Biraz kafama takıyorum yani tamam ben de biraz asosyalim bu var ama hiç ortamlara çıkmıyor da değilim açılmak için çabalıyorum üniversiteye gidiyorum kursa da yazıldım ama yok yaşın daha çok genç bilmem ne falan demeyin burada 25-26-27-28-29 yaşlarında olup hiç sevgilim olmadı ya da beni beğenen isteyen yok diye soru soranlar bir hayli fazla benim de sonumun böyle olmasını istemiyorum güzel de değilim öyle ama en önemlisi de güzellik sanırım değil mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun gibi durum bende var aslında yani çok şükür iyi bir görünüşüm var hali vakti yerinde biriyim ama nasip olmayınca olmuyor biri ile sevgili olmak istesemde nasip olmadı hep yanlış kişilere denk geldik Allah nasibimizi en hayırlısı ile çıkarır inşallah
09 Yorumla
Soran+1 yılAmin yaşın 33 mü peki
- +1 yıl
Evet 33 yaşındayım peki sen
Soran+1 yıl21 olacağım ben
- +1 yıl
Senin korkun da mı gerçekten sevilmemej
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYa 17-18'ken umursamıyordum ama yaş ilerledikçe insan takıyor çok şükür hala gencim ama burada yaşı geçmekte olup beğenen seven olmadı diye soru soranların gibi olmasını istemiyorum sonumun genelde zaten 23-24'e kadar birini buldun mu buldun 25 ve sonrasında biraz zor görücü usulüne kalıyorsun ancak yani genel konuşuyorum belli olmaz tabi yine de, çok büyük problem mi tabi hayır ama insan yine de birini istiyor duygusal açlık hissediyor sevip sevileceği birini
- +1 yıl
Söylediklerinde çok haklısın bir süre sonra artık ister istemez insanı karamsarlık kapılıyor ve zorlaşıyor hayatı bunun gibi olmamak için insanın kendi de bir şekilde mücadele etmesi lazım diye düşünüyorum
- +1 yıl
Olmayınca olmuyor işte
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılSorunu güzellikte bulma çünkü mesela ben güzelim bence ama. Çekingen asosyal biriyim ve bu yüzden çok teklif eden olmuyor sadece bir tane olmuştu ama tabi imam-hatip lisesinde erkek olmadığı için önceden olmadı belkide o yüzden de olabilir bilmiyorum ben de senle aynı durumdayım 😔
05 Yorumla
Soran+1 yılYa 17-18'ken umursamıyordum ama yaş ilerledikçe insan takıyor çok şükür hala gencim ama burada yaşı geçmekte olup beğenen seven olmadı diye soru soranların gibi olmasını istemiyorum sonumun genelde zaten 23-24'e kadar birini buldun mu buldun 25 ve sonrasında biraz zor görücü usulüne kalıyorsun ancak yani genel konuşuyorum, çok büyük problem mi tabi hayır ama insan yine de birini istiyor duygusal açlık hissediyor sevip sevileceği birini
Soran+1 yılSen en azından bir kez de olsa almışsın ben hiç almadım tamam güzellik göreceli bir şey ama yine de neysen osun yani bir güzelliğin varsa illaki teklif gelir
Cevap sahibi+1 yılBir şey diyimmi mesela ben erken evelnmek filanda istemiyorum o yüzden 25 ten sonra kendim bulacağım ve o yaştan sonra görücü usulü olmasına gerek yok kendinde bulabilirsin yani olmazsa ben estetik olmayı bile düşünüyorum estetikle zaten 18 yasindakileri tekleriz yani takma o kadar bu arada ben tarzımı degistirince süslü olunca oldu sen de öyle ol makyaj yap süslü giyin alımlı ol sonradan olanlara sende sasiracaksin
- +1 yıl
Tarz değiştirme derken neler yaptın
