Aşk İlişkileri Erkekler en çok kızların neyinden etkilenir? Eylul-04 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Ne yapsak daha çok hoşunuza gider veya sizleri nasıl etkileyebiliriz? Güncellemeler+1 yıl Şey Ben huy hitap mizaç vs diye kastedmiştim de Erkekler en çok kızların neyinden etkilenir? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Ben karakterden etkilenirim 0 0 Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bir Erkeği Nasıl Kendinize Bağlarsınız? ↗ 0 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ben erkek olsam konuşma tarzı, düşünme stili, özel alana saygı gösterip göstermemesi, kombinlerine dikkat ederdim 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zekasından. 2 3 soru sorar verdiği cevaba bakarım. Mantıklı cevap vermezse elenir 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Önümde domalsa bi seksi kız etkilenirim yoksa etkilenmem kolay kolay her yer kız cunku 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl K*sarlara ozenmeyin hanım kız olun namuslu olun 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söyledim işte huy hitap kendin ol Yorumla Eylul-04 +1 yıl Bazıları meme vs demiş de ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O ş*refsizler kız kardeşlerine söylesinler o memeyi Yorumla Eylul-04 +1 yıl İşte Yorumla
Predator12 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bazılarımiza işlemiyor 0 4 Yorumla Eylul-04 +1 yıl Ee işlemiyorsan nasıl aşık olabiliyorsunuz ki karşındaki kişiyi sevebilmen için sana uygun veya hoşuna gidebilecek şeylere sahip olması gerekiyor Yorumla Predator12 +1 yıl Aşık olamıyorum ben Yorumla Eylul-04 +1 yıl Bende de aynı sorun vardı ta ki karşıma mükemmel biri çıkana kadar hiç olmaz dediğin yerde oluveriyor hiç hayal edemeyeceğin zamanlarda bi bakmışsin aşık oluvermişsin Yorumla Predator12 +1 yıl İnancım yook 😂 Yorumla
Abdjkdnnd Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. Her şey olabilir saç göz vücut gülümseme 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Beni en çok asalet etkiler 0 0 Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İstekli ve itaatkar olman yeterli. 0 1 Yorumla boşişlermüdüri +1 yıl İtaatkar ne djdjdjdjjd Yorumla
MuratBeyGelmis Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Sapyoseksüel biri olarak anlayin işte 0 1 Yorumla boşişlermüdüri +1 yıl Zeka Yorumla
kendinealfa Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl memişler kalçalar dolgun dudak güzel fizik 0 3 Yorumla kendinealfa +1 yıl sayarken yoruldum ne çok şey istiyoruz böyle Yorumla Eylul-04 +1 yıl Acaba hepsini bir arada bulabilir misin ki Yorumla kendinealfa +1 yıl 2 ondan bir bundan yürüyüp gidiyorlar asdfgh Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Poğaça börek 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Huyu yemek ayırtetmesin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben karakterden etkilenirim
Bir Erkeği Nasıl Kendinize Bağlarsınız? ↗
Ben erkek olsam konuşma tarzı, düşünme stili, özel alana saygı gösterip göstermemesi, kombinlerine dikkat ederdim
Zekasından. 2 3 soru sorar verdiği cevaba bakarım. Mantıklı cevap vermezse elenir
Önümde domalsa bi seksi kız etkilenirim yoksa etkilenmem kolay kolay her yer kız cunku
K*sarlara ozenmeyin hanım kız olun namuslu olun
Söyledim işte huy hitap kendin ol
Bazıları meme vs demiş de ondan
O ş*refsizler kız kardeşlerine söylesinler o memeyi
İşte
Bazılarımiza işlemiyor
Ee işlemiyorsan nasıl aşık olabiliyorsunuz ki karşındaki kişiyi sevebilmen için sana uygun veya hoşuna gidebilecek şeylere sahip olması gerekiyor
Aşık olamıyorum ben
Bende de aynı sorun vardı ta ki karşıma mükemmel biri çıkana kadar hiç olmaz dediğin yerde oluveriyor hiç hayal edemeyeceğin zamanlarda bi bakmışsin aşık oluvermişsin
İnancım yook 😂
Her şey olabilir saç göz vücut gülümseme
Beni en çok asalet etkiler
İstekli ve itaatkar olman yeterli.
İtaatkar ne djdjdjdjjd
Sapyoseksüel biri olarak anlayin işte
Zeka
Masumiyetinden etkilenirim.
memişler kalçalar dolgun dudak güzel fizik
sayarken yoruldum ne çok şey istiyoruz böyle
Acaba hepsini bir arada bulabilir misin ki
2 ondan bir bundan yürüyüp gidiyorlar asdfgh