Başliyorum efendi ahlakli ve çalışgan
Gözü dışarda olmicak benden başkasını görmicek😂 böyle biriyle basarim nikahi shshsh
Gözü dışarda olmicak benden başkasını görmicek😂 böyle biriyle basarim nikahi shshsh
Arzuyu kendisinde diri tutabileceğim. Bana saygı duyan. Her dediğimi aklına mıh gibi kazıyan, ilgisi yüksek. Sakin ama saf değil. Akıllı ama şeytan değil, Temizliği önplanda tutan ve benimle rekabet etmeyecek, didişmeyecek. bu özellikleri taşıdığına inandığım ortalama 5/10 üzeri herhangi bir hatuna nikahı basarım. Fiziksel olarak tabiki elleri güzel, yüzü nispeten güzel, zayıf olabilir ama kurugöt değil; balık et olabilir ama şişko değil herhangi bir kız. Ses tonuda önemli ince ve yufka gibi olmalı. Zaten 185'im. 155'ten 175'e kadar yolu var. Ama ayak 40 no olmasın lütfen. Göğüs ölçüsüde en az 80 B cup aşağısı kurtarmaz kızlar kusura bakmayın. Basit başladım ama nefis işte.
Dürüst, şefkat ve merhamet duygusunu kaybetmemiş, paragöz olmayan halden anlayan, güven veren, sevdiğine sadık, güler yüzlü (öyle çok kasıntı olmıcak), bronz tenli 😂, ince belli kısacası bana Gerçek aşk, sevgi hala daha varmış dedirtecek yeniden inandıracak birine...
Sen niye hiç mesaj kutunu açmıyorsun tanışamıyoruz acaba.😅😄
Cevap
16Cevap
Benden yaş olarak büyük :D anaç özellikleri olan zeki karakterli güvenilir ve aynı zaman da komik ve eğlenceli kafa dengi olmalı
Senden byk olmasinimi istiyorsun kadinin?
Öyle bi kadin bulmak zor valla hic bi kadin kendinden kck biriyle beraber olmak istemez
Evet doğru belki de seven çıkar belli olmaz
Öyle bir erkek bulursan bana da söyle, doğru düzgün hiç arkadaşım yok. 😂😂
Dişi bir kadın ve olursa testürlü olsun ama testürüde moda için kullanmayan kişi 🤚
Çalışkanım ahlakliyim tek esliyimdir bas bana nikahı 😂😂😂
Görmeden olmaz shshh
Ahahaha o zaman bunları da eklemeliydin 😂😂😂
Bilgili mantıklı kültürlü hobi ve zevk sahibi biraz boyu uzun olsun benim olsun
Benimle güreşe guresebilcek kadına basarım nikahi
Seninkinin ozelliklere ben de basarim nikahi
Ay hiç bilemiyorum evlilik düşünmüyorum şu anda
O işler şak diye olmuyor öyle
Ya tabikide biliyoruzz
Temiz dürüst insana 😉
Sadece bana ait olması lazım 😂
Zengin kadına.
Sana direkt basarım nikahı hiç acımam 😂
Neden
Ahlaklısın sanırım
He
Günümüzde zor bulunan bir hazine
Aynennn
Kaç bana
Sedef artık gor benı kadın
Kimsin
Nikah basacağın kişi
Hsshhs tanimiyorum seni
Bır kac kez ekledım belki geri eklersin diye dikkatini çekemedim
Bu araa tanısan tam istediğin erkek modeliyim kendımı ovmek gibi olmasın. Kanıtlarımda var
Burdan kimseyle istemiyorum
Konusmakda istemiyorm
Realden o zaman ayarlarız?😄
Çok ciddiyim
Shhshsh güven vermiyor neyse iyi gunler
Güvenini kazanacak hersey yapabilirim ama tanısan otomatık tanırsın
Mesela ınstamda asla karı kız yok?
🤣🤣inan bana burdan olacak isler degil ben yabanci bi ulkede buyudum turkiyedeki erkek istemiyorum
O konudada sıkıntı yok valla bak bir kez dinle beni.
Kendimde yabancıyım
Hangi ülkedesin
Profilini aç
Ekliyom
Öyle kadın da bulsam bende basarım nikahı
Namuslu
başka? arsayıda üzerine yapsın mı
Ayakkabı ile
Uzun güçlü zeki
güçlü sahiplenen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?