Sevgilim 8 den beri telefona bakmıyor?

Sevgilim normalde düşünceli, centilmen benim düşüncelerimi önemsiyor saygı duyuyor, bir şey beni rahatsız ediyorsa söylüyorsam bunu bir daha yapmamaya çalışıyor. İşe gidiyor, üniversite gidiyor ayrıyetten vucut geliştirme yapıyor gece spor salonuna gidiyor, yoğun yani günün çoğu müsait değil. Biz mümkün olduğunca haftada 2 falan görüşüyoruz aktiviteler vs. O konuda sıkıntı yok ama bugün normalde öğlenciydi bir şey olmuş sabahçı oldu sabah günaydın vs yazdı anlattı. 10 da dersi vardı online işyerinde girdi. Sabah 8 de konuştuk ondan sonra ne instagramda attığım reelslere baktı, ne de whatsapp a. Zaten darlamamak için çok mesaj da atmadım işi var diye. 3 saat hiç cevap vermediği oluyo işteyken sorun etmiyorum be de çalışıyorum o sıkıntıya girmesin diye. 15 gibi aradım dayanamayıp zaten işten 17 de çıkacak. Açtı yemeğe yeni çıktım ben sana cevap verdim sanıyodum unutmusum kusura bakma sen napıyosun yemek yedin mi vs dedi. Kapattık telefonu benim moralim bozuldu. İnsan bi cümle de yazamaz mı ya? İlk defa bu kadar yazmadığı oldu. Çıkışta normalde spora gidecekti, aynı salona gidiyoruz o da gelirdi muhtemelen ama hava almak için sahile gitmeyi düşünüyorum, mesajına da anında dönüş yapmayayım diyorum? Ergence de davranmak istemiyorum sonucta işi gücü var ama ne bileyim. Sizce ne yapmalıyım?

Sen haklısın, iki saniye sürer mesaja bakması.
Çalışıyor, yoğun, normaldir abartma.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sevgilim 8 den beri telefona bakmıyor?