Şimdi bir şey soracağım size. İlk sorum şu : İş yerinde çalışırken bi erkeğin arada bir size bakması yani o kişinin bakışlarını yakalıyorsanız bu ne anlama geliyor? Şimdi diyeceksiniz ki aklınıza gelen her şeyi buraya yazmayın diye , öyle düşünenler cevap vermesinler sevinirim.
İkinci sorum ise : bir erkek ağlayan bir kız hakkında ne düşünür onu güçsüz mü görür yoksa ona acır mı? Şimdi ne açıdan diyeceksiniz ki şöyle çalıştığım yerde bi arkadaşımla dedikodum çıktı ve bunu herkes biliyor ben o yüzden bugün ağladım.
İkinci sorum ise : bir erkek ağlayan bir kız hakkında ne düşünür onu güçsüz mü görür yoksa ona acır mı? Şimdi ne açıdan diyeceksiniz ki şöyle çalıştığım yerde bi arkadaşımla dedikodum çıktı ve bunu herkes biliyor ben o yüzden bugün ağladım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
1. Olarak hoşlanıyor bence
2. Olarak eğer ağlayan kıza karşı hislerim varsa bende üzülürüm.
Peki onu güldürmeye çalışır mısın?
En azından onu teselli ederim. Samimiyetim varsa güldürmeye de çalışırım.
Ama mesela sen o kızın üstüsün öyle düşün 🤔
Hislerim varsa ast üstün önemi yok
Bilmiyorum ama bana karşı nazik biri tabii herkese karşı öyle ve de sevgilisi varmış diye duydum ben ama bilmiyorum
Yani şimdi ne desem boş. Bu hisleri olan durumlar için geçerli. Eğer bişey hissetmiyorsa sana bakıyorsa üstünse kıyafetine bakmıştır. Seni ağlarken gördüyse de iş yerinde aglicak kadar ne olmuş diye merak etmiştir. Ama üzerine düşmez laf ederler diye.
Ama kıyafetimde bir şey yok ki normal bot pantolon kazak var üstümde bir de mesela onunla hep bakışlarımız denk geliyor yani hiç kıyafetime üzerime baktığını görmedim
Ne bakiyon ayı de 😄
Hahahaahha 😅
Zaten çıkasım var işten ama borçlarım var 2 ay kadar daha sabretmem gerekiyor
Ne işi bu?
Nasıl bir iş yani dedikodu çok mu dönüyor?
Şimdi şöyle çalıştığım yer öyle büyük bir yer değil kurumsal ama küçük bir yerde çalışıyorum ve iş arkadaşımla gidip bir yerde oturup tantuni yedik ve onun da bana karşı hisleri varmış sağ da sol da beni anlatıyormuş ben sıladan hoşlanıyorum falan diye ama ben onu arkadaşım olarak görüyorum sonra bu durum benim kulağıma geldi ve iş içinde bu şekilde konuşulmaktan hoşlanmıyorum beni böyle bilmesinler isterim ki onlar da beni biliyorlar zaten. Müdürüme kadar gidecek diye işimi kaybederim korkusu oldu bende. O kadar
Bu çocuk müdür ve dışarıda arkadaşlarına ben o kız (senden yani) hoşlanıyorum demiş doğru mu anladım?
Hayır o benim çalışma arkadaşım sadece benim müdürüm değil
Yani sorularına cevap vermiştim ama tekrar soyliyim sürekli bakması ilgiden dolayı. Ve ağlayan bir kız görürsem ben üzülüyorum çünkü kızlar narin ve kendini üzen kişilerle kavga edemicekleri için ağlıyorlar. Erkek olarak bu şekilde düşünüyorum yine sana kalmış artık
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Kafanı ağrıttıysam eğer kusura bakma
Rica ederim kaptan teşekkür ederim murettebatim adına 😄 (Karayip korsanları 5 - barbosa salazara söylüyordu)
Ben zaten gündüze kadar çalışıyorum yardımcı olmak hoşuma gitti. Kızlarda erkekler hakkında yalan yanlış şeyler söyleyip kafanı bulandirmasin diye yazdım.
Anladım. Çok teşekkür ediyorum o zaman
Ben teşekkür ederim
Bişey sorucam yarın iş yok mu? Neden uyumadin
1 de gidicem ve ben hep akşamcıyım
Hmm anladım
Ekledim müsait olursan konusmak istersen yazarsın olur mu?
Ağlamaya acırlar ve bakıyorsa vardır bi sebebi başka yerlerine bakıyordur
Doğru söylüyorsun ama tutamadım kendimi. Ve pişman da oldum ağladığım için ama bundan sonra sert durucam