Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! İş yerimde bakıştığım kişiyle bir ilerleme olmadı, artık bakmamalı mıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yaş 25 - 29 yazıyor
https://youtube.com/shorts/jGSq879i_20?feature=sharedÖküzün trene baktığı gibi bakışarak ne ilerleme olacak
Ya şu öz güvensiz garibanlara cidden çok üzülüyorum
😅😅😅😅😅 hem özgüvensiz hemde gariban 😅😅
@muraddd933 İşin özeti :D
Zaten kaybedecek bir şeyi yok insanın dimi 😅😅😅
@muraddd933 Yani. Şu hayatta insanın sevgisini saklaması çok aptalca bir hareket geliyor bana
Valla cok doğru söyledın seviyorsan hoslanıyorsan gidip söyliyeceksin ya evet alacaksın ya da hayır bu kadar basit
@muraddd933 yani sonra işine bakarsın, boş umut beslemekten iyidir :D
😅😅😅 sabah sabah hic bu kadar güleceğim yoktu 😅😅
@muraddd933 :D:D:D
Neyse bu kadar gülmek yeter hayırlı sabahlar size
@muraddd933 eywallah sağoL
👋🏻👋🏻
Burdamısınız
@muraddd933 Bu kadar gülünecek ne var ben anlamadım
boş ver anlamasan daha iyi 😌
@muraddd933 Ben de sevdiğim kıza açılamayanlardan birisiyim ama bunun dalga konusu yapılacak bir şey olmadığını düşünüyorum. Hiç komik değil
Napım açılmadıysan benimmi sorunum Allah Allah
@muraddd933 Tamam da burada dalga geçemezsin yani sana o hakkı vermiyorum 😌 sabah sabah başka işin mi yok kardeşim
Sanana sen niye üzerine alınıyorsun dostum sen kimsin bana yok sana o hakkı vermıyom dıyorsun sabah sabah işin mi yok senin
@muraddd933 Yok benim işim var da boş olan sensin demek ki elalemin aşk muhabbetiyle dalga geçebilecek kadar boş birisin. Sanane yani ister adım atar ister adım atmaz. Bu şekilde insanlarla dalga geçemezsin
Geçerim dalgamı zorunamı gitti he işssizim ne yapacaksın 😅😅 millet işi gücü bırakmıs burada ne yapacaklarını bilmiyor 😅😅
@muraddd933 Bak Murat mısın nesin git istediğin soruyla dalganı geç ama benim hassas olduğum bir konuda kimseyle dalga geçemezsin sen, sabah sabah daha fazla sinirimi bozma şimdi
S•ktir git @mk işssizine bak hele yaa
@muraddd933 Lan g*öt herif asıl sen git 😠 git kendine başka bir dalga konusu bul
Lale buraya gelip. Maydanoz olan sensin 😅😅
@muraddd933 Beni ilgilendiren her konuya atlarım ben onu sana soracak değilim 😒
@mk özgüvensizine bak hele
@muraddd933 Sesini kes 🙂
@MaviSever1108 kara muratım benim :)
Murat kurban sana 😅😅
Görüyornmu şu özgüvensizi
@muraddd933 Murat'ın seviye yerlerde geziyor. Adam daha doğru düzgün yazmayı bilmiyor, sürekli bir yazım hatası 😂 kardeş madem bilmiyorsun git bir TDK'dan bak 🤣
Ya takılacak başka bir şey bulamadın gittin araya giren “r” harfıne takıldın dur sana br acık daha vriö bilerek yanlıs yazımki sende rahatlaaaa😅😅😅😅😅😅
@muraddd933 mi, mi, mu, mü ayrı yazılır. Belli ki bunu sana ilköğretimde kimse öğretmemiş 😂
Sna ınat hp yanlıs yazım ypcam😅😅😅
@mk akıllısı klavyenin azizliğine uğradık gittik yanlıslıkla r yazdık gitti oraya takıldı 😅😅
@muraddd933 Aşık olduğum kıza ister açılırım ister açılmam. Sen burada sevdiği insana açılamayanlara ezik muamelesi yapamazsın. Ayrıca boş zamanın çok demek ki anında yorum yaptın 😌
He boş zamanım cok ne yapacan 😅😅😅 banane seenin aşık oldugun kızdan
@muraddd933 İçimden bir ses senin kız olduğunu söylüyor. Fake hesap mı açtın? 😂 Erkek adam bu kadar lafa yumuşak cevap veremez çünkü 😌
İşindeki sese sokayım😅😅😅 @mk kadın yoksulu
@muraddd933 Kalp tek kişiliktir 😌 Kadın yoksulu değilim sadece bir arayışım yok
bakmakla öğrenilseydi kediler kasap olurdu😂😅😀
Belki utanıyordur ilk adımı sen at boş ver belki açılır direk sana en kötü ne olabilir yüz vermiyorsa görmezden gelip devam edersin
Devamlılıgi ve gerisi yoksa bakışmak sadece Zamanini kaybettirir.
Sadece bakarak ne olmasını bekliyorsun?
Kimin yollu kimin yolsuz olduğuna sen mi karar veriyorsun
Nasıl bir ilerleme bekliyordun
Memursundur kesin o da eğlence arıyordur.
Sen at o halde adımı
Tabularin var mı
Arkadaş olabilirmiyiz
Bakmayı bırakmalısın