Cevap sahibi+1 yılYani ben makyaj yapmıyordum saçım da doğal di kötü giyiniyordum sonra saçımı boyadım duzlestirdim makyaj yaptım crop filan tarz giyinmeye özelliklede spor giyinmeye başladım ve tüm hayatım çevrem sev işleri degisti
+1 yılBende senle aynıyım hiç olmadı sevgilim daha öncelikli konular var üniversiteyi bitir kariyer yap sonra olur acele etmene gerek yok geç olsun ama doğru kişi olsun
15 Yorumla
Soran+1 yılYa bana koyan tipsiz değil ama güzel de değil Allah makyajsız güzel olmayı bana haram kılmış yoksa beni güzel yaratırdı
Soran+1 yılGüzel asla olamayacağım ama çirkin de değilim ben buna üzülüyorum Allah çok insanı güzel yaratmış beni yaratmamış her şey güzellik mi diyeceksen de eğer güzel olmayacaksam hiç gelmeyeyim bu dünyaya daha iyi
Soran+1 yılBenim taktiğim birinin bakması da değil güzel olmamamı takıyorum
- +1 yıl
Kimse kusursuz değil sosyal medyadaki çoğu fotoğrafta bir sürü filtre var mesela kendini küçümseme illaki seninde olucak sevgilin kendine göre birini bulursun bir anda karşına çıkıverir güzellik göreceli kavramdır takma kafana bu kadar
Soran+1 yılYa reelde de güzel denilen kızlar çok var ama ben güzel değilim
Dert etme ben de 21 yaşındayım şu an sevgilim yok. Bu biraz şans meselesi, hoşuna giden kişi bu gün de karşına çıkabilir 1 yıl sonra da 10 yıl sonrada. Stres yapmanı gerektirecek bir durum değil, kendini ilişki yapmaya zorlayıp hayatını mahvetme.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSorun etmiyorsan sorun değildir. benim de 23 yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,5b cevap paylaştı.
+1 yılYakında evlenirsin eşin sevgilin olur gadası
00 Yorumla Güzellik maalesef her zaman öncelik insanlar için..
00 YorumlaYok aslında bence tamamen sen buna odaklandığın içindir çok çok çirkin kızların bile ciddi ilişkisi varken çok güzel kızların teklif bile almadığını gördüm. Belki de gözünün önüne bakamıyorsundur genelde insan gözünün önündekini göremez
09 Yorumla
Soran+1 yılYa bana koyan tipsiz değil ama güzel de değil Allah makyajsız güzel olmayı bana haram kılmış yoksa beni güzel yaratırdı
Soran+1 yılGüzel asla olamayacağım ama çirkin de değilim ben buna üzülüyorum Allah çok insanı güzel yaratmış beni yaratmamış her şey güzellik mi diyeceksen de eğer güzel olmayacaksam hiç gelmeyeyim bu dünyaya daha iyi
Soran+1 yılKendimi olduğum gibi sevince güzel olmayacağım maalesef Allah beni çirkin yaratmış
Soran+1 yılBana layık görmüş güzel olmamayı Allah
- +1 yıl
Allah bunu neden yapmış bilemeyiz benim iki kız kardeşim var ikiside nerdeyse Türkiye ortalamasının kat kat üstünde güzel yururlerken dönüp bakmayan yok bense ortalamanin çok çok altında çirkinim. Ama ben kendimi böyle seviyorum insanlarda bunu hissedip seviyor. Allah ta kuluna zalim değildir o yüzden ne hikmet var bilemeyiz
Soran+1 yılAma ben güzel değilim diye psikolojim bozuldu
Soran+1 yılGüzellik maalesef önemli
Gizli Üye(18-24)+1 yılallah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur böyle düşün bence. ki yaşında daha 21 miş öyle büyük falan da değilsin geç kalmadın yani. allah elbette umamadığın anda birini çıkarır karşına. aceleye gerek yok diye düşünüyorum
212 Yorumla- +1 yıl
Güzel, ama 10 sene sonra dağılıyo bu kaf.
