2 yıllık sevgilim instagramdan gelen takip isteklerini cok soylememe rağmen silmiyor?

2 senelik güzel bir ilişkimiz var kız arkadaşımla çok mutluyuz instagram bilirsiniz ki abaza erkekler durmadan onune gelene istek atıyor sevgilimin istek kutusunu baya bir dolu gördüm ve sordum neden silmiyorsun diye oda bana yani öyle önemsiz birsen uğraşamam dedi ama silmesi maks 1dk sürer yani toplu silme olayı var herneyse ısrar edince tamam silerim dedi ve sildi ama aradan zaman geçtikten sonra tekrar biriktirmeye başladı içlerinden onayladığı kendi bölümünden kişileri onaylıyor yani oraya giriyor ama diğer gelen tanımadığı kişiyi silmek çok zor olacakki silmiyor. Bende ona senden birsey istedim 40 yılda bir sil dedim biriktirse niye silmedin dedim bunun bir sorun olması saçma istekler orada dursun nolucak dedi bende durmasın o zaman bak senden birsey istedim kaç defa niye yapmıyorsun deyince işte bu kavga uzayip gidiyor benim silmesinj istememdeki sebep hoşuma gitmemesi öyle bir dünya abaza istek durmuş öyle ya dursa da bisi olmaz ama hani rica etmişim kaç kere söylemişim bu kadar kolay birseyi yokuşa sürmesinin nedeni nedir ben sil dediğimde birini siler yani öyle kompleksleri yok ama neden biriktiriyo bunu anlamadım bu kizlar arasında bir statü göstergesi mi biz erkeklerin bilmediği bir şey mi özellikle kizlar açıklarsa aydınlatırsanız çok memnun olurum.

2 yıllık sevgilim instagramdan gelen takip isteklerini cok soylememe rağmen silmiyor?