ben koltukta uyuyaklıyorum genelde kocamda beni uyandırıp yatağa götürüyor ilk başlarda oda gelip yatıyordu ama son zamanlarda beni götürüp salona geri dönüyor. Yanlız yatmaktan hoşlanmadığımı yatağa geçerken beni uyandırmasını söyledim fakat son 4-5 gündür ben yatıyorum o gelene kadar uyuyorum. Dün akşam dizi izlerken uykum geldi izlemeyelim diziyi dedi tamam hadi yatalım dedim ben bi arkadaşımla konuşup gelicem dedi bende o konuşana kadar orada olmak istediğimi söyledim küfür falan ederiz rahat olmak istiyorum dedi bende çektim gittim gözümede uyku girmedi (arkadaşıyla konuşuyodu gördüm) oturdum dizi izledim bende 1.5 saat konuştu. ama bu durumu abartıyo olabilirmiyim bilmiyorum. Sadece benim evlenirken düşündüğüm hayalini kurduğum evlilik bu değildi. Ben yanlış mı düşünüyorum?
+1 yıl
Bu durum gerçekten zorlayıcı olabilir. Evlilikte her iki tarafın ihtiyaçları, beklentileri ve alışkanlıkları farklı olabilir. Öncelikle, duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı ifade etmek önemli.
Eşinizin davranışlarından rahatsız olduğunuzu açıkça dile getirmeniz ve onun da duygularını anlaması gereklidir. Belki de eşinizin bu değişen davranışları hakkında samimi bir konuşma yapmak, nasıl hissettiğinizi ve bu durumun sizi nasıl etkilediğini anlatmak faydalı olabilir.02 Yorumla
Soran+1 yılAynen konuşucam bilmiyorum ne kadar beni anlarda sadece ben mi abartıyorum yoksa herkes benle aynı şeyi mi düşünüyor diye merak etmiştim
- +1 yıl
Bazen duygularımızı abarttığımızı veya diğer insanların bizimle aynı şeyleri hissetmediğini düşündüğümüz olur. Herkesin duyguları farklı ve kişisel deneyimleri değişkenlik gösterebilir. Bir durumu abartıp abartmadığınızı anlamak için genellikle başkalarıyla konuşmak ve farklı bakış açılarını gözlemlemek önemli olabilir.
Ancak, duygularınız önemlidir ve sizin hissettikleriniz sizin için gerçektir. Eğer bir konuda rahatsızlık hissediyorsanız, bu duygularınızı önemseyin ve onları ifade etmekten çekinmeyin. Diğer insanların deneyimleri farklı olabilir, ancak sizin hissettikleriniz sizin duygularınızı yansıtır.
Bir başkası sizin hissettiğiniz şeyi aynı şekilde hissetmeyebilir, ancak önemli olan sizin kendi hislerinizle başa çıkmanız ve onları ifade etmenizdir
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbartmiyorusun kanki herseyin yeri zamanı vardır arkadaş yatmanın uyumanın kalkmanın gülmenin
Gece olmuş saat 1 her neyse acil durum varsa konuşulur yoksa saçma gereksiz aptallık bence esin yanında uyuyor yatağa bırakıp gelip tekrar devam saçma
ya da sen uyuyana kadar diğerine yazamıyor senin uyuduğuna kesin emin olduktan sonra yazmaya başlıyordur. Kaç ta yatağa geldiğini biliyormusun yok
Arkadaş konuşma falan o bilerek uzatıyor ki uykun gelsin gidip uyuyasin diye02 Yorumla
Soran+1 yılAldatmadığına eminim ya
Cevap sahibi+1 yılKarda yürüyüp izini belli etmeyenlderdendir
+1 yılseni niye yatağa götürüyor yatalak mısın
ayrıca karı koca yatağa beraber girer. senin koltukta uyuman da sıkıntı bence adam için.
uykun gelirse alırsın adamı gifersin yatağa budur.
02 Yorumla
Soran+1 yılDizi izliyoruz akşamları bende çalıştığım için erken kalkıyorum ve uyuyakalıyorum bilerek uyumuyorum ki
- +1 yıl
bende diyorum ki uykun gelince söyle adama beraber sen uyuyakalmadan gidin.
