İlişkimi sırf bir cümle için bitirdim?

Bir buçuk yıllık bi ilişkim vardı ve evlenmeyi düşünüyorduk ilişkimiz her açıdan çok güzeldi fakat ailem tarafından onaylanmadığı için son zamanlarda çok sorun yaşamaya başladık şu geçtiğimiz bir haftada bir yılda ayrılamadığımız kadar çok ayrıldık ve birbimize zarar vermeye başladık ve geçenlerde yine çok kötü kavga ettik ve arkadaşımı aramış bu ne yapmaya çalışıyor vs herneyse benim düşman olduğum bir kız var bu kız çok yakın arkadaşımdı benim zamanında benim 4 yıllık süren bi ilişkim vardı biri beni aldatıp birinde bana da kazık atıp evlenmişlerdi yani kıscaca düşmanım herneyse kız arkdasımı aramış demiştim ya kız arkadaşıma demiş ki ben bu kızı gidip düşmanı olan kıza mı sorsam acaba aralarında başka bi sorun oldu bana anlatmadığı bişey mi var diye düşünüp gidip beni o kıza sormayı düşünmüş ve bu dediğinden dolayı koskoca bir buçuk yılı silip attım bu uygulamayı sırf bu soruya cevap bulmak için yükledim kendimi doğru ifade edebildim mi bilmiyorum cevap veren olursa şimdiden çok teşekkür ederim
İlişkimi sırf bir cümle için bitirdim?