Aşk İlişkileri Sadakatsiz bir ilişki ne kadar yürür? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Geleceği olmaz değil mi Güncellemeler+1 yıl Kimse kimseyi kandırmıyor sakin Sadakatsiz bir ilişki ne kadar yürür? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. yürümez ki biter sadece 0 0 Yorumla
Farlander_SUPREME Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl ilk sadakatsizlikten sonra 25 saniye kadar yürür de bir ilerisi gelmez. O 25 saniye de ayrılma konuşmasında geçen süre 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Sakatat okudum ya 😂😂 ben bi kelle paca ve kokorec soyleyim en iyisi 0 0 Yorumla
puipead13 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Sadakatsiz olan zaten ilişki değil takılmaktır. 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. kim önce sıkılırsa bitirir 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Birinizden biri manyak olur 0 0 Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Geleceği düşünen insan sadakatsiz yapamaz 0 0 Yorumla
lllllıllll Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl karşı taraf kullanılmayı kabul ediyorsa yürür 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. yürümez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
yürümez ki biter sadece
ilk sadakatsizlikten sonra 25 saniye kadar yürür de bir ilerisi gelmez. O 25 saniye de ayrılma konuşmasında geçen süre
Sakatat okudum ya 😂😂 ben bi kelle paca ve kokorec soyleyim en iyisi
Sadakatsiz olan zaten ilişki değil takılmaktır.
kim önce sıkılırsa bitirir
Birinizden biri manyak olur
Geleceği düşünen insan sadakatsiz yapamaz
karşı taraf kullanılmayı kabul ediyorsa yürür
Tabikide olmaz, vakit kaybı
iyi vakumlarsan anca olur
Yürümez bir ilişkide sadakat yoksa asla yürümez
Çok uzun sürmez
Yürümez
yürümez
Yurumez
Sevgilimi