Neyden rahatsız oluyorsan karşına al konuş. Aman üzmim kırmim, aramız limoni olmasın diye konuşmamazlık etme. Sonra bu durumlar sürekli hale gelir. Sana değer veriyorsa düzeltir.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende o çok var işte kırmiyim aramız daha da bozulmasin diye diye tutuyorum tutuyorum bir yerde fena patlıyorum. Bilmiyorum bana ozel alan bırakmiyosun hic demesinden aşırı korkuyorum. Benden gitmesinden benden sogumasindan. Bu adami 7 yıl bekledim askerligindede bekledim ailemi karsıma aldım ben cok seviyorum diyip simdi olacaklar beni cok korkutuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHaklısınız evet
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Wellcome to real world. Hayaller ve gerçekler. Keşke hayalini kurduğumuz her durumun gerçekleştiğini görebilseydik. Tadından yenmez olurdu. Ama hayat çoğunlukla beklemediğimiz sonları sunuyor bize. Yine de bu durum o kadar da kötü değil. Yani kötü ve üzücü olaylara tanıklık edebilirdin. Tabi bu kabullenmen anlamına gelmez. Bir ara ben de öyleydim. Sonra eşim baya bi bozuk çaldı. Şimdi çoğunlukla beraber giriyoruz yatağa. Hatta, bazen ben ondan önce yatmış oluyorum. Rahatsızlığını yüzüne söyle. Yaptıkça bunu yüzüne vur. Eninde sonunda pes edecektir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte dikkat edilmesi gereken bazı şeyler var, özellikle uyku saatinde eşiyle alakadar olmak yerine arkadaşıyla konuşmayı tercih etmesi zaten başlı başına saygısızca. Her şeyin bir zamanı ve dozu vardır hayatta ve olmalı da. Yani aynı şeyi senin ona yaptığını düşünmesi lazım. Bir ara sen de aynı şekilde davran ona ve ben odama gidiyorum deyip saatlerce arkadaşınla konuş bakalım neler oluyor.. :D
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayaller ve gerçekler farklı olabilir. Önemli olan ortasını bulabilmek. Anlayış göstermek. Evlilik yeni bir hayat. Belki o adapte olmak da zorlanıyordur bilinmez. Ama zaman gösterir. Trip, küslük bb davranışlar yerine herşeyi konuşarak ilerleyin
10 Yorumla
+1 yılErkekler kendi aralarındaki muhabbeti kadınların duymasını çok fazla istemezler. Çünkü biz kendi aramızda sizin tahmin ettiğinizden daha farklı konuşuruz ve yalnız olmayı isteriz. Karşı tarafında buna saygı duymasını bekleriz. Böyle çok fazla yaklaşımda bulunursan evliliğine zarar verirsin. Onun arkadaşıyla 1.5 saat konuşması ilişkinize zarar vermez. Ama bu tutumun verebilir
04 Yorumla
Soran+1 yılBen konusmasına karşi degilim zaten konussun ama 7 yıldir bana herseyi anlatan herseyi yanimda konusan adam simdi boyle davraniyor anlam veremiyorum ayrica bana uykum var diyip 1.5 saat onlarla konusmasi sence normal bisey mi?
- +1 yıl
@ashejao Bencillikle bir alakası yok ki. Yani her insan kendine ait özel bir alan ister sevgilim ya da karım diye siyam ikizi gibi her şeyi beraber yapacak değiliz ya. Biraz çiftler birbirinden uzak kalmalı ki hem özlesinler birbirlerini hem de geçirdikleri zaman daha da değer kazansın daha anlamlı olsun. Yoksa monotona bağladı oluyor bir zaman sonra
- +1 yıl
7 yıl burada nasıl geçti önemli olan bu. Adam kendisinde eski zamanlarda ki erkek muhabbetlerini özlemiş olabilir. Bu gayet normal bir şey. İlişki kişisel alanlara saygı duyulduğu sürece daha fazla güçlenir. Aksini yaparsan karşı tarafın kafasına bu bana güvenmiyor diye bir şüphe düşürürsün
Normal değil abla buneeeee ben okurken sinirlendim soyle git o 1 bucuk saat. Konuştugun arkadaşının koynuna gir gelme Allah aşkına derdim
20 YorumlaSende uykun gelince git o tv izlerken kucağında uyu kaldirirsa burada rahatım dersin olur biter adam uykusu yokken gelsin sen uyurken seni mi izlesin yani
33 Yorumla- +1 yıl
@puipead13 sen kucağa mi geliyosun
- +1 yıl
Özür dilerim 🙏
Benden sana gelene karşılık versen sevinirim
