Yasak aşk bir kadına bu kadar zarar verebilir?

Yargılamayın ne olur çok aşık oldum ilk gördüğümden beri onu o kadar sevdimki ben 25 o 35 yaşında aynı şirketteyiz kendisi müdürüm ama işe girdikten 1.5 ay sonra nişanlandı gözlerimin önünde ama bana hep bakıyordu parmağıyla oynuyordu kafasını eğiyordu taki başbaşa mesai kalana kadar bana sımsıkı sarıldı ben bu yoldan dönemem dedi sonu yok sonumuz yok dedi hiçbir şey yaşamadık sonraları ise görüntülü konusmaya başladık ve yüzyüze görüşüp otele gittik olanlar mağlum. Gitmeden önce ilk ve son olucak evlenicem hatayı devam ettirmeye gerek yok demişti o anın büyüsüne kapıldım sonrasında aradığımda arama ilk ve son demedimmi diye kaç kez bağırdı ben aradıkça haraketler etti nefret ettiğini söyled herkese söylerim en azından 1 kez yaptım ikinciye istemedim ikinci olursa hata olamkran cıkar dedi git kime söyliyosan söyle sıfırdan başlarım hayata iş güc nişanlılık umrumda olmaz dedi tabiki söylemedm bu haftada izinli nikah tarihi falan almaya gitti en son perşembe günü aramıştım bu hafta ben nikah tarihi alıcam eğer insanların hayatını maffedersen yani ararsan beni seni maffederim falan dedi böyle yapması beni yıkıyor napabilirim gözlerimin önünde mutlu

Yasak aşk bir kadına bu kadar zarar verebilir?