Sevgilim normalde düşünceli, centilmen benim düşüncelerimi önemsiyor saygı duyuyor, bir şey beni rahatsız ediyorsa söylüyorsam bunu bir daha yapmamaya çalışıyor. İşe gidiyor, üniversite gidiyor ayrıyetten vucut geliştirme yapıyor gece spor salonuna gidiyor, yoğun yani günün çoğu müsait değil. Biz mümkün olduğunca haftada 2 falan görüşüyoruz aktiviteler vs. O konuda sıkıntı yok ama bugün normalde öğlenciydi bir şey olmuş sabahçı oldu sabah günaydın vs yazdı anlattı. 10 da dersi vardı online işyerinde girdi. Sabah 8 de konuştuk ondan sonra ne instagramda attığım reelslere baktı, ne de whatsapp a. Zaten darlamamak için çok mesaj da atmadım işi var diye. 3 saat hiç cevap vermediği oluyo işteyken sorun etmiyorum be de çalışıyorum o sıkıntıya girmesin diye. 15 gibi aradım dayanamayıp zaten işten 17 de çıkacak. Açtı yemeğe yeni çıktım ben sana cevap verdim sanıyodum unutmusum kusura bakma sen napıyosun yemek yedin mi vs dedi. Kapattık telefonu benim moralim bozuldu. İnsan bi cümle de yazamaz mı ya? İlk defa bu kadar yazmadığı oldu. Çıkışta normalde spora gidecekti, aynı salona gidiyoruz o da gelirdi muhtemelen ama hava almak için sahile gitmeyi düşünüyorum, mesajına da anında dönüş yapmayayım diyorum? Ergence de davranmak istemiyorum sonucta işi gücü var ama ne bileyim. Sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şöyle. Genelde yazınca içini soğutacağını düşünürsün ama yazınca onun yazmaması veya geç cevap vermesi aslında daha çok sinirini bozacak. Belki zor olacak ama yazmamak bu tip durumlarda en doğru olanıdır. Evet yanlış duymadın 10 gün dahi yazmasa sende yazmayacaksın. Zaten eğer bu herhangi bir sebeple bile olsa senin yazman devamlı sorman seni alçaltır ama sen yazmazsan sadece o yazdığında cevap verirsen belki dikkatini çeker. Zaten sana laf yapma şansı yok yapsa bile zaten sanki sen çok soruyorsun gibi koz var elinde. Bu ergenlik değil etki tepki meselesi. Genelde ilişkiler bu tip durumlarda karşısındakine sık sık yazıp cevap beklemek, boğmakla vs bitiyor. Oysa zaten bir ilişki o duruma gelmişse yani gerçekten soğuma varsa daha çok bitirir ilişkiyi. Üstüne kovalayanın kazandığını hiç görmedim ama bazen kaçanlar kazanır.
Yok üstüne düşmeyeceğim, o yazana kadar yazmam. Ya zaten kesin yazıp arayacak eminim hatta merak eder benden ses çıkmayınca ama böyle yapması üzdü açıkçası
Bilmiyorum normalde sana da zaman ayırmalı. Devamlı aktivite halinde. Ama ara ara şuraya gidiyorum şunu yapıyorum ne bileyim bir konuşma olur sadece aktiviteden dolayı geç cevap verebilir bu mazur görülecek bir şey. Çünkü sebebi var. Diğer türlü musaitse ve yazmıyorsa o bambaşka mevzu.
Evet sebebi var Şu an
Yani o zaman kötü düşünme. Belkide yakında buluşup yani bir ara konuş dışarıda özel bir şeyler yapın iyi gelebilir.
Olabilir, tamam teşekkür ederim çok
Birinin yanindadir
yok çalışıyor biliyorum
Çalışırken yanında güzel bir kadın olabilir
ya o her yerde her an olabilir ama hep yapmıyo bunu
Bence biri var
yok ya sanmıyorum
Ayrıl
neden ki normalde iyi davranıyo
Adam için diyorum onun iyiliği için ayrıl. Çocuk 8 saat yazmadı diye onu hiç tanımadığın insanlara özelini anlatıp ifşa ediyorsun. Eğer sevgilim olsan böyle yaptığını görsem direkt ayrılırdım senden
Özeli derken?
8 saat yazmaması da özeldir. üniversiteye gitmesi, çalışmasıda özeldir. Ağzından onunla ilgili çıkacak olan her şey özeldir çünkü sevgilisiniz
abartma
Mesela seninle yeni tanışıyoruz. En son ne zaman ayrıldın diye sorsam? Bana şunu diyebilirsin; ilk günden sana özelimi anlatamam diye. Gördün mü sevgiliyle alakalı her şey özele giriyor. İlla özel demek öpüşmek koklaşmak birlikte olmak değil
ben burada akıl almaya çalışıyorum yanlış bir şey yapmayıp ilişkimi bozmamak adına. O bilgileri vermezsem bu sefer diyeceklerdi ki seni önemsemiyo vs. O yüzden yoğun olduğunu yazmak zorundaydım ki ona göre yorum gelsin
Sıkıntı sende kızım adamın bir şey yaptığı yok. Ama şunu söyleyeyim çok sürmez ayrılırsınız. Çünkü aynı enerji değilsiniz siz. İkinizde kötü değilsiniz ama uymuyorsunuz.
ya ama 8 saat yazmaması normal mi sana göre? Sen kendini değersiz hissetmez miydin?
Normal. 1 gün boyunca arayıp mesaj atmadığımda oldu.
Sevgili olduk diye tüm hayatımı sevgilime adayacak değilim. Ben bu dünyada bireyim. Benimde bi hayatım var
ya her sn yazsın demıyorum zaten dedım ya bazen 3 saat yazmadıgı oluyo. Ben sıkmıyorum ki
En güzeli arayıp konuşmak. Hem kısa sürüyor hem kavga çıkmıyor. Whatsapptan yaz yaz dur en son konu kalmıyor kavga başlıyor
aradım sordum o da 2 kişiydik yoğundu dedi ama ne bileyim kendimi değersiz hissettim. Sana yazmadım mı ben unutmusum dedi
Sana yazmadım mı ben? O ağır olmuş
neyse ya.. çıkışta biraz sahil havası alırsam iyi gelir belki de çok abarttım..
İstanbul'da mısın
aynen
Bende. Silivride misin yoksa 😃
yok küçükçekmece
Bekle geliyorum 😎😎
:D