+1 yılSıkılmıştır ya da istemiyodur karşna alıp herşeyi ve ne hissetiğini anlat eğer kaçamak cevaplar ne saçmalıyorsun bahane üretiyorsa seni istemiyordur ya da kendince bi sorunu vardır yoksa da kesin olarak şunu söylim seninle olan duyguları değişmiş ve hiç bir şey istemiyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılAbla yalniz 1.5 saat en sevdiği arkadaşının yüzü suyu hürmetine bile konuşmaz bir insan orada bir şey var incele sen
06 Yorumla- +1 yıl
@Heracloss Ben kendi arkadaşımla 1.5 saat konuşmam sallamayin
- +1 yıl
@Heracloss Bilmiyorum bana pek güven vermiyor
Soran+1 yılYok duydum arkadasıyla konustu arkadasi yurtdisinda. Konusmasina bir lafim yok zatende beni yaninda istememesine ayar oldum
- +1 yıl
Zorla git abla ya kocan zaten ne diyebilir dhuwhd6whd6whd
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen doğru düşünüyorsun bunu için bir şey yapıyor musun
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmayı düşünüyorum
- +1 yıl
Konuşmadın mı hala bunu seni üzmüş kırmış olmasına rağmen:(
Soran+1 yılHayır daha dün oldu zaten olay gece moralim bozuktu telefonu kapatınca yanıma geldi sordu bende uykum var dedin üstüne 1.5 saat telefonla konuştun dedim oda tartışma olmasın diye ben yatmaya gidiyorum diyip gitti yattı
- +1 yıl
Bu çok yanlış sen eşini istemişsin seninle ilgilenmesi lazım yoksa yorulursun
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. nasıl 1 evlilik hayal ettiğini kocana hiç anlattın mı
04 Yorumla
Soran+1 yılYani yatağa girince sarılmak istediğimi onun omzunda uyumak istediğimi söyledim bi süre bu dediğimi dinledi
- +1 yıl
al karşına konuş ben hep senin kollarında uymak istiyorum de senin kollarındayken kendimi güvende hissediyorum huzur buluyorum de sen bana sarılıp beraber uyuduğumda dünyanın en mutlu ve iyi insanı oluyorum ve yaradana bana böyle bir eş verdiği şükrediyorum ama son zamanlarda yalnız yatıyorum ve sen olmayınca korkuyorum hiç olmazsa uyuyana kadar yanımda kal de
Soran+1 yılHaklısın böyle konuşmak lazım da işte bende gıcık oldum ya bu olaya bu şekilde konuşabilirmiyim bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. sizin evlilik bitmiş asker arkadaşlığına dönmüş gibi duruyor. Geçmiş olsun biraz alevlendirin birşeyleri ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba arkadaşı mı? Şifreli başladı da olabilir...
Yatağa beraber girmiyorsa başkası vrdır, net.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden önce nasıl bir kafa yaşıyorsunuz merak ediyorum ölenedek romantik mi olcak 😂😂😂ldldlslzödlelflfl bu beklenti çok fazla 😂😂
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca yataga geç geliyorsa bunu onunla konuşmalısın bizimle degil
Soran+1 yılKonuşucam zaten sadece acaba yanlış mı düşünüyorum diye fikir almak istedim bu platformun amacı bu ya fikir almak soru sormak
+1 yılSeni uyutup yaramazlık ta yapar yakında bu kadar boş bırakma adamı
00 YorumlaBiz erkeklerin böyle gelgitleri olur bence çokda sorun etme 4-5 gün diyorsun belki işyerinde sorunları var uyku tutmuyordur düşünmek istiyordur çok kafana takıp huzursuz olma evinin de huzurunu bozma derim
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya gece oturup we play oynuyor her bos vaktini onunla gecirmek istiyor bir sorun olsa is yerinde soylerdi bana
Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Bence gayet haklısınız ve bu durumun düzelmesi için konuşmanız gerek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMonotonluk başlıyor sonraki yaşanacak şeyleri tahmin edebiliyorum
00 Yorumla
+1 yılSanırım sana bayılıyor.. Bak odaya bile gelemiyor.. Mükemmel aşk 🥰
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. psikolojik sorunların var :D :D hepinizin var hepinizin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel beraber yatalım sarılıp koklaşalim demedin mi, evleneli ne kadar oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha once soyledim ben sana sarilip uyumak istiyorum diye bir kac kere geldi ben uyudum sonra kalkip gitti oyun oynadi. 1 yildir evliyiz 8 yildir beraberiz
