Aşk İlişkileri Sevgili yerine neyi seçerdiniz? MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Yok aşkım ne fanatikliği ya dedikten iki dakika sonra ben.😂😂Tabi seçimim Galatasaray olur. 😎 Siz sevgili yerine neyi tercih edersiniz? Cansız şeyler de olur aga. Sevgili yerine neyi seçerdiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Para tercih ederdim sanırım çok rahatlatıcı. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Sevgilim yerine hiç bir şeyi seçmem.. sevgilimin yanında olurum daima.. ama sevgili dururken başka bir şeyi seçenler bence akılsızdır sdfsdf 0 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Sevgili yerine muhabbet kuşçuklarımı seçebilirim. Onun dışında değerli bir şeye sahip değilim. Sevgili hayatımdaki büyük bir boşluğu kapatırdı benim. 0 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sevgili komple tercih etmiyorum onun yerine kendimi seçiyorum -_- 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Keşke bir ömür boyu annem olsa onun dışında kimse almaz 0 0 Yorumla
EcemÇalıcı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Sevgilim yerine sevgilimi seçecek kadar onu seviyorum 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. + Diğer sevgili 🤣 şaka şaka 🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl BMW 640d xDrive 2015 model iyi giderdi terapi gibi 313 bg sevgili 1 bg bile değil :D 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Takımımı değiştirmek istemem. 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ayakkabılarımı kıyafetlerimi😄 0 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kahve diyorum ben birde kedimi. 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Güzel yemekleri , parada olabilirr. 0 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kedimi tabi 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kedileri 😃 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Çikolata 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Paraa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Para tercih ederdim sanırım çok rahatlatıcı.
Sevgilim yerine hiç bir şeyi seçmem.. sevgilimin yanında olurum daima.. ama sevgili dururken başka bir şeyi seçenler bence akılsızdır sdfsdf
Sevgili yerine muhabbet kuşçuklarımı seçebilirim. Onun dışında değerli bir şeye sahip değilim. Sevgili hayatımdaki büyük bir boşluğu kapatırdı benim.
Sevgili komple tercih etmiyorum onun yerine kendimi seçiyorum -_-
Keşke bir ömür boyu annem olsa onun dışında kimse almaz
Sevgilim yerine sevgilimi seçecek kadar onu seviyorum
bakım kremlerimi mdkfmgmm
Beşiktaş Tabii ki
BMW 640d xDrive 2015 model iyi giderdi terapi gibi 313 bg sevgili 1 bg bile değil :D
Sevgilimi secerim ben
Takımımı değiştirmek istemem.
Ayakkabılarımı kıyafetlerimi😄
Kahve diyorum ben birde kedimi.
Güzel yemekleri , parada olabilirr.
Galatasaray sonra tesbihim ve müzikler
Alt aşortmanımı.. 😄
Galatasaray'ım 😍😍💗
Kedimi tabi
Kedileri 😃
Hiç bir şeyi
Diğer sevgilimi