Cevap sahibi+1 yılne alaka ya Her şey kader ve nasiptir nasipten öte de yol yoktur. şayet bir inancın yoksa bilemem
Cevap sahibi+1 yılcanım herkesin farklı bi güzelliği vardır biz kendimize alışık geldiğimiz için farklı göremiyoruz. emin ol kendine göre bi güzelliğin illa ki vardır
Soran+1 yılYa yok bana güzel diyen yok ki bi defa güzel olsaydım beğenen olurdu
Cevap sahibi+1 yılbir sürü yalnız erkek varsa o da onların KADERİ oluyor :)
- +1 yıl
Iste yalnizlik Allaha mahsus diye bir laf var bilir misin acaba eskiden beridir var yani yalniz kalinmasi istenmezdi insanlarin eskidendi butun bunlar kaidnlara asiri ozgurluk verilince erkekler yalniz öldu dusun erkek kardesin var 60 yasina kadar yalniz yasiyor hastalikta saglikda sonra öluyor yalniz kalmakda istemiyor bu guzel bir sey mi? Bu kimin elinde?
Soran+1 yılSen benim yerimde olsan ne yapardın
Gizli Üye(25-29)+1 yılkız ne takıyon kafana iki üç erkek sana baksa nolur bakmasa nolur bende 18 yaşındayım çirkin miyim hayır ama erkeklerle aramda bir mesafe var hepsinden tiksiniyormuş gibi bakıyorum (tiksiniyorum) ama bu benim için bir eksik mi hayır booş veeer sen dünya güzelisin eminim
03 Yorumla
+1 yılAsosyalim diyorsun cirkinim diyorsun sen kendine bakmıyorsun baskası neden sana baksın neden senle uğraşsın
03 Yorumla- +1 yıl
@Kızççie neden asosyalsın
Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Ben de 20 olacağım ve ben de adam gibi birisinden teklif almadım. Bu onların eksikliği moral bozmak yok.
07 Yorumla- +1 yıl
@knk31 a SLKJHsdfjdafkjşfjkhjşEOKHLŞKJHGLJKAS
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Niye sorun olsun? Hayatındaki gelecek için en önemli yıllar kararlarını daha doğru ve rasyonel alabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle saçma bir şey neden sorun olsun arkadaş yaaaa, hayat sadece flört ve sevgililikten ibaret değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTeklif diye bir sey olmadigini anladigin zaman anlarsin kendiliginden olur bu isler aninda sadece bulusmaya git
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hocam güzelsin bence herkesin güzel olduğu bir fiziksel yeri vardır
07 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olan bir tarafım var diye bu beni tamamen güzel yapmaz ki
Soran+1 yılBakımdan kastın çekici havalı giyinmek makyaj yapmak falansa ben bunların da çok çok önemli olduğunu düşünmüyorum buna gelen insan zaten yarın öbür gün başına bir şey gelse gider pasaklı gezmedikten sonra beğenen her şekilde beğenir bence bilmiyorum
Soran+1 yılPasaklı gezmedikten sonra dedim ben de bakımdan kastın çekici giyinmek makyaj yapmaksa eğer dedim
Soran+1 yılİyi oku yazdığımı
+1 yılKanka sohbet amaçlı konuş en azında. Tabi İstersen sana bu konuda da yardımcı olurum tatlım.
10 Yorumla
u +1 yılEn önemlisi güzellik bunu iliklerime kadar bende yaşıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. 21 yaş için geç değil ki ben 35 yaşına geldim bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım flörtüm olmadı hiç sevilmedim bile bu benim için normal değil
02 Yorumla- +1 yıl
Len dayı sen bir ayak çukura girmiş nasıl sev yok
Sorun olan bu değil
Sorun olan bunu kafana takman
O işler siparişle olmaz, nasip kısmet00 YorumlaÇoğu zaman dışı estetik/güzel olmayanın iç güzelliğini merak etmez birçoğumuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 yaşındayım bende. Hiç sevgilim olmadı şimdiye kadar. Artık yalnızlığa alıştım diyemi bilmiyorum ama kafama takmıyorum artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar erkek meraklısı olma cidden bak seni onlar kurtarmayacak ekonomik özgürlüğüne bak
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok sevgilim oldu hiç biriyle de evlilik nasip olmadı şu an yaşım 29 nişanlıyım ama hiç birşeye halim yok ne evlilik içimde heves kaldı ne ekonomik özgürlüğe ilk hedefin her zaman iyi bir meslek sahibi olmak olsun bi abla tavsiyesi
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana ben teklif etmek isterim.
