Benim 6 ay sevgili oldugum biri vardi hep ne zaman beni kaybedecek gibi olsa uzaklassam özür dileyip beni kaybetmekten korktugunu ok sevdigini söylerdi ama bilmiyorum hep ben daha çok vermistik iliskide emek olarak. O da verdi ilgi zaman filan ama somut seyleri ben daha ok yaptik süpriz hediye gibi o bana hiç yapmadi.
Ayrica ayrilirsak cok üzülürüm uzun süre kendime gelemem der dururdu ayrildiktan sonra hep sosyal medyada sov yapti parti tatil eglence. Tüm arkadaslarim oha filan dedi yani hiç insan yas tutmaz mi ne ikiyüzlü. Yani laflarinda hep ok sevdigini soylerdi ama davranis ve yaptiklarina bakinca asla sevdigini benim için fedakarlik yaptigini görmüyor hissetmiyordum arkadaslarim sa diyordu bunu zaten. Tamamen beni somürüyordu bence iyi nivetimi sevgimi.
Ayrica ayrilirsak cok üzülürüm uzun süre kendime gelemem der dururdu ayrildiktan sonra hep sosyal medyada sov yapti parti tatil eglence. Tüm arkadaslarim oha filan dedi yani hiç insan yas tutmaz mi ne ikiyüzlü. Yani laflarinda hep ok sevdigini soylerdi ama davranis ve yaptiklarina bakinca asla sevdigini benim için fedakarlik yaptigini görmüyor hissetmiyordum arkadaslarim sa diyordu bunu zaten. Tamamen beni somürüyordu bence iyi nivetimi sevgimi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sanmam seni zerre kadar özlemiyordur emin ol aklına bile gelmiyorsundur
Sağol ya.
Gebersin istiyorum benim iyi niyet ve sevgimi sömürdü çünkü pislik hep boş sözlerle.
Hani böyle boş sözlere kanıp hep veren seven fedakarlık yapm taraf olmak iğrenç. Ben mesela hiçkimseye boş söz laf söylemem ve söz veriyorsam da tutarım.
Benim kadın versiyonumsun sende kendimi gördüm maalesef bir zamanlar senin yaptığın tüm hataları yaptım bir kişi için ona verdiğim her sözü tuttum onun için yapmadığım şey bırakmadım
İşte ben de öyle ama o tamamen benim duygusal açlığımı kullandı Allah’ın belası zaten çok beddua ettim ona umarım geberir ve iğrenç mutsuz bir hayatı olur. Ben zaten baya saydın sövdüm beddua ettim özür diledi filan ben de boş ver git lan pislik ne özrü dedim sonra beni tehdit etti yok işte böyle küfür edersen avukata veririm filan. Ver lan dedim pislik.
Öncelikle türk müsünüz
Evet niye
Fazlasıyla yazım yanlışı var. Bazı cümlelerin anlamını çıkarmak için 2 kez okudum
Evet kopyala şapıltır yaptım çünkü ondan
Yalama olmuştur artık. Hissisleşme
Ne
Uzun konu