Elbette herkes en başta kendine değer vermeli ama hayatındaki insana da değerli ve özel hissettirebilmeli. Peki sen bu konuda nasılsın? 😏 Keyifli günler..

Elbette herkes en başta kendine değer vermeli ama hayatındaki insana da değerli ve özel hissettirebilmeli. Peki sen bu konuda nasılsın? 😏 Keyifli günler..
Sevdiğim birine özel hissettirme konusunda Son derece başarılı olduğumu düşünüyorum çünkü benim için artık gerçekten özel birisi olur. Sevgim ve şefkatimle şımartmayı severim. Karşılığında da aynısını beklerim. Ama Kolay kolay hoşlanmam kolay kolay vazgeçmem soğudummu bir daha asla affetmem.
Bu konuda başarılıyım da özel hissettireceğim kişiyi seçme konusunda hala eksiklerim var. Çünkü maalesef insanların gerçek yüzleriyle mi yoksa maskeleriyle mi yaklaştıkları mevzusunda yeterince isabetli değerlendirmeler yapamıyorum.. Bence özel hissettirme konusundan çok daha önemli olan şey, bunu göstereceğiniz doğru kişiyi bulmakta..
Evet başarılıyım.. ben zaten kendimden ön ce sevdiğime değer veriyorum her zaman.. sadece aşk konusunda değil yani arkadaşım olunca da önce onu düşünüyorum. kendi dertlerimle onu sıkmam sadece o anlatsın ona iyi geleyim diyorum. Keyifli günler..✨🥂
Sevdiğim insanı ilgimle, sevgimle, davranışlarım ve sözlerimle arşa çıkartırım.
Benim için başarı mıdır bilmiyorum ama bu kadar çok seviyorsam ve bunları yapacak kadar değer veriyorsam bu başarı karşımdaki insanın başarısıdır.
Çünkü zor seven biriyim.
Cevap
36Cevap
İyi olduğumu düşünüyorum orta derecede. Abartılı sözleri eylemleri sevmem içten gelen küçük şeylere daha çok değer veririm
Hiç başarılı değilim 💆♀️😂
Başarılı olduğumu düşünüyorum 8)
Hissettiririm ben karşı taraf bana özel hissettiriyorsa özelliğin dibini yaşatırım.
Kavdeşş yok be paslandı zlo artık
Çok fazla özel hissettiririm gerçekten seviyorsam. Bunu özel hissettirmek için yapmam içimden öyle davranmak gelir zaten.
Bu yüzden de bir şeye kırıldığım anda anlar karşımdaki insan çünkü durgunlasirim.
Her konuda olduğu gibi bu konuda sa iyi değilim. Ama böyle olmamın da bir sebebi var. Gerçekten hakettiğini düşünürsem emek harcarım. Bu zamana kadar hakeden denk gelmedi. O yüzden “kötüyüm” diyebiliriz. Açıkçası benim pek de umrumda değil.
Ben bu konuda oldukça başaralı olduğum için artık yalnız kalmak istiyorum ve kişisel tercihim direk bu. Gördüm ki insanlar özel hissettikçe ve hissettirildikçe g*tu kalkmaktan bıkmıyor. Bıraksan arşı delecek.
Bana dağ ayısı denk geldigi için beceremiyorum bir türlü
Hayvanları sevelim koruyalım ve doğaya salalım lütfen ahsh
Pek romantik olmamama rağmen derin duygulara sahipsem umulmadık davranışlarda bulunabilirim. İnsanlık için küçük ama benim için büyük adımlar anlamına gelir bu da.
Bilmem. Özel hissetmesi kendine bağlı bir şey. Benimle konuşurken özel hissetmesi kontrolümde olan bir şey değil. Ama hissettirmek için yine elimden gelen mücadeleyi veririm 😃
Başarılıyım evet, ama hiç sevgilim olan bir insana bunu yaşatmadım arkadaşlarıma yaptım onlar da değerimi çöpe attı
İnsanlara genellikle özel hissettirmem, kendimi özel hissettiririm snwnxnx. Histrionik kişiliğim izin vermez.
Duygusal olarak yoğunsam bunu karşımdaki kişiye mutlaka hissettiririm. Benim için değerli ve önemli olduğunu fark eder muhakkak.
Özel hisseder mi bilmem ama benimse, benim olduğumu iliklerine kadar hissetmekle kalmaz. Bilir de..
Kendimü bu konuda övebilirim. Çok güzel severim.
Elimden geldiği kadar kanks. Fazlada şiiyapmaya gerek yok.
Kendim özel hissetmiyorumki karşımdakini hissettireyim
Benim hissettiklerime bağlı.
Kötü davranınca çok özel hissediyorlar o yüzden çok kolay oluyor özel hissettirmek
Sevdiğim insan kendini bulutların üstündeymiş gibi falan hissediyor
Eğer gerçekten değer veriyorsam ilgimi hiç eksik etmem ondan
Eğer istersem İnanılmaz bir şekilde kadına kadınlığını hissettiririm
Çok güzel bir soru
Başarılı mıyım? @blackswan92_
Sen benim en özel hislerimsin biricik♥️
Önce beni o özel hissettirsin sonra kat kat fazlasını alır 😃
Bunu karsi cinsler cevaplasaydi daha saglkli cevaplar olurdu tabi
Erkekler bu alışkanlığını bırakmalı diye düşünüyorum çünkü özel hissettirirsen otomatik ego artıyor.
İçimden gwliyosa gercekten özel oldugunu her anlamda hissettiririm hosumada gidrr
Evet bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum...
Anlayacak olana hissettiririm sonuna kadar.
Kadını biraz pohpohlayacaksin sonra ortadan kaybolacaksin. Kadınlarda kölelik fantazisi vardır.
her zaman başarılıydım
Her gün çift lavaşlı çiğ köfte yeter
Ruhuna kadar hisseder hemde
benden daha iyisi mezarda
Bu konuda elime kimse su dökemez
Bide öyle mi hissetiricem
Uzmanlik alanim 😅
öyle bir derdim de yok amacımda
@-Felaketce- ne diyorsun bu duruma
Fena hissettiririm:))
Benim içim dedim da :)
Sen yaşatıyorsun:)))