Sevgilim bana resim atamıyor?

Sevgilim ben resim istediğimde resim atmıyor (Uzak mesafe ilişkisi) ona sorduğumda kötü çıkmak istemediğimden atamıyorum diyor ama arkadaşlarına veya kuzenine rahatlıkla atabiliyor arkadaşına 10 tane foto attıysa bana sadece 1 tanesini nadiren zar zor atar o da fotoğrafı bulanıklaştırıp, yüzünün belli olmayacağı hale sokup (7 aydır beraberiz). Ben görüntülü konuşmak istediğimde de geçiştirir müsait değilim der ve aileside bizi biliyor zaten ama gecenin 3'ünde kuzeniyle görüntülü konuşmak isteyebiliyor ayrıca hesap arşivlerine baktığımda biz tanışmadan bir kaç ay (4 veya 5) öncesine kadar kendini stlere bile atıyordu hatta TikTok'a kendi videosunu atmışlığı bile var ama bana gelince bir fotoğrafı bile düzgün atmıyor, güven meselesi mi diye sorduğumda güvendiğini söylüyor 🫤. Kızlar yapmayın böyle, sevgiliniz sizin yüzünüzü görmeden nasıl sevebilir, rüyasında sizi nasıl hayal edebilir, birisi "sevgiline bakayım" dediğinde nasıl resmi yok diyebilir veya siz buluştuğunuzda nasıl sizi tanıyabilir? Böyle yapacaksanız sevgili olmayın lütfen.

Sevgilim bana resim atamıyor?