinede tatlidir ask herseyine değer mükemmel bir duygu insan olduğunu hatirlatiyor bence
00 Yorumla
+1 yılAşk bütün dertlerini unutturup bütün gününü sırıtarak leyla gibi geçirmeni sağlayacak bir duygudur. Bir nevi antidepresan etkisi yaratır :)
00 YorumlaSusarsında su almaya giderken çişin gelir önce hangisini yapsam diye kararsız kalırsın ya hah işte aşk aynı onun gibi bişey.
24 Yorumla- +1 yıl
:D:D
- +1 yıl
:)) bak bu hoş bir cevap olmuş :))
Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Aşk hastalıktır. Hormonal dengeyle alakalı bişey. En önemlisi GEÇİCİDİR. Yani yerini sevgi saygı sadakata bırakma oranı, boşananlara bakarsak pek iç açıcı değil
00 Yorumla
+1 yılbak mesela sen bir randevuyu 4 saat önceden gidip herşeyin konuşacağın kuracağın cümlelerin kelime kelime planını yaparsın sonra o gelir herşeyi unutursun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar çok seviceksinki anne baba aile sevgisi sana komik gelicek.
10 YorumlaAşk zordur yorar acitir öyle gibi sandirir perde çeker göze en pembesinden. Ve biri hep daha fazla sever.
00 Yorumla
+1 yılhiç aşk yaşamadım. sadece bağlılık yaşadım 9 ay süren gereksiz bir bağlılık.
00 YorumlaHi aşık olmadım önce hoş sonra boş gelen bir duygu olsa gerek
00 Yorumla
+1 yılAşk bir kaleye benzer önce merak edip girersin sonra çıkmak için çabalarsın
00 Yorumla
+1 yılaşk aç kaldığında boğazına iki lokma susuz kaldığında 2 damla, yalnız kaldığında Allahı anmaktır.. pöff yine yakıyorum :/ asf
10 Yorumla
+1 yılGençken yaşadığımız platoniklerden yola çıkalım mı?
00 Yorumlaaşk anlatılmaz , anlatılsa aşk olmaz demişler. yaşayıp öğrenmen gerek. en beklemediğin anda çalar kapını aşk o an müsait olmana, ne hissettiğine aldırış etmeden gelir sarar dört bir yanını.
00 Yorumla
+1 yılAşk cok guzel bir duygu surwkli aklina o geliyor hayaller kurup mutlu oluyorsun ama bitersede senide bitiriyor aşk acisi birseyden zevk almiyorsun surekli onu dusunup aglayasin geliyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. Aşk onda gördüğündür
Onun seninle paylaştığı her şeyi defalarca yeniden düşünüp yeniden tasarlamaktır
Attığı şarkıyı hiç sıkılmadan sadece o attı diye dinleyebilmektir
Aşk bir mucizedir00 YorumlaPek güzel bir şey olduğunu sanmıyorum. Güzel olsaydı Leyla'nın Mecnun'u olmazdı...
00 Yorumla
+1 yılVarlığı kanıtlanmayan bir şeyin nasıl bir duygu olduğunu tartışamam.
00 Yorumla
+1 yılAnlatamazsin kelimelerle. . sevdiğime bakisimi bir görsen anlarsin nasıl bir duygu. .♡♡
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok nefret ederken çok sevebilmenin muthis kombinasyonuna aşk ddenir.
10 Yorumla Onu görünce elinin ayaginin birbirine dolasmasi, 2 saniye göz göze geldiginiz için bütün günün siritarak geçmesi, her sarkida aklina gelmesidir ask..
00 Yorumlagelip gecici bir duygu.. ilk once heycanlaniyorsun daha sonra eger birlikte bisiler yasadiysan baglaniyosun kiskanma duygun ortaya cikiyor daha sonra sklyosun
00 YorumlaAşk, sürekli onu düşünmektir, onu yanında istemektir, sürekli onu düşünmektir, adının kalbinde bir yeri olmasıdır, asıl aşk onu kıskandığın zaman başlar. Güzeldir be.
00 Yorumla- Devamını Gör (165)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar