İyi ki ailemi dinledim
Keşke aile mi dinlemeseydim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ayrılmadım. Ama karşı taraf hem ailesi hem arkadaşları tarafından hep bu yönde baskılandı. 3. kişilerin ilişkinize karışmasına izin vermeyin arkadaşlar. Neyin nasıl olduğunu zaman size gösterir. Kısacası deneyim etmeden kimseyi dinlemeyin.
Keşke dinleseymissim ailem istemedi kaçtım ailemi bıraktım geldim eşim kendi annesinin lafından cikmio ona kul köle olmamı istio oysaki onun için ben ailemi bırakmıştım o annesini sustaramio herzamannannesi haklı bana hakaret eden annesi eşim sen baslatiyosun saygisizsin die annesini savunuo ah ailem ah dinleseydim sakın ailenizin istemedigiyle evlenmeyin mutlaka haklı cikiyorlar
Birakicam zaten kafamda var ama bı som sans daha verdim bişey olduğunda gene annem annem diye ağlarsa annesiyle beraber bırakıp gidicem
8 aylık evlilik
Eşcinsel bir kadınım dünyanın en iyi ve en zengin kadını olsa da ailem cinsiyetinden dolayı ilişkimi onaylamayacaktır.
İşte senin gibi cahil insanlar yüzünden eşcinsellere hiçbir hak ve özgürlük tanınmıyor. Aksini savunsaydın senin çok zeki bir insan olduğunu düşünürdüm ama üzgünüm ki hayal kırıklığısın.
Senin gibi homofobikler araştırmak yerine elalemin dediğine inanır. Bilgi fakirliği buradan geliyor. Ben eşcinsel olduğum halde sırf kendi cinsel kimliğimi en iyi ve doğru şekilde savunabilmek için elalemin bahane ettiği konular üzerine araştırma yaparak doğru bilgi edindim. Ama homofobiklere bilgi aktarımı yapmak delikli bir kovaya su doldurmak gibi imkansızdır aksini savunmaya devam edeceklerdir.
Sen erkeklere ilgi duyabilir misin?
Sen erkeklere ilgi duymuyorsan ben nasıl duyabilirim. Ben de senin gibiyim işte. Sen kendini sapkın olarak görmüyorsan beni ve benim gibileri de görme. Farkında değilsin ama biz onur bir eşcinseliz.
Onurlu*
Biseksüel olsaydı evlenmem daha kolay olurdu. Ama erkekler kardeşimdir bu yüzden kalbimin istemediği bir erkekle evleneceğime eşcinsel bir bekar olarak ölmeyi tercih ederim.. Eh, gurur meselesi.
Cevap
19Cevap
Ailemi karşıma alabilirim ama önce buna değer olmalı.
Hayır ben kimse için ayrılmam
Evet olmuştu aileler hep bilir doğruyu gerçektende.
Hayır ama gerçekleri görmeme vesile oldular. Ayrılınca annem hem çok sevindi hem çok üzüldü 😂
öyle bir şey olmadı o yüzden çokta büyük konuşmak istemem ama annemin içine sinmeyen birisi olunca benimde sinmiyor ve gerçekten de bir b*kluk çıkıyor "aaa evet bak" diyorum hep
Alevi ilişkiye ailem kesinlikle onay vermiyor fakat hala devam ediyoruz sonu ne olacak bilmiyorum
Tamamda çocuk ne yapsın yani ailesi alevi ise sen ermeni ya da yahudi olmamayı secebiliyormusun sen nerde doğdunsa onu yaşıyorsun bazı şeyleri biz sevebiliriz ama bazı ßeyler bizim elimizde değil ondan dolayı insanları yadırgamak çok saçma düşün adın fatma niye fatma ya da kürtsun niye kürtsün benim elimde sanki aq
Hayır ama ailemin fikri benim için önce gelir, ailesine karşı gelip mutsuz çok insan var.
@Hivgujbfddtujkbb beğeni için teşekkür ederim
Ergenmiyiz biz ya da g. zekali felanmi! Bi iliski yasayacaksak aile ile ne alaka
Onun ailesi beni biliyor ama bizimkiler henüz tanışmadı.
Henüz ailemin dahil olacağı bir durum olmadı ama ailelerin düşünceleri de önemli bence
Ayrılmadım. onlar kader, benimki tercih, istemeyen kendi elenir.
Aynısını yaşadım ailemi dinlemek hayatımı kurtardı galiba... Aileni dinle her ne kadar kavgalı isen bile ailen iyiliğini ister
Ailem yüzünden sevgilim olmadı.
Öper beni diye galiba
En iyi aşk olmayan aşk
Olsaydı kulak verirdim
Ayrıldım valla Babam yüzünden
Ailevi nedenlerden o ayrıldı ben değil
Ailenizi dinleyin
Ayrılmadım
Değilim, güzel günler yaşadım
Bitti evet
Kısmet , senin içinde geçerli , mutluluklar
A...
Hayır olmadı olmaz
hayır ayrılmadım
Bilemedim simdi
Henüz yok
Hayır ayrılmadım
hayır
ayrilmadim hatta evlendim phahahahah
yok cok sukur, bir para sıkıntısı oldu onun da üstesinden geliriz bir şekilde önemli olan sevgi saygı gerekirse kuru ekmek yeriz
Hayır
Evet ayrılmıştım
Ayrilmadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?