Arkadaslar
5 yillik bir iliski sonuncuda , mayis 2023 ayinda sevgilimle onu ailemle tanistirmak istedim hayatinda bazi sorunlar oldugunu soyledi, Temmuz ayina kadar bana o konuyu geri acmadi, ben Temmuz ayinda tekrardan evlilik konusunu actim , ailenelere soyle istiyosan, bende bizimkilere soyleyeyim fakat isleri gucleri varsa gelemeyiz size , baban da memnun degilse s***k gitsin dedi
bu insanin ciddiyetliginden suphe edermiydiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ailene saygısızlık yapmasına izin verme kendi s... Gitsin
Cok cok agirima gitti ustelik babami tanimiyor bile babam ona hic bi kötü sozde bile bulunmadi
Bahane sunuyor olabilir sen bir daha bu konuyu acma bi süre bakalım nolcak
Artik bitti iliskimiz, o saygisizlik yaptigim icin artik beni istemiyor
Saygısızlık yapan sen değilsin içini rahat tut hayırlısı böyleymiş de
Babana hakaret mi etti?
Evet aynen oyle oldu..
ne yapardin sen bunu diyen biri karsisinda?
Asla muhatap olmazdım sana değer veren ailene de değer verir ben bu yaşıma kadar aileme laf ettirmedim ettirmem
Bende kizdim bagirdim babama nasil boyle hakaret edersin bu ne terbiyesizlik diye ama bana utanmadan hic pisman degilim oyle konusmaya sen yittin beni dedi
Bu kişiyi hayatından sil at ya sana değer vermez bu kişi binlerce insan var yol ver
Haklisin , aylardir onun icin agliyorum , isimden istifa ettim ne yemek yiyorum ne bir adim disariya cikiyorum
Hayatimi alt üst etti
Ah bu hemcinslerim ya kuzucum değer mi bu fütursuzca konusup senin kırılmanı önemsemeyen birine bak o seni cepte görmüş yol ver gitsin ya kim o yani daha iyisini çok rahat bulursun seni mutlu eden insanlarla ol mutsuz edenle değil
Evet cok haklisin ama ben onunla evlilik amacli cikmistim bu yolda, sozumde kaldim iyi gunde kotu gunde hep kaldim, gitmem gereken zamanlarda bile kaldim
Ama belkide o bastan beri Benimle ciddi degildi beni oyaladi
Cok agirima gidiyor! Artik hic kimseyi sevemem ben
Veya cok korkuyorum hayatimda biri girerse ama hala onu sevmeye devam edermiyim diye
Cok cok kötüyüm
Yo doğru insan çıkınca çok da güzel seviliyor hatta daha çok seviliyor insanın fıtratında sevmek var emin ol:)
Seni umursamıyor ve değer vermiyor
Senin şöyle bir hatan o ister sana küfür etsin ister ailene hiç fark etmez sen kendini savunacaktın yoksa böyle daha çok ezikler seni
Aynen beni sevmiyor bence , seven adam boyle seyler soyleyemez.. artik bitti iliskimiz ama o beni istemiyor
Ben tum saygisizliklarini affetim ama o kalbini kirdigim icin beni affetmiyor
Ya bak hala affettim diyorsun bende senin gibi hemcinslerime aşırı sinir oluyorum. Kusura bakma da sen kendi değerinden, kendi saygından sırf sevgi uğruna ödün verirsen ortada bir sevgi kalmaz. O sana kendisinde daha da beter davranma lüksünü bulur. Bunu anlamanız lazım artık.
Maalesef pek çok ilişki bu şekilde zaten. Kız anne gibi erkek çocuk gibi eğer erkek terbiyesizleşirse kızın ona kızması uyarması lazım ona öyle yapamayacağını göstermeli. Yoksa daha çok şey yapar bu erkekler. Düzelmezse de g. tune tekmeyi basarsın gider bu kadar basit. Sanırım sana önceden de kötü davranmış ve sen yine sineye çekmişsin ki böyle biriyle nasıl 5 yıl kalabildin o çok acayip
Cok haklisin bende kendime cok kiziyorum kendimden nefret ediyorum , benim babama boyle yapan birini ben affetim fakat o benim en ufak yanlisimda sildi!! Keske boyle biseye göz yumasaymisim!!
En kotu su de ne biliyomusun? Ben bagirdim cagirdim sen babama nasil hakaret edersin diye , o da hic pisman degilim senin yuzunden oyle konustum dedi
Hem suclu hem güclü
Bundan sonra onun peşinden koşma kendinden de nefret duyma. Sen onu tamamen bırakıp kendi hayatına baktığında ve o başkasını bulamadığında sana tekrar geri dönecektir. Ama döndüğü zamanda da senin ona ağzının payını vermen gerekecek ki seni tekrardan saf yerine koyup yine böyle davranma cürretinde bulunamasın.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!