Cevap sahibi+1 yılHayaller ve gerçekler, dikkat et aldatilabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlasik evlilik hayatı içindesin, ne bekliyordun hahahah.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayaller ve hayatlar evlilik böyle işte hayal edersin hayat tam tersini yaşatır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eşim kendi yatarken beni de yatırır çok şükür böyle bilmiyorum ama konusman lazim
00 Yorumla
+1 yılAbartmıyorsunuz cidden bir dayağı hak etmiş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu nasil arkadas ya 🙄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. O tamam ama seninde koltukta uyuyakalman yanlis
02 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde sabah 7 de uyanıyoruz çalışıyoruz o geç saate kadar durabiiyor bende ayak uydurmaya çalışıyorum ona oturup dizi izliyoruz ama bi yerden sonra ben iptal oluyorum uyuyakalıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYanlis bir hareket. Yanliz birakmamak gerekir
10 Yorumla
+1 yılArkadaşıyla aldatıyor olabilir, kocan sanırım gey
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılUmarın arkadaşıyla konuşuyordur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılYani ara ara olurda surekli olunca olmaz bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Net hoşlanmadığı bir şeyler var
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
+1 yılLeş bir evlilik nasıl olur işte örnegi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılaynı evde baya uzaksınız bırbırınıze
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen yatağa çekmelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılkocan yatağa ne için gelir?
Soran+1 yılO iş yatağa girmeden olmuş bitmiş oluyor zaten
Cevap sahibi+1 yılişte o işi yatağa taşıman gerek
Gizli Üye(36-45)+1 yılOturun konuşun güzelce ayar verin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaşka bir haltlar yiyo kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılarada olur bu. bunun en iyi ilacı seks.
00 Yorumla
+1 yılne zamandir böyle
04 Yorumla
Soran+1 yılYani ara ara oluyor ama son 3-4 gundur hep gec uyuyor
- +1 yıl
hmm başka sorunlar var mı senden gizledigini düşündugun seyler?
Soran+1 yılYok aldatıldiğımı düşünmüyorum telefonundaki çoğu şeyi görebiliyorum zaten sadece ilgisiz ve karı koca değilmişiz gibi hissediyorum
- +1 yıl
hmm dm den gelebilir misin
+1 yılBirlikte olmuyor mu 4 gündür
09 Yorumla
Soran+1 yılO konuda bir problem yok. Ben yatarken sarılıp uyumak istiyorum sadece tek başıma uyumak istemiyorum
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisin
Soran+1 yıl7 yıllık bir ilişki üzerine 1 yıllık evliyiz
- +1 yıl
Bilmiyor mu kadın temas ister
Soran+1 yılBilemiyorum. onu çok seviyorum ama bu şekilde davranışlarına inanılmaz üzülüyorum 7 yıl kurduğum hayal bu değildi yani böyle biri değildi çünkü. bu durumu söylesem beni anlayabiliceğinide sanmıyorum çünkü her tartışma ya da bir sorunda hep kendini haklı çıkarmaya çalışır.
- +1 yıl
Haklı tarafı yok ki
- +1 yıl
Nasıl haklı çıkıyor merak ettim
Soran+1 yılAğzı iyi laf yapıyor ve çok konuşuyor ben anlatıyorum anlatıyorum bakıyorum anlamak istemiyor sonunda vazgeçen ben oluyorum yani
- +1 yıl
Ne yapıyorsun
+1 yılMuhtemelen telefonda birileri ile konusuyor.
00 Yorumla
+1 yılİnşallah adam seni aldatır
01 Yorumla- +1 yıl
neden öyle dedin
+1 yılbence aldat onu
00 YorumlaZor durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılsıkıntılı bir durum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biraz sıkıntı var
00 YorumlaAhh ahh ben evli olacam da geç gelecem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan seni istemiyor
00 Yorumla
+1 yılRomantik degilmiş
00 YorumlaUykusu yoktur
01 Yorumla
Soran+1 yılBende zaten uykusu yoksada yanında salonda uyuyorum zaten uyuyacağın zaman benide uyandır diyorum beni yatağa götürüp yanlız bırakmasın istiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı. Boşan
00 Yorumla
+1 yılEvet haklısın
00 YorumlaAldatmıştır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih