Tanışacagım insanların hangi zihniyet hangi kafada olduğu bana çok itici geliyor açık değiller kendi karakter sınırları var?

Çok itici değil mi koca değişken sonsuz evrende karakter sahibi sınırları olan birisi olmak? Söyle söyliyim zihniyetten çıkmak çok zordur bu zorlu durum içine kendimi atmak çok sinirimi bozuyo. Herkes kompleksli herkes kompleksli. Karakteri olmayan gevşkler de kötü beğendiğim ve itici bulmadıgım hiçbir şey yok yardım edin. İhtiyacım olan bir ilişki kurmak mı yoksa böyle düşünürken kayboluyorum. Mesela ben önceden zihniyet ve karaktere bakmadan herkesle konuşurdum ama herkes ben gibi değilmiş. Saçma slk bi zihniyet içersinde olmadığını nerden bilicem ben o kişinin? örnek olarak günümz erkekleri sosyal medya yüzünden kadın düşmanı. Evlendiim erkek her gün ordan burdan kadın düşmanı şeyler okuyup bana kinlenmeyeceğini ona göre yaşamayacagını nerden emin olucam? Dediğim şey bu anlatmaya çalıştıgım bu. Birinin ne düşündüğünü hangi kafayı yaşadıgını bilemem. Birinin benden habersiz bi kafalar yaşaması bana yansıtma ihtimali olması hatta o saçma kafada olması bile bana çok itici geliyor. Böyle olmaması için her fikrini benle konuşup bana göre düzenlemesi gerekiyor birinin. Bir birimizden etkilenmeliyiz sadece. Yoksa çok itici gelir bana o kişi. Sadece benden etkilenmesi kötü mü? Her gün saçma slk Instagram yorumlarını zihniyetine yerleştirmesi daha mı güvenilir yani 😂😂 . Tamamen güvendiği biri olsa da fikirleri ona göre oluşsa olmaz mı? Ben öyle biriyim mesela. Ama erkeklere güvenilmez. Ben güvenmem benm zihniyetim onunkinden olusması çok sakıncalı erkek sonuçta ama ben tamamen güvenilir saf biriym seveceğim erkeğin zihniyeti benden olusmalı. Yoksa neyin kafasını yasıyon sen awk derim ona.

Güncellemeler
+1 yıl
Hiçbir fikri zihniyeti önemsememiş kişiler de vardırbelkş Allah korusun tam ortası olması lazım işte. Benm fikir lerimi benimsicek çünkü tek güvenilir kaynak benim. Ama erkeğin fikirleri umrumda değil açıkçası erkekler aldanma içindedir. Ben onun fikirlerini almam çünkü ben çok özel iyi biriyim öyle kafadan kafaya girmem netim içim neyse dısım da o o yüzden ölçüt ben olmalıyım. Erkeği dinlemem. Erkek gözüme itici gelmemesi için de ben gibi saf bir kızı dinlemeli
Tanışacagım insanların hangi zihniyet hangi kafada olduğu bana çok itici geliyor açık değiller kendi karakter sınırları var?