Teklifimk kabul edersen00 YorumlaHerseyin vakti zamanı vardır aceleye getirip kafana takma saçma belki yarın evleneceksin belki 30 yıl sonra yaşayıp görürsün heyecan yapma
00 YorumlaSen dış güzeli ge göre diyorsun ama her kesin seveni vardır unutma lütfen
00 Yorumla
+1 yılboş ver takma kafana
05 Yorumla
Soran+1 yılGüzel asla olamayacağım ama çirkin de değilim ben buna üzülüyorum Allah çok insanı güzel yaratmış beni yaratmamış her şey güzellik mi diyeceksen de eğer güzel olmayacaksam hiç gelmeyeyim bu dünyaya daha iyi, asla kabullenemiyorum kendimi
- +1 yıl
Oyle deme ya😪
Soran+1 yılÖyle ama
Soran+1 yılAllah beni çirkin yaratmış
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHe sorun biraz özgüvenli olun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım böyle devam etmez 🙅🏼♀️
00 Yorumla
+1 yıl31 yaşındayım hiç teklif almadım napmaliyim?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir sorun değil bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBnmde sevgilim olmadı yaş ilerleyince hiç olmuyor
00 Yorumla
+1 yılGüleryüzlü , sakin tatlı dilli ol
00 YorumlaKendini değiştir fiziksel olarak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Nasip zamanını bekler. Çok takma👍
00 YorumlaÇk güzelsen teklifi kabul etmez diye yapmazlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit istedigini yap sen özgür ol yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsosyalleş diğer türlü bulamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır en onemlisi güzellik değil sevmeyi bilmek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılKaç yaşındasın ki
09 Yorumla
Soran+1 yıl21 olacağım 1 aydan az kaldı
- +1 yıl
Teklif dediğin şey çıkma teklifi mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sosyal medyadan bile mi almadın
- +1 yıl
Bu arada bu dönemde çıkma teklifi eden erkek sayısı çok az normal bence
Soran+1 yılO kadar değil ya jdjdjdjd ben sanalı umursamıyorum reel önemli benim için
Soran+1 yılYa 17-18'ken umursamıyordum ama yaş ilerledikçe insan takıyor çok şükür hala gencim ama burada yaşı geçmekte olup beğenen seven olmadı diye soru soranların gibi olmasını istemiyorum sonumun
- +1 yıl
Erkekler artık çıkma teklifi etmiyor bunu birileri kaldırdı sjkdkd
Soran+1 yılNeyse görücü usulü falan düşünürüm beğenip sevebileceğim biriyle
evet güzellik olmadan sevilemezsin
10 Yorumla
+1 yılKismet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDegil
00 Yorumla Hayır değil.
00 Yorumla
+1 yılCokkkk olur
00 Yorumla
+1 yılsorun tabikide bi deneyimin yok
00 Yorumla
+1 yılAynı...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. evet sorun olabilir
00 YorumlaNe gibi sorun
01 Yorumla
Soran+1 yılYani kendime göre birini bulamazsam ileride evlenmek istesem ne olacak vs diye belki ben çocuğum olsun istiyorum ileride mesela
Maalesef benimde yok
00 Yorumla
+1 yılNedendir acaba
00 Yorumla
+1 yılAynen
00 Yorumla
+1 yılBen edeyim
00 YorumlaEdelim ozaman
00 Yorumla
+1 yılAlirsin
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 21 yaşına gireceğim. Bu yaşıma kadar hiç teklif almadım, sevgilim olmadı. Bu bir sorun mu sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım